Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
SM 125 Huskyhoz 2005-ös keresek termosztátot,vagy Y-elosztót a kiváltásához,ha valaki tud kérem segítsen
Sűrűbb olaj kell abba sokkal halkabb jobb, nekem 70-90W megy bele, kifejtenéd bővebben ezt a nehezen indul...?
Jaja,neki írtam az előbbit válaszként az egyik hozzászólásához,vagy nem foxinredsox -ról van szó?
Jobban jársz ha Janit felhívod
Valakit érdekel egy ilyen tükör? Párban 13000Ft postával együtt. Használtam SM610S-en, de hibátlan állapotú! Új ára a tükörnek 8700Ft/db. legalábbis amit találtam interneten


Érd. adatlapon email, 06302973141
Sziasztok!

Van vkinek tapasztalata 2 ütemű motor kenőanyagokban?
Husky sm 125 ben cserélnék kenőolajat, és 5W40 van a manualba irva, de elég nehezen indul mindig, vajon 10W40el változik ez? Nem találtam infot erről sehol...
Üdv!
Ha jól olvastam ki a fórumból,te vagy aki tud nekem segíteni motorszám és vázszám alapján meghatározni a mocim típusát és évjáratát.
Segítenél ebben?
Megjött a gyertya,megjárattam a gépet múlt héten,és az olajat is lecseréltem.Elég gyalázatosan nézett ki,ami benne volt,beletettem az autóolajat,még a kuplungcsúszást nem tapasztaltam,viszont a nívóablakon látszanak kis csillogó fémszemcsék áramlás közben,ugyhogy
egy óra járatás után megint olajcsere lesz.
Husqvarna wr125 blok alkatrészek eladók a képen látható alkatrészek
06304053450
helló vannak még idomjaid tc 610-hez mert engem érdekelne
Helló van egy Husqvarna Tc 610-es ha jól tudom 96-os évjáratú motorom és szükségem lenne hozzá idomokra(hátsó sárvédő és két hátsó idom)

Akinek van az létszi irjon fontos és sürgős lenne Előre is köszi
Üdv! Te 410-es 2000 évjárathoz szeretnék oldaltámaszt szerezni! Tudna esetleg valaki segíteni? Egykét vélemény, tapasztalat is jöhet róla! előre is köszönöm!
keresek sm 610-hez lendkereket,ha esetleg valakinek van,érdekelne.
Nem tudom hol találsz ilyen motort, mert én neten nézegettem, de nem találtam! Persze nem azt jelenti, hogy másnál nem lehet akit esetleg ismersz, vagy már van is kiszemelt áldozatod! :)
Én már arra is gondoltam, hogy eladom az enyémet, de mivel most cserélek benne mindent amit csak megkíván, így az kicsivel drágább! Azonban az akkor motor lesz jó darabig! Ha érdekel természetesen mindent számlával tudok igazolni! Még NINCS összerakva így menni sem tudok vele, tehát nem használom! Adok egy mail címet ott tudunk konzultálni, HA érdekel! dzsonika88@gmail.com
Kb. 400000 ft-ot. Ennyiért érdemes-e venni?
Érdekelne hogy egy 92-es 250 husqvarna wr menyi olaj kell pontosan?
Ahan holnap ott is lesz amúgy fészen nem kaptam semmit volt vele vmi zűr vegyél fel ha gondolod.
na elküldted a cuccot?
írtam levelet.
Nagyköbcentis egyhengerestől hova akarsz több lóerőt? jó van erősebb, de ezek kimennek a világból.. Habár ha a bmw g650xmoto-ra gondoltál amivel mentél, attól messze van a régi 610, vagyis gondolom... Mivel a 2006-os új ruhás 610 és amit csatoltál régebbi 610 között is óriási különbség van, pont egy 1998as volt itt szerelni egyszer és jóval lomhább volt.. de nem rosszak és sokat elmennek. bár ha szét van szedve a blokk én csak úgy venném meg h viszek szerelőt v aki ért hozzá megnézi és saját magadnak újítod fel a dolgokat.. bár ez logikus..
Udv Dc23!

Ha gondolod irj az erdodiz@freemail.hu ra mint korabban iratam ilyen (TE350) ilyen motorom van nekem is. Ha valamiben tudok szivesen segitek.
Köszi
Eladó a képeken látható husqvarna fejidom frissen fényezve, kifogástalan állapotban!
Az első az a Power elektronika aszt vezérli mikor nyisson bele is vezetve a gyujtás kábele is ezen keresztül érzékeli, 2. kép így gyorsba nem mondok hülyeséget passz.
Szerintetek melyik mit vezérel?
Köszi a segítséget