Innen azért tűnt már el mindenki mert fészbuk borított mindent. Egyszer az is megszűnik, mint az iwiw de hát lesz helyete más népbutító baromság.
Ki vagyok én,hogy ezt megmondjam
Az már teljesen természetes, ha évente néhány alkalommal családi összejövetel van zabállás közben mindenki kezében a laposteló
kezdődött a mobiltelefonnal, majd az internet elterjedése utánn mindenki laptoppal rohangált, orvoshoz, mekk dónátba, edzésre stb. aztán váltotta ez a suzámomra értelmezhetetlen nótbuk meg tabletta vagy mi, jelen pillanatban az i-re a pontot a laposteló adta. sétáló, bicikliző, autózó, tömegközlekedő, várakozó ember mind ezt a szart nyomkodja vagy lóg ki a füléből valami
Ezektől én megmentettem magam nekem egy c2-es nókiám van postával együtt 5 ezerért rendeltem a neten használtan vagy 3-4 éve
Jelen pillanatban felsorolom az én értelmezésem szerint mit kell tudnia egy mobiltelefonnak. Lehessen vele hívást kezdeményezni, hívást fogadni (közvetlen kommunikáció) lehessen vele sms-t küldeni(parkolás) legyen benne óra ébresztővel és egy teendő emlékeztető. SLUSSZ
Kevés olyan maradi fasz van mint én vagyok
Nincs fészbukom, sem bmw-m, sőt lapos telefonom sincs
Ameddig tudom elhúzom. De már egyre nehezebb nélküle. Nem az a baj, hogy nekem nincs, hanem az a baj, hogy mindenki másnak van. ne értsd félre nem bárgyú baromságokra gondolok amit lehet vele művelni
Egyszerűen üzleti megrendelések ajánlattevéseket nem lehet nélküle végezni. Ettől a sok szartól elbutult a világ de közben felgyorsult is
Ma is pl. felhívtak, hogy küldtek emailt nem reagáltám rá azzonnal kitöltve küldjem vissza
Ilyenkor nem tudok mást mondani, hogy sajnos sem otthon nem sem az irodába nem vagyok majd ha ott leszek tudom küldeni. Ilyenkor szoktam érezni a telefon végén az értetlenséget, hogy miért is nem. Aztán rá szoktak jönni, hogy nincs miről elküldeni.
Néhány éve próbálkoztam összebarátkozni ilyen simogatós telefonnal de egyszerűen fél év alatt nem tudtunk összeszokni, bebasztam a kesztyűtartóba talán még ott leledzik valahol
Valamikor el jön az ideje, hogy nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy ne legyen ilyen eszközöm
Pedig én baromira meg lennék nélküle
Mindent visz
Ugyanannyi jog illeti most még meg mint a mozgássérült matricával ellátott járművet
De egyszer voltam bíróságon találkoztam ügyvéddel, ügyésszel, bíróval, vádlottak padjával
nem parkolunk kettő helyre, mindig használjuk az irányjelzőt, asszony is lehúzódik a motoros elől stb.....
ha nincs szükséged egy állatra, akkor vidd oda ahol ellátják, vagy ha nem viseli senki gondját akkor elaltatják, de nem kell neki szenvedni ! oda kellene pucéran kikötni a gazdáját sz oszlophoz tudja meg mi a sorstalanság ! magyarok
a nő azért mert nem tanult meg parkolni csak szopni
a krapek meg nem tud neki szólni hogy bunkóvagy vazze parkolj rendesen !
Erről akkor beszélhetnénk ha éveken keresztül napi szinten a topic címének megfelelő csevely folyna
Hadd ne részletezem már az életem minden mozzanatát!?
Úgy élsz ahogyan neked jó, ez csak egy beszélgetés.