De egyébként nem nehéz. Emlékezetből: két oldalt a két matt műanyag idomot leszereled (1-1 csavar tartja őket, meg pár csap). Utána hozzáférsz az első ülést rögzítő két csavarhoz (két oldalt középtájon egy-egy imbusz). Vigyázz, ne guruljanak messzire a fém alátétek!
Utána már látod az akksi zárófedelét, amit azt hiszem egy csavar tart, meg két bedugós pánt. De ahhoz, hogy fel tudd hajtani/ki tudd szedni a fedelet, le kell előbb pattintanod a tetején lévő relé-/kábelköteget, ezt két múanyag fül tartja. Ha mindez megvan, kiszedted a csavart és lekerült a fedél, akkor már csak a sarukat kell levenni az akksiról, ez újabb két csavarozást jelent. Ezután már szabadon ki tudod emelni az akksit, ami nehéz és simafalú, tehát tökéletes ahhoz, hogy olajos kézzel hanyagul megfogva a lábadra ejtsd. Szóval csak ügyesen!
Ja meg keress valami tartót a csavaroknak, hogy visszaszereléskor megtaláld őket, és tudd, melyik hol volt!
Ti mit szoktatok vele csinálni? Teljesen kiveszitek az aksit?
külsőre szerintem nagyon szép, mondjuk a belsejéről annyira nem tudok nyilatkozni, de gondolom hogy az is csak jobb lett. A hangja kicsit morgósabb, mint az én gyári kipuffom, meg ami nekem nagyon bejött hogy sokkal ívesebb a tank és ahogy ráülsz valahogy jobban azt érezni hogy benne vagy
ez így elég hülyén hangzik, de értitek
Bár gondolom erre nem sok esély van...
nem cseréltem le. Úgy gondoltam télen "rohadjon" a régi kopott gumi :) Tavasszal pedig az első dolgom lecserélni. Michlen vagy bunlop lesz a nyerő. A tapadási tényező fog számítani mivel tapasztaltam hogy ez sokkal fontosabb mint hogy meddig bírja...