Én a fiatalság hìve vagyok,legalább 2010et vennék,de akkor már inkább az újbbat. Hétfőn indultam volna németbe /14-es rsv4 vagy zx10/ de mától egy pár napig ott olvós buliban vagyok a kórházban,letört egy darab a medencémből. Lehet azért kaptam,hogy ne induljak útnak. Pff!
Olyan nincs. 2004-5, 6-7, 8-9-10, 11-... van. Eddig még nem találkoztam olyan emberrel aki a 6-7-est ajánlotta volna. Általában csak tehénnek hívják. Vagy 04-05-öt vagy 2008 utánit vegyél.
A segítségetekre lenne szükségem, most fogok venni egy zx10r-t de még nem döntöttem el, hogy melyiket vegyem a 2007-8 ast vagy az egyel előbbit! Vélemény? van aki próbálta már mind2őt?
Van egy pár használt yoshimura trioval dobom 2006-07- hez 60000-ért a bal oldalinak az alján van horpadás ami felszerelve nem látszik, sajnos a lánc egyszer oda vert neki de nincs rajta repedés vagy nem lyukad ki! Ezen kívül teljesen rendben van.
06205593057 bármikor elérhető vagyok.
Szia Robi! Látom ujból vettél motort, 954 RR-t! A volt piros 10-esedre egy haverom 2 éve egyezkedett! De az egy jó motor volt, legalább is nálad, azért már 2 éve voltak rajta javítási nyomok! A lánc cserés volt már, de a blokkja még szépen járt, de az Akrapovic rendszer nélkül, Yoshi dobbal! De elvitték gyorsan, és utána 1-2 hónapra ismét hirdetve volt új lánccal elég borsos áron, de megvehették mert lekerült a hirdetésről!
Sziasztok! Van eladó ZX9 2000 évjárat tól dupla buborékos, sötétített plexim eladó! Használt de hibátlan állapotú! 5000Ft
Kawasaki ZX 10 -hez "2004-05 vadonat új GYÁRI(Amerikából rendelt, de nem lett jó a szín) komplett farokidom(20 000Ft) és bal oldalidom(10 000)ft valamint használt karcos, de teljesen ép bal oldali fejidom(5000Ft) érd: kawarobi73@gmail.com
Húha! Pénzt valakinek?
Az egyik haverom tesója kint van,de nem tomm idővel,hogy áll?! (katona) Az a lényeg,hogy nem sz@rok ezek a motorok. Nekem ez a lényeg! Köszi szépen!
Majd ráalszok még azért egyet kettőt,mert nem 1 zoknit vesz az ember,hogy ha nem jó akkor veszek másikat!
A segítségetekre lenne szükségem, most fogok venni egy zx10r-t de még nem döntöttem el, hogy melyiket vegyem a 2007-8 ast vagy az egyel előbbit! Vélemény? van aki próbálta már mind2őt?
Első-hátsó lámpa,első-hátsó ülés,komplett rendszámtartó(irányjelzővel,rendszámvilágítással),első-hátsó lábtartók,duda,első fogaskerék.
Idomszett már nincs meg.
Nektek van kormanygatlo a motoron? Ha igen milyen tipus lenne idealis? 2004-es a mocim.
Elore is koszi
Zsolt
Van egy pár használt yoshimura trioval dobom 2006-07- hez 60000-ért a bal oldalinak az alján van horpadás ami felszerelve nem látszik, sajnos a lánc egyszer oda vert neki
06205593057 bármikor elérhető vagyok.
Már csak az új farokidom(15 000Ft) és új oldalidom(10 000Ft) van meg!
kawarobi73@gmail.com
Közben tavaly év végén eladtam a 954-et! Most vettem egy BMW C600 sportot 3000 km-el! Majd lecserélem a profilképeimet
Kawasaki ZX 10 -hez "2004-05 vadonat új GYÁRI(Amerikából rendelt, de nem lett jó a szín) komplett farokidom(20 000Ft) és bal oldalidom(10 000)ft valamint használt karcos, de teljesen ép bal oldali fejidom(5000Ft) érd: kawarobi73@gmail.com
Nincs valakinek eladó kormánygátló 04-05 évjárathoz?
Ha valaki tud még ilyesmit akkor szívesen veszem én is és szerintem mások is!
Kérdezd meg őket:
http://www.hasznaltauto.hu/partner/bestmoto-6734
Ők foglalkoznak 0-kmes beragadt,motorokkal.Azt hiszem USA-ból hozzák.
Az egyik haverom tesója kint van,de nem tomm idővel,hogy áll?! (katona) Az a lényeg,hogy nem sz@rok ezek a motorok. Nekem ez a lényeg! Köszi szépen!
Majd ráalszok még azért egyet kettőt,mert nem 1 zoknit vesz az ember,hogy ha nem jó akkor veszek másikat!