Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellene egy vázszám!

Ne itt beszéljük meg hanem a kawasaki @ steelhorsemotor .hu
Üdv!külön külön mennyi lenne:4 db szimering
2 db első féknyereg komletten
2 db komplett javitó készlet?
Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen a segitségedet! Nem nagyon szeretnék rátenni dobozt, ha veszek is csak 1 szezonra kéne nekem az idei nyárra. Meg az is ahogy irtad is nem mai gépek, és nem költségmentesek. De azért is gondolkodom e mellett mert , valójában szép, és ahogy fogalmaztad a hangja egy orgazmus :D :D Találtam is eggyet Ak papirokkal 250ezerért, amin erőteljesen gondolkodom, lehet beújjitok egy ilyennel hátha beválik, mert jelenleg igazából szebbet 250-be nem tudok mutatni. :D :D
Köszi!
Szerintem van bennünk valami közös.
Én is most újítok fel teljesen egy zxr250-est, zx9-em volt most adtam el nemrég, és ráadásul esztergályos vagyok. De hogy ez nekem miért nem jutott az eszembe azt nem is értem.
Üdv!külön külön mennyi lenne:4 db szimering
2 db első féknyereg komletten
2 db komplett javitó készlet?
Előre is köszönöm!
zola,

kicsit nehéz kérdés, először a kontra:
szaladgálós motornak szerintem nem a legjobb,max középtávra. nem igazán tudsz rá dobozt tenni, táskában hordhatod a cuccod.Kicsit kényelmetlen.Nehéz jól karbantartott darabot találni a fogyasztása sem igazán gazdaságos,alkatrészt beszerezni meg majdnem lehetetlen. olyan hogy költségmentes, ilyen régi gépnél majdnem hogy nincs. Nagyon pörög, gyorsan kopik.
pro: lehet találni 25 kw-os papírral is ilyet, annak olcsó az átírása és a biztosítása kb 3500ft lesz nekem az idén...
Egész jó áron kaphatsz egyet. 250esból szerintem nincs is erősebb a piacon,max 2 ütemű,de ennek a hangja az egy orgazmus.
És nem utolsó sorban bitangul néz ki. Ezeket mérlegeld.
PL tőlem!
Üdv Minenkinek!Tudna vki segíteni abban,hogy honnan tudnék rendelni az első és hátsó féknyereghez való szimeringet?(a persely és a fék közé kellene,hogy ne folyjon az olaj)thx
Halihó mindenkinek! Segitséget szeretnék kérni tőlletek. Szeretnék venni nyárra, egy zxr 250-et szaladgálósnak ide oda. Hogy mi a véleményetek megérné e? Mik a tapasztalatok rólla? Gondolom, 250-es soros csak pörgetni kell, hogy menjen. Ha ebben az ügyben, tudnátok segiteni, nagyon szépen megköszönném.
Alakul:D
köszönöm :) figyelni fogom interneten milyen darabok vannak valami olyasmit fogok akkor keresni amit rendszeresen karbantartottak és igazolni is tudják :) remélem majd találkozunk a topikban :) köszi szia.
Szia! ZZR és ZXR közötti különbségre gondolsz? A ZZR kényelmesebb hosszabb kiruccanásokra, lényegében egy kis túra motor a 250-es. Sor 2-es kis nyomatékos gép, nem pörög annyit, és nem is megy úgy, mint a ZXR 250. Tehát ebből kifolyólag nagyobb az esélyed arra, hogy ZZR-ből kifogsz egy jó állapotú gépet. A ZXR egy kis gyorsasági sor 4-es, igazi kis versenymotorka, képes 20 ezer feletti fordulatszám elérésére, ami mellé gyönyörű hang is társul.:) Ezek nem mai gépek, sok a széthajtott példány, de ha viszel magaddal egy hozzáértőt akkor nem lehet gond. Tulajdonképpen egyikkel sincs gond, ha jó gazdái voltak. A ZXR-en én azt gondolom nagyobb élmény utazni. Mindegyik belpiacos, ezért az alkatrész beszerzése nehézkesebb, de van, még nekem is:). Tehát ha te egy ilyen gépet akarsz, akkor itt mindenki bátran biztat arra, hogy ZXR mellett dönts. Ha jó gazdája volt, akkor igazi költségmentes kis gép lesz. üdv. Ádám
Sziasztok! Jövőre tervezem, hog, lerakom a jogosìtványt nagyobb motorra ahogy hallottam 18eves korban 35 kw ig megengedett :) első sorban ezt a kawasakit neztem ki magamnak mert sok van elado es viszonylag barati aron valaki tudna segiteni hogy mi a kulombseg a ninja es a zxr 250 ben? Melyik erdemesebb venni es hány km utan szokott bajuk lenni szoval hogy melyikez erdemes megvenni ami koltsegmentes is lessz? :) elore iskoszi udv. Kellemes ünnepeket!
TALÁN MÉG NEKEM
Srácok porszívócsöve a tankhoz van valakinek eladó?
Ha valakinek kell alkatrész, jelezze!
THX
Gondolom azért mert a ledes visszapillantóban lévő ledek ellenállása nem elég nagy a reléhez... így azzal a relével nem is fog szerintem működni.
Üdv!
Vettem a zxr-re egy ledes visszapillantót,de mikor bekötöttem a fejidomban lévő idex kábel helyére csak világít! RÉGI INDEXEL MŰKÖDIK!Vmi ötlet,hogy miért csak világít?vmi megoldás?

thx
tisztelt zola, neked megvan még a karbisorod?
És esetleg karburátorod nincs?
Szia. Nekem van eladó kipuf, felnik is és oldal + hátsó idom.
Szia, érdeklődnék hogy mennyiért adnád az idomokat, a tankot és a felniket,esetleg a kipufogót, külön- külön?
köszi