)
amúgy 8-10ezrenként dugó csere...ha megáll akkor hajtókar,esetleg henger is...drága mulatság ez a hobbi
Én motort szeretnék venni!
De nagy bajba vagyok!
A dolog a következő! Jelenleg egy 95 Aprilia Rs 50-esem van tuningal stb. Én szereltem mindet, rajta és sajna elég sokat kell költenem rá.
A kérdés meg az lenne, mit vegyek nekem, ami kell az, hogy 125-ös legyen jól nézzen ki egy egy oda rántás erejéig azért 140-160 bírja de átlagosan 90-120 között mászkálok a mostanival is. Egyelőre ez elég lenne nekem. Nos én szeretem az Apriliát és kinéztem egy 2002-es évjáratú gépet. Nos van egy érzésem hogy ezek a betegsége a fordulat és a jelentős teljesítmény miatt ennél is meg van. De mivel 125-ös és nem hajtom hülyére talán tartósabb lenne mint 50-es társa. Néztem Japán gépeket is elsősorban a hondákkal szemezgetek, de ott meg azt hallottam, olvastam, hogy letapad a henger, tehát lényegében ugyan ott vagyok.
segítség gyanánt adhatnátok pár típust, amit szerintetek érdemes lenne meg venni.
Én ezt a 2 néztem:
Aprilia RS 125 32Le
Honda NSR 125 15Le
Hát akinek van tapasztalata azt kérem írjon nekem lehetőleg e-mailt de jó ide is!
garamka.@freemail.hu a garamka után van 1db pont
Köszi Laci