Na,remélem sikerrel jársz!Helló!
Tényleg mi lett az apriliaval? besült a dugó? hazaértetek vele?
és ha az kilőve akkor 35%-al nő a teljesítmény? ennyi lehet? amúgy ezeknek a fojtásoknak mi értelme van? motorélettartam növelés? vagy ha kiszedem, akkor károsodhat valami (rajtam kívül ha túl gyorsan akarom vele bevenni a kanyart)?
...kutakodj a netten....
majd tényleg kell akkor valamit berhelnem rajta, hogy ez a fojtás eltűnjön.
3000-töl már úgy megy mint egy 1.6-os autó és lassan jön meg az ereje, majdnem egyenletesen, jó 10000-nél van benne erő de akkor is. Kezdem azt hinni, hogy a 45 lovas TZR-em van... pedig elvileg nem annak kéne lennie, föleg hogy hajlított hátsó villás olasz import, ahogy én kiderítettem, azok meg 60ló körül vannak.
Olvastam néhány moci GYÁRI ajánlását,hogy X km-enként mit kell csinálni a gépekkel,de ilyen nem volt...Pedig a japcsik K*VA szájbarágósak ahogy észrevettem.
....de ha beletörik van mühely ahol nagyon ügyesen kiszedik még a menet is megmarad
(ugyanis házilag k...nehéz mert jattos anyagbol készültek+nem ma kerültek bele a töcsavarok)
.És ami kívűl porcelán,az belül is tiszta.Leveheted kiégetni,csak felesleges munka szerintem.De ha csak matatni akarsz a mocin télen,hogy ne unatkozz,hajrá,csak ne okozz kárt.A kipufogó tőcsavarok nem szeretik,ha sokat lazítják,húzzák őket.(saját tapasztalat
)Én visszasírom az RD-t(pedig biztos nem megy,úgy mint a TZR),ha tarthatnék 2 mocit,biztos nem adtam volna el.Jó a 900RR,hatalmasat megy kb. ugyanakkora fogyasztással,de AZT a 2T feelinget nem adja vissza,mint az RD(vagy a TZR).
A japánok teljesen meg lehetnek zakkanva, én ki sem birnám ha megszabnák, hogy ebböl meg abból mennyi lehet. Most legyártanak egy R6-os meg egy R1-est és mint a 2 ugyanúgy megy 180-ig. sok értelme van...
Ráadásul a japán zsaruk biztosan hatásosan tudják a fotokon kivül ellenörizni hogy ez most fojtva van-e vagy sem.