ráhúzzák a tengelyre berakják az egyik blokkfélbe aztán ráteszik a másik blokkfelet vaaagy belezavarnak egy kis japán manót aki kis üstben megfőzi a szimering öntetet majd odatapasztja ahova kell ! 😆
van ahol perem van az öntvénynél és nem jön ki a szimering , különben a 4 japán közül pont a Honda az ami fordítva ül a lovon ha szerelhetőségről és a hülye megoldásokról van szó 😆
Biztos én nem értek az XX-hez, de legtöbb motoron azért ehhez nem kell szétborítani a blokkot. Főleg nem egy Hondánál.
Aztán meg ahogy ini írta, ami nem rossz, azt nem kell megjavítani.
Sziasztok!
Ide is írok,hátha tud vki segíteni.
Adott egy BMW R1100RT (1996), sebváltó 4-ből 3-ba visszaváltásnál egy kis út megtétele után (<100méter) ugrik egyet, mintha akkor menne minden a helyére, előtte nincs rendellenes hang, gázadásra rögtön jön a megugrás. Csapágyak,szimmeringek, 3. fokozat léptető villa, olaj lett cserélve. Ezt már előtte is csinálta. Mi lehet a gond? Válaszokat előre is köszönöm!
Na igen ráadásul két balansz is van benne, de azt mondta, hogy könyv szerint állította be viszont azt is, hogy a könyben az van, hogy ha mégsem lesz jó akkor érzésre még addig kell tekerni az állítót míg jó nem lesz. 🙄 Csak gondoltam hátha hallottál valami okosságot erről.
Most egy hűtó, pótkocsi, webasto stb. márkaszervizben dolgozok ami némi szereléssel is jár, nem ritka a 6-8 évesnél idősebb pótoknál, hogy a vezetékek belül is oxidáltak miközben a csatik még elfogadhatónak tűnnek, de a köteg mégis ímmel ámmal akarja a delejt továbbítani, öreg kábel már vén kábel persze a pótok, hűtők eléggé ki vannak téve az időjárásnak míg egy motor akár évtizedekig is állhat egy garázsban, de még akkor is öregszik a szigetelés és törik, nekem van a garázsban 15-20 vagy akár 30 éves kábel amiből pár hete akartam valamennyit felhasználni, de letettem róla mert a szigetelése tört, mondjuk nyilván gagyi minőség lehetett már újonnan is, de attól még a kor az kor. Sokszor mondják vásárláskor, hogy nem km-t hanem állapotot veszünk pedig nekem ez nem jött be eddig, amiben sok a km abban sok a km és lehet, hogy rosszabb motorral vennék egy fele km-es gépet, de még a felújítással együtt is jobban járok mert a futómű, váz, hajtás meg minden fele annyira használt mint a sok km-es, nem véletlen, hogy a taxinak haaznált autóknak a béka segge alatt van az ára, persze lehet, hogy nem jól látom, de én eddig mindig így jártam, sok km sok bosszúság.
Ezt így lehetetlen megsaccolni is. De a balanszert könnyű elcseszni - magam nem csináltam ilyet, de hallottam róla olyat, hogy félrevezető.
Plusz asszem ott van valami hézagolás is, a blokkon kívül. A fogaskereket lehet közelebb vinni vagy eltávolítani a hajtó tengelyhez képest.
Kollégámnak volt egy kérdése, autószerelő ráadásul az odafigyelős típusból és mindent a szakkönyvek alapján csinál, tehát van egy XX-e aminek szétkapta a blokkját kislánckerék szimering csere miatt, de ha már így volt akkor hajtókarcsapágyakat és minden olyasmit cserélt amin kis kopást is látott, mért, a balansztengelyeket is a nagykönyv szerint állította be meg mindent, összerakta és most úgy érzi mintha jobban rezonálna a motor mint előtte, nincs ötletem hisz ha minden jó akkor nem tehetné ezt a gép és lehet, hogy csak beképzeli, de igazából nem olyannak tűnik aki képzelegne, mi lehet vajon a buktató ha mégis jobban rezonál a kelleténél? 🤔
Nem lehet hogy új kábel köteget kapott? Elég sok részlet nincs rajta a videón pl kipufogó felújítás, lábtartó konzol felújítás, műszerfal kapcsoló felújítás, kormányt is újat kapott...
Aztán meg ahogy ini írta, ami nem rossz, azt nem kell megjavítani.
Ide is írok,hátha tud vki segíteni.
Adott egy BMW R1100RT (1996), sebváltó 4-ből 3-ba visszaváltásnál egy kis út megtétele után (<100méter) ugrik egyet, mintha akkor menne minden a helyére, előtte nincs rendellenes hang, gázadásra rögtön jön a megugrás. Csapágyak,szimmeringek, 3. fokozat léptető villa, olaj lett cserélve. Ezt már előtte is csinálta. Mi lehet a gond? Válaszokat előre is köszönöm!
Plusz asszem ott van valami hézagolás is, a blokkon kívül. A fogaskereket lehet közelebb vinni vagy eltávolítani a hajtó tengelyhez képest.
a rezgés az univerzum büntetése a felesleges munkáért
Na, kicsit nem figyelek és úgy írok, mint a FB népe...
Átnézi az ember, ami necces, azt cserélli. A csatikat ha kell ki kell dobni és újracsatizni oszt jónapot.
Más kérdés, hogy ha ENNYI energiát és időt fektet bele valaki, akkor már ezt is illett volna a teljesség kedvéért.