Amúgy a faxom ebbe az időbe, a dinnye meg uborka palánták úgy fel vannak már nyúlva mint állat itt a lakásban. Szerintem erről is OV tehet, megyek is tüntikézni lehet szólok Hadházynak is 🤣
Viktornak egy bukott kormányzásba került, mire rájött, hogy csak az ural mindent, aki uralja a gazdaságot és a médiát. Amíg ezek mind külföldi befolyás alatt voltak, addig csak a pofáját járathatta.
Sorrra került az energiaszektor, az informatika és a távközlés. most ez még zajlik, de megint csak azt tudom mondani amit szoktam: ezt te nem érted 😁
annyit javítanék a statisztikán, hogy 40-45 ezer milliárd a gdp. És lőrincünk 500 mrd-je az nekik csak csokipénz. Már pénzben ez nehezen is kifejezhető, hogy mennyit nyúltak le vityáék hisz minden fontos szegmensből megszereztek minimum 30-40%-ot és az összes stratégiai ágazatból ami ettől az 500 mrd-től sokkal többet hoz a zsebükbe évente(óranézegetős) Simán meg merném kockáztatni, hogy az eltelt 14-15 év alatt egy akár két éves gdp már ennél a néhány tucat embernél van ingatlanban, ingóságban, pénzben. (kezeit széttáró) Tulajdon képen itt már jöhet petya kormányra ami az országnak nélkülözhetetlen azt az állam már csak a vityáéktól tudja megvenni pont.(kezeit széttáró) Szóval nem kell abba a rózsaszín álomba ringatnia magát senkinek, hogy 500 mrd az ő pénzünk(gondolkodós) Nagyjából ennyit nyaralnak el évente 😅
Kari Geri tekintette minta ma született bárány 😆 mondjuk az értelmi képessége is 😂 😂 😂 😂
Tekintetén azt szoktam látni mint aki soha nem tudja hol van és keresi anyukáját értsd gazdáját
Nekem már teljesen egyértelmű hogy 9. osztályos lehetsz, idén állítólag nagyon visszaesett a szövegértelmezés ebben a korcsoportban a felmérésben, senki sem érti de sok mimdent megmagyaráz.
Nem is tudtam hogy a vagyonnyilatkozatban feltüntetik az ellopott pénzeket... 🤣
Csak szólok, én nem faszkalapoztalak le, de ha gondolod...
Amit leírtál azt úgy gondolom hogy te el is hiszed! Hmmm... Tényleg kellene egy 70-es IQ- határt, és írni olvasni tudást követelni attól aki szavazatra jogosult manapság... Legalább nem kellene ilyenekre járnod!
csak szólok, hoyg amikor a faszkalap fajtikáid hisztiztek a parlamentben a kormánypárti képviselők vagyonnyilatkozata miatt, akkor erre a kormány az európai parlament gyakorlatát ültette át a magyar jogrendbe, hogy ha a faszkalap tolvaj geci hazaáruló szarháziak szerint a prüsszelita köcsögök a mérce, akkor legyen így.
És így lett.
Azután persze kiderült és pont ez alapján, hogy a te fajtikáid messze többet lopnak, pofátlanabbul csinálják, sőt, le sem szarják a számonkérést, így a magyarországi fajtikáid erre még jobban hisztikézni kezdtek. és a magyar kormány, de csak azért, hogy a fajtikáid köcsögök talán elgondolkodnak, akkor visszacsinálták az eredeti, máig is érvényes gyakorlatra.
És most direkt nem más, mint a fasszopkodó köcsög tolvaj hazaáruló lipppsik szócsövét linkelem, aki kíváncsi rá, rákereshet, mert a gugli mindenkinek a barátja.
Hát ennyi, ha te a vagyonnyilatkozatokról beszélsz.
és egy kis adalék:
https://infostart.hu/belfold/2022/10/24/visszaallitottak-a-korabbi-vagyonnyilatkozati-torvenyt
Miért, mikor vitázott vele olyan, akinek voltak normális érvei? Mikor választás előtt az 5%-os momentum "miniszterelnök jelöltje" hívja vitázni? 🤣
Vagyon nyilatkozat? Mit írjon bele? Hogy övé Magyarország? 😄 egyezzünk meg abban, hogy az hülyén mutatna... 🤣
"migrik ne jöjjenek, és a melegek ne vonulgassanak" lehet, én vagyok kis igényű, de nekem ez már haladás.
Lőricünk összelopott 500 milliárdot 10 év alatt? Az egy párt kassza, nem magánvagyon... Jelenleg évi 80 000 milliárd a GDP, szóval nálam ez símán "belefér" de tudom, a csóró prolikat egyedül ezzel lehet hergelni.
Én inkább fizetem andika gucci táskáját, mint valami francia kurváét 😁 mert bennem van nemzeti öntudat 😂
Sorrra került az energiaszektor, az informatika és a távközlés. most ez még zajlik, de megint csak azt tudom mondani amit szoktam: ezt te nem érted 😁
Tekintetén azt szoktam látni mint aki soha nem tudja hol van és keresi anyukáját értsd gazdáját
Egyre több hulyeseget irkalsz egy elfeledett motoros forumra.🤣
Csak szólok, én nem faszkalapoztalak le, de ha gondolod...
Amit leírtál azt úgy gondolom hogy te el is hiszed! Hmmm... Tényleg kellene egy 70-es IQ- határt, és írni olvasni tudást követelni attól aki szavazatra jogosult manapság... Legalább nem kellene ilyenekre járnod!
És így lett.
Azután persze kiderült és pont ez alapján, hogy a te fajtikáid messze többet lopnak, pofátlanabbul csinálják, sőt, le sem szarják a számonkérést, így a magyarországi fajtikáid erre még jobban hisztikézni kezdtek. és a magyar kormány, de csak azért, hogy a fajtikáid köcsögök talán elgondolkodnak, akkor visszacsinálták az eredeti, máig is érvényes gyakorlatra.
https://hvg.hu/itthon/20220928_visszateres_vagyonnyilatkozat_Kocsis_Mate_valtozas
És most direkt nem más, mint a fasszopkodó köcsög tolvaj hazaáruló lipppsik szócsövét linkelem, aki kíváncsi rá, rákereshet, mert a gugli mindenkinek a barátja.
Hát ennyi, ha te a vagyonnyilatkozatokról beszélsz.
és egy kis adalék:
https://infostart.hu/belfold/2022/10/24/visszaallitottak-a-korabbi-vagyonnyilatkozati-torvenyt
Vagyon nyilatkozat? Mit írjon bele? Hogy övé Magyarország? 😄 egyezzünk meg abban, hogy az hülyén mutatna... 🤣
"migrik ne jöjjenek, és a melegek ne vonulgassanak" lehet, én vagyok kis igényű, de nekem ez már haladás.
Lőricünk összelopott 500 milliárdot 10 év alatt? Az egy párt kassza, nem magánvagyon... Jelenleg évi 80 000 milliárd a GDP, szóval nálam ez símán "belefér" de tudom, a csóró prolikat egyedül ezzel lehet hergelni.