Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg volt pipa
mondjuk ki se szereltem 😁 mert lusta vagyok és csak simán rácsipeszelek és úgy töltöm 😃
Egyébként ma nyomtam vele 260 kilométert 20 éves semmi felesleges bisz-basz. kormány, index, világítás kapcsoló, ablaktörlő,, vészvillogó csúszkás hűtés-fűtés, központi zár (kezeit széttáró) Műszerezettség, kilométer óra számlálóval. PONT.(ennyi van benne és lehet vele közlekedni) 130-at vidáman bírja van vagy 4 lityós fogyasztása 😅
Vonóhorog? Egy szuzuki altón?
Minek? 😂
ja a trakesz felvonulásnak is annyi(kezeit széttáró)
Az egy nagy sötét folt nalam.Semennyire,a vezetekeket latom,ha elszakadt azt meg kiszurom,talan.
a jelenleg érvényben lévő paraméterek alapján nem éri meg a villany verda
jövőre ismét átértékeljük a dolgot
első lépésben vedd le az akksit a töltőről és helyezd be a motorkerékpárba(kezeit széttáró)
ugye még mindig nem érted a lényeget?
nem az a lényeg hogy vonulnak-e a buzik vagy nem, hanem az hogy felheccelték a népet a buzi vonulással, betiltották és most dolgoznak ki olyan törvényt-jogszabályt vagy mittudoménmit amivel utána minden csoportosulást meg tudnak akadályozni
és ti tapsoltok ehhez: hogy ez igen, végre nem fesztiváloznak a buzik, igaz az ország 99,99% nem is látott még egy buzifelvonulást se, de ha bemondta a tévé hogy ez rossz akkor az csak rossz lehet 😂
pl neked aztán nem tökmindegy hogy mit csinálnak ezek a buzik? mert nekem aztán kurvára mindegy.....
amúgy ha csak a fasz lengetésről lenne szó akkor azt simán meg lehetne szüntetni, csak a szervezőkön múlik az egész, meg a yardon mert aki lengeti becsukják 2 napra megbüntetik 2 kilóra és jövőre nem lengeti, vagy ha igen akkor mehet az 500 ezres bünti, aztán előbb utóbb minden pöcs a gatyában marad

amúgy anno a budapest parádé is teli volt csöcsökkel, sőt totál pucér sunákkal is különböző mértékű festéssel, és senkit se zavart se a nőket se a férfiakat még a nyuggereket sem
én 2x voltam parádén több csöcs volt az utcákon mint az egész éves ökm magazinban
pöcsöket nem néztem, lehet volt az is
Zoli 😁 tudom hogy nem ide való téma 😂 de te a motor villamosságba mennyire vagy otthon ?
Elment a tompítót .
Izzó jó
Biztosítékok jó
Lápa relét nem találok 😬
Én nem értek avval hogy normalizáljuk meg az hogy alapjog a faszát veri a Andrássy úton haladó kamionon
Ez nem a demokrácia halála
Amugy neked mi verné ki a biztosítékot és te mire mondanád hogy ezt talán nem kéne felvonulással reklámozni ?
Bármilyen téma vagy témák ???? Amit nem engednéd
Hát hogyne :)) mint hogy a villanyautó a legjobb de mégis lebeszélted a családban azt az egyetlent is, aki hajlandóságot mutatott :)))))
belekeztem ebbe a témába is, villámgyors profi elemző lettem
remélem emlékeni fogtok erre évek múlva is amikor beérik a dolog
Nagyon belemerültél a politikába. A napelemet meg a villanyautót már teljesen végigrágtad?😅
Hmmm,a jedik át akarják venni a hatalmat a köpcöstöl?
amikor ezek a tiltások vannak ez lebegjen a szemed előtt:
http://youtu.be/_lzQt7niawI
az utolsó mondat a lényeg.......
Probald ezzel a linkkel
https://www.tiktok.com/@hetek....

Egyebkent a szokasos "jerevani radio"
Mi ez? mert ez a szar nekem minden áron valami tiktok alkalmazást akar telepíteni...
Magyarországon buzivonulás van betiltva
Angliába meg https://www.tiktok.com/@hetek....
Én még mindig Magyar diktatúrára szavazok 😂 😂
horog van rajta? mert nekem van nagy futó felbasszuk a kanapét és én azon utazok inkább
kocsiba meg elfér pár lelkes felvonuló
csak 1/3-át 😂
Szegények majd ejtek értük könnyeket ha kijön rá a lépés 😂
fagyizók megnyitottak már?
mi megyünk inivel a buzifelvonulásra az altóba van még egy hely elviszlek ha gondolod 😅
már megint 😅
akkor maradj a seggeden, a motorozás nem neked való....
Igazabol a gazdasag kb egyharmadat csak.Bar a te békaperspektivadbol mindegy.