semmi köze nincs hozzá
de
a narancsos se különb, de azért fikázza a másikat
a beketettvmunkáról meg annyit hogy egy ilyen "elszólásnak" nyilvánosság elé se kellene kerülni de mindenhol a narancs által fizetett emberek nézik-hallgatják ezeket hogy hol tudnak egy picike fogást is találni rajtuk
ha azt a pénzt amit az ellenfél besározására költenek a népre költenék akkor nem kellene sározni az ellenfelet
azért ebben jó sok meló van a narancsos párt részéről
kíváncsi lennék mennyi ember tudta volna a parlamentben a múlt héten elmondani a himuszt és a szózatot
meg lennék lepve ha csak a harmadának is sikerült volna szerintem sokkal rosszabb lett vona az arány
amúgy nekem az a véleményem hogy teljesen idejétmúlt a szózat
ha a mű szerint élnénk és gondolkodnánk akkor nagyjából az egész országot hazaárulónak kellene nevezni
aki külföldre költözött/dolgozik
aki külföldieknek dolgozik itthon, meg aki az ők termékeit részesíti előnyben....
Messiás ☹️
Hogy is kezdődik a szózat 😔
szégyen https://www.vadhajtasok.hu/202...
aki ezeket megszavazza meg is érdemli részemről meg a ........... anyát
Valakinek átment! De ugye libsiket nem lehet emberszámba venni!
De tessék egy új:
https://444.hu/2025/05/22/a-kormany-civilnek-nevezett-palyazatan-hoppon-maradtak-a-torokorszagi-foldrenges-hos-embermentoi-mikozben-a-vitalyos-esztert-tamogato-szentendrei-alcivilekre-ujra-kozpenzeso-esett
Mert ugye ennek így kell korrektül működnie. És a mostani új törvény szerint ha ezek az önkéntes tűzoltók, kutató-mentők, tényleg jó cél érdekében külföldről kapnak támogatást(mert ugye a magyar támogatásból nem kaphattak), és kiteszik bárhová hogy "a magyar kormány nem támogatta őket", akkor egy (Lánczi) emberen múlik, hogy büntetik őket vagy sem?!? Ja, és jogorvoslat nincs?!?
Aki nem érti hogy ez miért aggályos, arra már szavak sincsenek...
Átláthatóság, mi? Az a francokat... Hűbérúr és szolgák!
nem jól látod
az elején öntötték hozzánk a pénzt, igaz többnyire olyan dolgokra aminek semmi értelme sem volt de aki jól tudott szervezni az azért ki tudott belőle hozni jó dolgokat is(de többnyire simán csak lenyúlta aki ehhez hozzáfért)
na utána meg ki akarták venni a pénzt emit eddig beleöltek aztán ez már nem tetszett senkinek se
van az a mondás hogy nincs ingyen ebéd, az eu se azért jótékonykodott mert volt sok felesleges pénze .....
ezt egy átlag ember ha nem is sejtette de a politikusaink evvel már belépés előtt tisztában voltak
a változásról meg annyit hogy ott voltunk végig, csak aki ott van nem minden esetben az ország érdekeit nézi aztán úgy szavaz ahogy a pénz jön
Én nem így látom. Ez az EU olyan mint egy menyecske, az elején csinos és vonzó volt, a kedvedre tett, volt baszás minden nap. 20 évvel később egy lompos behízott követelőző banya, baszás helyett csak baszogatás van éa mindenért te vagy a hibás. Teljes konteollt akar és vinné mindenedet 🤷♂️😁
Nem(ujjával nemet mutató) ez
"ebben még igazad is lenne de mégsem
mivel mi akartunk egy szervezetbe tartozni(únió) akkor minden előnyét és hátrányát el kell viselni
amikor beléptünk ugyanilyen korrupt volt mint ma, hiszen nincs politika korrupció nélkül
az hogy ezt lobbinak vagy maffiának nevezzük lényegtelen
szóval ha beléptünk el kell viselni a faszságait
persze én se örülnék az 1000 forintos gáznak meg semmi egyébnek ami rossz nekem
na de mindenki nem járhat jól a fasznak 2 vége van és csak az egyik oldali tud örülni ha szopás van
válasz | előzmény "
a tegnap megjelent hirben azon lepödtem meg, hogy ugy irta, :
a varos , OK 31 Millio lakossal, de a területe akkora mint Austria...azaz akkora területen fekszik.......szinte hihetetlen, Viszont amikor az adatokat olvasom, es magat a varost--ejjel nappal--fotozva, hogy a 8 emeleten a szoban-konyhan etmeno sinen közlekedö vasuton elajultam (Peldaul)
Es hogy ebben a varosban több autot gyartanak, mint Franciak es Angolok EGYÜTTVEVE....döbbenetes.
/ Ezekutan amikor az Austriai nagyvarosom politikusai fejlödesekröl, eredmenyekröl, beszelnek en szegyellem magam.
Kinaban amit lattal azt 40 ev alatt ertek el... Es Austria addig mit csinalt ?? Összehasonlitva : semmit
15 évvel ezelőtt egy kínába járó ott üzletelő azóta sajnos elhunyt motoros haver mondta, hogy kb 40 milla gazdag (miller) él kínában, de a nagyvárosokban, vidéken még nem nagyon terjedt a jólét, ez nyilván azóta változhatott na meg ő sem igazán járt vidékre legfeljebb átutazóban viszont a nagyvárosokról áradozott.
de
a narancsos se különb, de azért fikázza a másikat
a beketettvmunkáról meg annyit hogy egy ilyen "elszólásnak" nyilvánosság elé se kellene kerülni de mindenhol a narancs által fizetett emberek nézik-hallgatják ezeket hogy hol tudnak egy picike fogást is találni rajtuk
ha azt a pénzt amit az ellenfél besározására költenek a népre költenék akkor nem kellene sározni az ellenfelet