Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor most ki is szavazta meg a tiszásokat oda?
Na pont ezt csinálja most a gxökér Kinga akit az egekbe magasztaltok. Hajrá.....
Baszki neked meglágyult az agyad unalmadba, köttesd ki a netet vagy eregy trágyát hordani hogy ne legyen időd hülyeségeket kigondolni 😄
Max az Orbán fóbiások szavazták meg, akik szerint bármi jobb mint ez a nagy diktatúra, itt az eredmény. De én akkor sem hallottam ezekről soha. Hülyegyerekről sem ami azt illeti 🙈🤷‍♂️
mindig a nép szavaz, ennyit az istenadta népről
a jelentős többsége segghülye és itt az eredménye 😂
a királyok korában jobb volt a népnek mert gondolkodni se kellett
Ki szavazta meg vajon ezeket az idiótákat akik ott ülnek? Akikről a hülyegyerek is azt mondja hogy soros ügynök és magyarul sem tud? Ezek ellen vajon miért nem lehet tenni semmit?
szarul megkötött szerződések, megszavazott szar programok
de ott voltunk mindenhol....
az hogy gombokért el lett szarva mindig minden arról csak mi tehetünk....
mert aki megszavazta az eu képviselőt vagy akár az ittenit az a kezébe adott mindent
utána meg ne panaszkodjon....
Ez az eu köszönő viszonyban sincs azzal amihez csatlakoztunk. Folyamatosan arról van szó, hogy hatásköröket próbálnak elvonni, olyan dolgokba beleszólni amibe a csatlakozási szerződések szerint semmi közük. Ugyanez a pénzvisszatartás, mi odaadtuk az ipart, energiaszektort, piacot stb ezekért cserébe jár a kohéziós pénz amit most nem adnak. Akkor adják vissza amit cserébe kaptak. Egyszóval rohadjon meg az eu. Ki kéne lépni a faszba és létrehozni egy sajátot középeurópában, ezek meg rohadjanak meg ott a sok muszlimmal ha ez kellett nekik.
ebben még igazad is lenne de mégsem
mivel mi akartunk egy szervezetbe tartozni(únió) akkor minden előnyét és hátrányát el kell viselni
amikor beléptünk ugyanilyen korrupt volt mint ma, hiszen nincs politika korrupció nélkül
az hogy ezt lobbinak vagy maffiának nevezzük lényegtelen
szóval ha beléptünk el kell viselni a faszságait
persze én se örülnék az 1000 forintos gáznak meg semmi egyébnek ami rossz nekem
na de mindenki nem járhat jól a fasznak 2 vége van és csak az egyik oldali tud örülni ha szopás van
Itt van a gáz a szomszédban, és csövön jönne, de nekünk nem az a jó, nekünk az usákoktól kell venni, hajón szállítva 🤣
Hát mondjuk én meg téged látlak Zuzunak mert éved nincs csak a ledegradál ténynek
Kicsit ha olvasod vissza magad ............... Melyik nem fontos ezek közül neked migráns , buzi lobbi , szuverenitás ??????
Ha degradálásból kérded hogy mi is az (szuverenitás) ???????????
Akkor én válaszolok neked mit jelent a szuverenitás . Pl hogy én tudjak enni inni ezért nem vagyok szuverén mert függök a parasztoktól hogy tudjak kajálni mert úgy az kell és utána meg szarnom is kell 😁
De azt hogy melyik parasztól milyen élelmiszert vegyek az én döntöm el ár illetve minőség alapján . Itt már szuverén vagyok Utána hogy ha rám jön a szarás és angolvécére patakpartra vagy bokor mögé megyek ez megint szuverén .
Politikában én úgy gondolom ( lehet hogy rosszul ) hogy gázra olajra villanyra szükség van nem vagyunk szuvenérok
de hogy kitől vesszük az csak lehet szuverén ?????????????? Ugye ???????????? Várom megtisztelő válaszod + miért jó nekünk MPeti .Köszönöm 😁
Aztán leadjátok mert meg talállak tikteket 😆
Mi folyik itt gyönyösön?
Hát,mondjuk ez a két dolog tényleg fontos.Azért annyiban pontosítanék,hogy nem muszáj a főninek megvédeni,elég ha meg van engedve hogy aki akarja megvédhesse magát és a családját ezektől a kártevőktől.
Igazabol elég lenne ha csak a sajat buborekodban tolnad tul kretént.Nem kell mindenhova fosnod a hulyeseget.Nagy kéres lenne?
Kb. olyan veletek társalgás mint Zuzuval a Ford Fairlane-ből! 😂
Igazatok van, minden mindegy is, csak a főni megvédjen a migráncsoktól, és a melegek ne vonulgassanak! 😱
Ja, és a szuverenitásunk megmaradjon!!! Amúgy mi is az??? Kitől nem függünk manapság? Etióp kisgyerek elfingja magát a világ másik felén és borul az árfolyam, hajrá repülőrajt!
hát kb
de tényleg az a diktatúra hogy a fost nem maszatolhatod a vasárnapi ebédasztalán ?
akkor ezért nem érzem ezt a nagy elnyomó rendszert mert nem akartam letolt gatyával menni az Andrássyin 😂
Raks igazából észak koreát szeretne de titkolja. Fingja nincs a diktaturáról, a buzikat siratja mert akkora elnyomás van hogy nem logathatják a faszukat vagy a csecsüket hordákba verődve
Gyöngyös felől Recskig elég szépen lehet csapatni oda vissza 😎 föl le jobbra balra oda vissza 😁aztán Eger Lillafüred nagyon szép de már nem olyan jó a aszfalt (Brüsszel nem küldi a pénzt amíg nem vállalja valaki hogy buzi lesz 😂 😂)
vagy recsk(kezeit széttáró)
Mért nem jó az atlathatósag?
Hisz pont ezert van visszatartva az unios pénz,mert nincs,most lesz.
Hát konkrétan én nem érzem a rabságot .
De biztos nekem magas a tűrőképességem 😂
remélem buziskodni nem kell ,mert akkor én is elkezdek diktatúrázni 😎
motorozhatok .......... lakásrezsi oké ,kaja oké ,csajok szépek , egyelőre nem üldöznek a hitem miatt , jaktom nincs de mindegy úgysem tudnám fenntartani 😂 😂 borzasztó itt Magyarországon mondhatnám unatkozok 😂
Kérdezze meg azt az amcsi figurát aki leakasztott egy képet Észak Koreába 😂
ja bocs azt már nem lehet ,szegény elhunyt 😕
Ennyi idős korodra már rájöhettél volna, hogy MINDENÜTT diktatúra van, a különbség, hogy más a főnök 🤣
Egyébként diktatúra? azt se tudod, mi az... itt mindenki pocskondiázhatja a miniszterelnököt, nyilvánosan is, terjeszthet hazugságokat, befolyásolhat pénzzel... a szép 50-es években megnéztem volna ezeket a most "diktatúrát" kiabálókat 🤣 Elég volt a kocsmában célozni rá, hogy nem teccik a renccer, másnap jöttek a bőrkabátosok a Pobjedával, és elvittek... két hét műlva került elő, kiéhezve, összeverve - ha szerencséje volt.
Hát kisdolgot nem, az igaz, viszont nagy dolgot cseppentenek neked... magyarul le vagy szarva 🤣