Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég csapongó vagy próbálom lekövetni
Utolsó mondatodra ....életembe nem akartam elköltözni se Gyurcsány se Orbán se Peti se senki miatt
Itt azt veszem ki hogy te úgy értelmezd hogy én valamelyik országnak a rajongója vagyok hol ennek hol annak .De én Magyarnak születem és így vagy itt is halok .
Aztán a másik amit észrevetetem hogy valahol szépen levezeted az összefüggéseket (ami bizony nem tényen alapszik de ez most mindegy ) mint pl hogy lesz Orbán rendszerből lépésről lépésre hogy lesz Észak Korea .De a migránsoknál már nem alkalmazod az összefüggést a bűnözés és összeférhetetlenséggel kapcsolatba ami (számomra tény PL Német ,Francia ....stb ) Így viszont nehéz vitázni mert akkor ez pici csúsztatás
Energia ha van időd nézd meg mert én nem tudom olyan precízen leírni ha meg nézted utána légy szíves felvilágosítani hogy mi a hazugság vagy egyéb dolog mert energia szakértő nem vagyok de szívesen tájékozódok
http://youtu.be/uPOABR7VMNY;t=12s
http://youtu.be/1Jz2s7Tyj5A
fidesz a népámításban jár élen
külpolitika nem annyira megy neki mert fél világ utál minket
Tessék:
Milyen évem van? A degradál-nál a "de" fosztóképző, nem kell a "le"...
De egye fene, értem mit akarsz ezzel mondani.
Gázra, olajra, villanyra szükség van, igaz! De számomra akkor lenne szuverén az ország, ha jó kapcsolatot ápolna szinte minden szomszéddal, és kiépítette volna a lehetőségeket (ahogy azt a viktor főnitek is mondta pár éve), hogy tudjunk válogatni abból, ami ár-érték arányban a legjobb! Még ha variálni kell a feldolgozásában, akkor is. Azt viszont ne akard beadni nekem hogy az oroszoktól a legolcsóbb pl. a gáz! Nem tudják kiperelni a szakemberek a szerződéseket, elég nehezen tudom elképzelni hogy neked megmutatták. Viszont azért, mert valaki azt mondja a kormányoldalról, hogy olcsó(minden politikus hazudik), bocs, nem igazán hiszem el. Szerintem bizonyították párszor, nem egy szavahihető banda...
Az utca végén itt vannak a menekültek, amikor tényleg rengetegen voltak, akkor sem volt bajom velük (egyértelmű hogy nem szeretnénk belőle ezerszámra, de erre a riogatásra építeni). De egy másik helyen már egy komplett épületsor van tele ferdeszeműekkel. Az nem baj, mert a kormány intézte? Nem mintha bajom lenne velük, még...
És ez is, egy már megbocsássatok, f@sz nézet: Assetudodmiazadiktatúra, mer a nagy fekete autó nem visz el, bezzeg észak koreában az amerikai, aki leakasztotta a képet... Jaaa... hogy ez cél?!? Mivel szépen haladunk ez irányba, ez jó? Ezt meg kell várni?
És sokadjára: Nem bízom a Tiszában, főleg nem Magyar Petiben, de az nem elgondolkodtató, hogy rengeteg ember csak azért szavazna rá, mert úgy gondolja annyira elkanászopdott a fityesz hogy bármiáron is, de buknia kellene?
Mert nagy marcika szerint itt nagyon jó élni, csak mi nem tudjuk... Hátnem... A hozzáértő zseni!
Ezek legalább ugye kormányozni tudnak! Mikor az eu-s befizetéseknél jóval többet kaptunk vissza, erre eddig jutunk, hogy a budipapírt ársapkával meg darabszámra kell venni? Lassan ételjegyek is lesznek? De tudom a háború...
Mindenki szembejön az autópályán?
Igazad van, ha nem tetszik a fizetés vagy a munka, vagy a szopás, fel lehet mondani! Mikor költözöl az oroszokhoz? Mert még egyenlőre többen vannak (még nálatok is), akik szeretnének az unio-hot tartozni... Segítsek csomagolni?
ha emlékszel nem rég írtam ismétlem magam
Külpolitika FIDESZ csillagos ötös
Belpolitika inkább már a MI hazánk a jobb (Toroczkai)
amugy tényleg bocsánat de te úgy gondolod hogy egy gazdasági társulás bele ugathat mindenbe
Az EU az egy gazdaság társulat .....................csak találgatok de úgy gondolom hogy azért jött létre kontinens országai komolyabb súlyúak legyenek más kontinensekhez képest vagy legalább is partiba legyünk . Pl Amerika ,Ázsia
Van külügy és belügy belügy ha Orbán szerinted élhetetlen országot csinál lekel váltani aztán meg látjuk peti ,mire jut ha jobb lesz meg kell tartani, ha szarabb vissza sírjátok o1gt vagy választani egy másik aput 😂 de miért külföldről várod mindig a csodát ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
torockai irányvonal jó
kicsit több nemzeti öntudat kicsit több népsegítés
vitya is így kezdte anno, csak rájött hogy a pouizmus leple alatt inkább a saját zsebét tömi meg nem a népét
és ebben zseniális a vitya, szerintem a legokosabb mind közül aki eddig volt
most is szavaztam valakire
elvárósom képviseljen az EUba
az EUba képvisel jogszabálynak meg felelően
EUnak ez nem tetszik
EU nyomorgatja azt akit oda küldtem úgy hogy nekem-nekünk (országnak) nem küldi a pénzt
...................................... stb .................................igen szavaztam
Az első írásomra válaszolj ez az egyik 😉
A mostani hoz meg csakannyit nem hiszem hogy a főnökömnek elszámolni valóm van hogy tartom a családom 😂
Ott a családnak tartozok elszámolni valóval ......................... ebből is látszik hogy nem érted a szuverenitást
Még egyszer főnökél bér megállapodás munkakör munkaidő plusz ha van valami kívánsága közölje belépessem ellőt ,hogy dönthessek róla hogy így is vállalom a melót . Mert lehet hogy nem tetszik a fizetés akkor nem vállalom vagy hogy minden csütörtök péntek lekel szopnom munka végén akkor se vállalom és akkor se ha családi kasszába be akar szólni 😁 az meg különösen furán hangzik hogy a főnök(EU) elsikkasztja vállat pénzét de az én családi(FIDESZ) kaszám felet őrködik 😂 😂 😂 ha érted ezt a sok átvitt képet 😀
Az MSZP elég sokszor nyert választást, legyőzte a Fidesz-t nem egyszer, azóta az MSZP ment a lecsóba de vajon az a sok kommunista most melyik pártot támogatja?
volt olyan eset amikor nem szavazhattál???
De akkor miért nem fogadják el a szavazatom ha jogom van hozzá ???????
Nem random embereket, hanem olyanokat, akik már az előző két választáson buktak, és eddig vártak, hogy sorra kerüljenek 😁 ex dékások, momentumosok, satöbbi, a szemét, amit összehordott most a szél a tiszába 😬 az Orbán fóbiások meg jól beültették őket az eu parlamentbe 😬
De legalább naggyábol látható irány megvan,torockai peti vagy vitya a neked helyesebb irány?Melyikben látsz némi esélyt?
És a midegy csak ne vitya legyen nem játszik,volt egy mindegy csak ne feri legyen................mi lenne ha most nem ellen hanem valami mellett lenne a mozgóurna?
Ja, csak a baj az hogy a főnök dönti el hogy mi legyen az irány, és nem a dolgozó. Ráadásul jó lett volna ha a fizetésedet otthon a családodra költöd! Gyerekeidre, feleségedre, nem pedig a 20-adik hobbicuccodat veszed meg, amiből már így is van 19 ugyanolyan. Otthon meg előadod a családnak hogy a geci főnök megint csak alamizsnát adott, így ma is csak korpás kenyér van vízzel!
Ez így még hiányzik a képletből!
azért nem teljesen így van
mert pl ha szavazati jogod lenne arról hogy költözzön-e a művezető hozzád akkor már teljesen más lenne a dolog és volt szavazati jog ettől is
de a másik oldalt is meg lell nézni mert csomó zseton azért nem jött vagy vissza kellett fizetni mert nem megfelelően használták fel
szóval nem csak a propaganda mantrát kellene írogatni
de ha nem tetszik ki kell lépni ilyen egyszerű
amúgy én biztos vagyok benne hogy ami történik eu szinten az nem véletlen, és ebben vastagon benne van mindenki még a nagy szabadságharcos vitya is
azért vannak/voltak ott ilyen jeles és határozott emberek mint a porszívó tomi és a seggturkász józsika és sokan mások hogy még véletlen se akadályozza a tervet
ennyi erővel én is mehetnékn oda oszlopos tagnak mert legalább köszönni tudok angolul azt nem kell felolvasni.....
az semmi de még programja is titkos 😂 azon kívül hogy Orbán takarodj
ez a program gerince és ebből nő ki a ipar .... jólét ..... biztonság 😂
Kicsibe: ha elegyek munkahelyre előtte meg állapodunk hogy mettől - meddig kell dolgoznom .
Mi a munka feladatom és ezért egy adót intervallumomba (heti,havi) milyen fizetés jár .
Utána nem érezném magam túl jól ha főnök belépésem után 4-5honap múlva fizetésem 60% már csak akkor kaphatnám meg ha játszanék kellene nyeles tojásával és csavargatni kéne a mellbobiját + műszak vezető beköltözne a házamba . Gyanítom sokan ki akarnának lépni .Az meg külön értelmezhetetlen hogy minek léptünk akkor be . Mert a felvételin nem volt szó róla .Lehet hogy nekik ez volt a terv mert megtetszettem nekik csak a gecik eltitkolták jól és úgy gondolták majd útközbe meg puhítanak . Hát ilyen az EU Magyar kapcsolat szerintem
nekem nem is kell hogy legyen hiszen nem szavazok
ha megtenném akkor inkább a torockai kapna voksot annak legalább emberi feje van és nem segghülye
de a csatorna partra nem jön a mozgó urna 🤣
az meg hogy milyen tisztségre/helyre ki kerül sose a nép dönti el
4x-5x áron Usának jó
Vegulis hogy lovesed sincs ki fog beulni es szavazni unios donteseket,az tuti fasza,de nincs egy ev a valasztasokig,es halvany livesed sincs ki lesz a tiszas egyeni jelolted.
így működik a demokrácia
állítólag ez a fasza
A nép azért szavazott úniós választáson mert O1G,lövésük se volt kiket szavaznak be,de még a peti szerint is agyhalottak voltak,mert olyan gyorsan csak limitált mennyiségű önéletrazot lehetett átnézni.De az egyik legalább jól tudta őt alúlról fényképezni.Az kevésbé agyhalott.
Személy szerint szavazott valaki ezekre a gyökerekre vajon, vagy paprikajancsira szavaztak a kormányváltásra várók és az tolt be random embereket akik hajlandók a hazaárulásra, jó kérdés 🤷‍♂️
akkor csak úgy odamentek és azt mondták mától mi vagyunk?
valaki csak megszavazta hogy menjenek
mondjuk fogalmam nincs kiről van szó, de csak úgy senki se tud odamenni.....
én nem magasztalok senkit
pár évtizede szavazgat a nép hol erre hol arra
eddig mindenki geci volt 😂