Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem a nagyvárosok minumum harmada, kisvársokban biztos rosszabb az arány, vidéken meg nagyon rossz az arány
szerinted 1milliárdból hány ember lehet ott középosztály
nem értem ........ akkor most nem kell a részvényem 😂 😂
amugy addig jó amíg "nem jön be" különben be szoptunk
kíváncsi lennék milyen mértékben pénzelik ezt az embert
nagyon optimista vezérszulkoló 😂
mondjuk jó sok eu crash előrejelzése nem jött eddig be de emelt fővel mondja mindig az újabbat, teljesen hihetően.....
de azért kínában nagyon jól látszik ez a folyamat
meg kell nézni kínát a 80as években meg most és eltelt 40-45 év ami kb 2-3 generáció, és a változás még az alsóbb képzetlenebb rétekegnél is nagyon szembetűnő
a középosztály meg simán veri az eu középosztály szintjét
nálam lehet venni sparhelt és Jancsikályha részvényt 😂 😂 igyekezetek nagyon fogy
http://youtu.be/JX8RlIHhDHQ
Aki okos, az ezután is érvényesül, aki hülye, annak meg pont jó segítség az ai meg a google.
nálunk is voltak szlogenek , ifjúságé a jövő aztán unokának majd jobb lesz legalább
kb most az ük ük ük unokánál tarthatunk a jólétbe 😂
robotok, Mesterséges Intelligencia , okos telefon meg old minden
amugy legjobban azt bírom hogy sikerült úgy visszafejlődni hogy most már sorba se tudnak állni az emberek , így nem csoda ha nem lesz szükség a gazdáinknak ránk 😂 😂
ezek szintek
aki a bányába bújkál az jó eséllyel nem hal éhen és ez afrikában azért már jelentős előny
kínában is ez a helyzet hogy a gyári melós aki napi 16 órákat dolgozik nem nagy pénzért ellenben jó szar körülmények kzött a gyereke jó eséllyel már tud suliba járni és kap majd egy kicsivel jobb melót kicsivel több pénzért, és az ő gyereke meg már jó eséllyel(ha a fejlődés tartható még egy ideig) már sokkal jobb melót talál sokkal jobb pénzért mert képzettebb lesz mint a szülők
szóval 4-5 generáció után már nem a rizsföldeken éhező emberekből lesz a legtöbb hanem elfogadható bérezésű gyári melósok akik tudnak fogyssztani is és termelni is
azért lehetne rosszabb is
Afrikába másfél dolcsiért bányába bujkálni ........úgy kb 7éveskortol
kb ez a lényeg
mi egy kibaszott gyarmat vagyunk csak azért létezünk hogy a nyugati nép jól éljen
ha "európa" szóba kerül bárhol nem a keleti blokkra gondol senki sem.....
Csak az az egy apró eltérés hogy a borsodi fröccsöntő üzem a németeké, nem a borsodiaké, és korszerű gépekkel ott termelnek, a kínai viszont magának csinál mindent. A korszerű technológiát a nyugati vitte oda, amit meg nem, azt majd jól ellopják - és igazuk van
Kína szép csendben mindenkinek odabszott egy krva nagy jobbost című fejezetet láthatjuk most a történelemből.
de azt ugye tudod hogy 2 kína van?
egyik a külvilágnak ami hiperszuper modern a másik felével meg termelnek
kb mint európa, van fejlett nyugat meg van borsodi fröccsöntőüzem....
Görgesd le, amig ezt a szövget latod, aztan szolj valamit Kinarol !!!
Chonging akkora varos 31,000,000.- lakossal, mint Austria !! annyi autot gyart evente mint Francia es Anglia összesen stb stb stb...
A varosi Fotoktol elajultam !!!

Chongqing - die (insgeheim) größte Stadt der Welt
🤣
Akkor foci is meg tisztul legalább 😂 ott nagyon sok a fekete munkás 😂 😂
Ennyi.
én azt mondom legyen mindenki nyitott könyv
mindenki lásson mindenkinek a jövedelmét
akinek nincs sumák pénze annak nem kell titkolózni
Érdekes ez az átláthatósági törvény ................micsoda reakciók vannak 😂 és pont csak a mikroadományokon élők 😂
ezt szerintem nehéz meg magyarázni
Azt meg külön vicces hogy hol szeretik az átláthatóságot hol nem 😂
Az meg a legviccesebb hogy sajtószabadságot féltve kiabálnak amikor nem azt vizsgálják hogy mit írnak hanem honnan van a zsöci . Én úgy értelmezem hogy csak bizonyos pénzért hajlandók szabadság harcot folyatni ezek a aranyszívű hazafiak 🤔
😂 😂 😂
Ellenben nemzeti érdekeket képvisel nem langyhugy globalista kizsákmányolást. Mi kisnemzet vagyunk, csak prédának vagyunk alkalmasak nem a mi előnyeinket nézik brüsszelben akárhány segget nyalsz egszerre.