mióta lett az 75 ezer milliárd? Mondjuk nem azt mondom, hogy lehetetlen mert 4-5 éve nagyon megugrottak a számok a kovid előtt ilyen 40 emrd környékén volt. Szóval hidd el az a 80 e mrd zsebre van vágva azokkal a komplett szektorokkal amit 50 % felett uralnak(kezeit széttáró)
Megvolt a feketebalog szerpentin,eső nélkul kurvajó,de nem az volt a piros aszfaltos,A tiszolc-nynyuka sem rossz resz,a nyunyuka-gömörrákos bánréve meg egy klasszik alpok visszaforditós hegyre fel-le,csak szlávos dzsindzsával benőve,középszar aszfaltal.
Ami fájt az a cered es az utana következő szerpentin,a vonalvezetés tipikus összevissza egy ukran frontút burkolatával.
A szlovak szerintem szegényebb mert nem megy vasarnap mindenki autoval hordakban,otthon kuksol,minden kihalt,aki megy az egy félsavos istenhatamögötti szerpentinen is gladiatorharcot viv egymassal terpnin,nem 65el andalog huszadmagaval szoros kigyoban mint nalunk.
Szoval jó csak faraszto,tobb mint 500km lett.
Amugy ózd-balassagyarmat viszonyban tobb a jó ut mint a szar.Ezen meglepődtem.
amióta rájöttem hogy a fájdalomcsilapító és a frontin mellé inni is kell, kitágult a világ
már azt is érzem hogy forog a naprendszer az univerzumban
ehhez képest ezek a kis picsa közgazdasági dolgok semmik
amúgy régen jó párszor voltam a közgáz diszkójában, szóval nem újkeletű dolgok ezek......
nem csak lölő.Hanem az a kb. 500 ember aki a nert alkotja. Ebbe benne van a forberst magyar első 100 eleve.Aki ezen a tabellán fent van az mind az orbán faszáról jutott oda. Az összes oligarha a feltőkésített családtagjaik. Te tényleg azt hiszed a lölő 1300 milliárdja valami? Komplett szektorok vannak magánkézben bankok, szállodák energia szektor ,saját vállalkozás. Ebből darabja többet ér mint 1400 milliárd. Az a 80 ezer milliárd ami ennél az 500 embernél van szerintem egy reális szám lehet. Ez kb. 2 éves gdp a 15-ből. Az ilyen 60 puszta csak néphergelésnek jó leírtam már azt a juhodályt 3 heti pénzükből felhúzták(kezeit széttáró) Ezek az emberek egyébként elvesztették a realitásérzéküket. Ezzel a hatalmas vagyonnal tulajdonképen nem tudnak mit kezdeni. A vitya vejkója pisti már azért vásárolgat soha meg nem térülő plázákat mert ez amolyan presztis.(kezeit széttáró) Olyan ez mint a margitszigeti futókörön a nájki cipő(kezeit széttáró)
ebből vond ki az államadósság törlesztést, máris sokkal másabb lesz az arány
utána még vond ki belőle a fix költségeket, pl állami alkalmazottak fizetése, nyugdíj stb
aztán még szarabb lesz az arány
szóval azért ezek a pénzek kurvára hiányoznak mert ezek mind a fejlesztések-korszerűsítések összegéből hiányoznak
Biztos hogy nem,az idei ev költsegvetese 38ezer milliárd,a lölö 1,4 e max két korhazra elég.a többieké meg lófasz.
Es mar mondtam,nagyon kurvara keveritek a protekcionalizmust a korrupcióval.Állami szinten.
én tettem erre már egyébként egy saccot. Úgy gondolom amit elsíboltak a haverokkal családdal együtt az elmúlt 15 év alatt legalább 2 év gdp(dollárjeles)
itt egy lágy diktatúra van már elég régóta. Köszönöm szépen én valahogy elvagyok benne(kezeit széttáró) Orbánnak csak a politikai hatalmát tudnák megszüntetni a gazdaságit nem(kezeit széttáró) Ha nem tűnt volna fel tulajdonképen minden az övé. Az energia az építés, útépítés az idegenforgalom a telekomunikáció a bankszektor az ipar és a mezőgazdaság egy része. Bárki kerül hatalomra ezeket a javakat tőle fogja venni vitya meg annyiért adja amennyiért épen gondolja(kezeit széttáró)
Na amikor kérdeztelek erről a vártnál nagyobb törésről, hogy mitől fordultál 180 fokot akkor azt mondtad semmi sem történt(kezeit széttáró)
te baszki már jobban hazudsz mint egy politikus(kezeit széttáró) Tiszába lehetnél valamilyen miniszter bár azzal a 20-25%-al nem fognak ilyet adni jövőre 😅
Te mit vársz? hiába bukna o1g, akkor se lenne vagyon elkobozás, mert az sose volt... minden maradna a nernél.
Lefordítom neked: jönne ez a kis majom a puszta seggével, és megpróbálná átjátszani a libsi haveroknak azt a kicsit, ami még megmaradt, meg mi is énekelhetnénk fennhangon a forever ukrajnát meg lengethetnénk a szivárványos zászlót.
ezt is értem
de az o1g nagyon okos politikus, szerintem ilyen magyarországon még sosem volt, és egy ideig nem is lesz
hosszútávon úgy beszopat mindenkit hogy a többség észre sem veszi, és most nem ilyen hartanpusztai birkaólról van szó, ennyit ellopott szinte mindenki aki hozzáfért, és el is fog lopni
de itt már egy egész ütős szervezetet hozott létre, aminek eddig nem volt párja, és amilyen profi demagógiával eladja magát az szerintem még goebbelsnek se ment volna ilyen szinten
szóval tényleg az lenne most a legfőbb dolog hogy megszüntetni a hatalmát, ami persze egy veszített választás után még nem menne de legalább elkezdődne
az hogy ha nyerne bárki más akár tisza akár dk, mihazánk vagy akárki, az azt jelentené hogy az eddigi rendszerek kezdenének töredezni, de attól még nem szűnnének meg de képbe jönne más is
és igen, mi nem járnánk jobban, legfőképp rövidtávon nem járnánk jól, de hosszútávon szerintem jobb lenne a helyzetünk
ha minden így marad akkor én azt gondolom hogy szépen lassan teljes diktatúra lesz, és ezt azért gondolom mert már most is vannak ráutaló jelek
és aki ezt nem látja az azért van mert vagy megtévesztett vagy a rendszernek haszonélvezője
Ami fájt az a cered es az utana következő szerpentin,a vonalvezetés tipikus összevissza egy ukran frontút burkolatával.
A szlovak szerintem szegényebb mert nem megy vasarnap mindenki autoval hordakban,otthon kuksol,minden kihalt,aki megy az egy félsavos istenhatamögötti szerpentinen is gladiatorharcot viv egymassal terpnin,nem 65el andalog huszadmagaval szoros kigyoban mint nalunk.
Szoval jó csak faraszto,tobb mint 500km lett.
Amugy ózd-balassagyarmat viszonyban tobb a jó ut mint a szar.Ezen meglepődtem.
Azt azért feltételeztem hogy szamolni tudsz,tévedtem.
https://magazin.forbes.hu/2024...
már azt is érzem hogy forog a naprendszer az univerzumban
ehhez képest ezek a kis picsa közgazdasági dolgok semmik
amúgy régen jó párszor voltam a közgáz diszkójában, szóval nem újkeletű dolgok ezek......
Mondjuk teljesen más folyik a tv-ből,mint ez az ingatlanos tapasztalt már.
De valaki gurít 🤣
http://youtu.be/B2vjkTF-2Ns?si=uO_Qd_sJ_ALpJ9vC
utána még vond ki belőle a fix költségeket, pl állami alkalmazottak fizetése, nyugdíj stb
aztán még szarabb lesz az arány
szóval azért ezek a pénzek kurvára hiányoznak mert ezek mind a fejlesztések-korszerűsítések összegéből hiányoznak
Es mar mondtam,nagyon kurvara keveritek a protekcionalizmust a korrupcióval.Állami szinten.
te baszki már jobban hazudsz mint egy politikus(kezeit széttáró) Tiszába lehetnél valamilyen miniszter bár azzal a 20-25%-al nem fognak ilyet adni jövőre 😅
R.I.P (szomorú)
Lefordítom neked: jönne ez a kis majom a puszta seggével, és megpróbálná átjátszani a libsi haveroknak azt a kicsit, ami még megmaradt, meg mi is énekelhetnénk fennhangon a forever ukrajnát meg lengethetnénk a szivárványos zászlót.
http://youtu.be/56XnmWbeFj4?si=xjUOVf5JrzrRuGsg
itt csak olyanok vannak, akik tudják, hogy magyar petivel vagy a libsikkel ennél csak rosszabb jöhet. 😬
Szerinted kb mekkor az az álmodott lopas merteke összegszerűen?
de az o1g nagyon okos politikus, szerintem ilyen magyarországon még sosem volt, és egy ideig nem is lesz
hosszútávon úgy beszopat mindenkit hogy a többség észre sem veszi, és most nem ilyen hartanpusztai birkaólról van szó, ennyit ellopott szinte mindenki aki hozzáfért, és el is fog lopni
de itt már egy egész ütős szervezetet hozott létre, aminek eddig nem volt párja, és amilyen profi demagógiával eladja magát az szerintem még goebbelsnek se ment volna ilyen szinten
szóval tényleg az lenne most a legfőbb dolog hogy megszüntetni a hatalmát, ami persze egy veszített választás után még nem menne de legalább elkezdődne
az hogy ha nyerne bárki más akár tisza akár dk, mihazánk vagy akárki, az azt jelentené hogy az eddigi rendszerek kezdenének töredezni, de attól még nem szűnnének meg de képbe jönne más is
és igen, mi nem járnánk jobban, legfőképp rövidtávon nem járnánk jól, de hosszútávon szerintem jobb lenne a helyzetünk
ha minden így marad akkor én azt gondolom hogy szépen lassan teljes diktatúra lesz, és ezt azért gondolom mert már most is vannak ráutaló jelek
és aki ezt nem látja az azért van mert vagy megtévesztett vagy a rendszernek haszonélvezője