Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a helyesírás a gond, hanem hogy tényleg ilyen hüje, és ez akarja osztani az észt, pont mint te.
Hogy kellene rendbe tenni az ország költségvetését szerinted, hogy ne kelljen kölcsönt felvenni?
úgy gondolom nem az a lényeg mi hogy néz ki, és az se lényeg ki mennyi kölcsönt vett fel a múltban
én azt gondolom hogy 3 ciklus alatt csak rendbe lehetene tenni az ország költségvetését úgy hogy ne kelljen újabbnál újabb kölcsönökkel finanszírozni a nép azt a hitét hogy jól élünk
ez már kádár apánknak se sikerült......
Az elődök hogy és miből finanszírozták a családok megsegítését?ja,ők sehogy.....
Ez olyan mint az IMF hitel?
érdekes
a helyesíráson fennakadnak az igazhitű fidesz fanok de ezekről tudomást se akarnak venni
https://hvg.hu/gazdasag/20250722_panda-kotveny-magyar-allam
így könnyű fasza csávónak lenni...hitelből....
arra jó volt hogy lejjebb ment az euró és tapsol a nép hogy a repülőrajt mégiscsak sikerült
😂
Ezt nálam nem űbereli semmi... felsőfokú végzettségű parlamenti vezetőink... igaz, dksok 😂
valami hülye felfújta körforgalomba og1 😂 ( lekellet volna fotóznom )
gyanítom ezek után aki fújta lelkesen még azt se tudja mit jelent ,csak elege van a fasiszta lenyomó diktatúrából 😂
de el kel menni .................olni
azért itt megy az urizálás bőséggel(kezeit széttáró) Lézerjani is kiszólt a többieknek a nagy nyilvánosságon keresztül, hogy ezzel azért fel kellene hagyni 😆 Mondjuk a batildai kastélyt amit felújított magának a közpénzünkön azt legalább nem tudja magával hordani mutogatni 😅
most már azért ezt nem nagyon lehetne kivitelezni
max úgy hogy cégekbe öntik a pénzt és akkor nem lenne gyanús
főleg úgy hogy sok cégen sok kézen át menne a zseton

amúgy ami most megy sosem volt hogy a neres csini cicák 100+ millás outfitekben villogjanak mert ez polgárpukkasztás szint
régen elég volt egy hasonló árban lévő rolexet hordani....
akinek tudni kellett az tudta mi a helyzet, lehetett kultúráltan viselni a milliókat a pórnép hergelése nélkül is
a régi kommunizmusban nem volt ám ilyen szabadszájúskodás 😅 Ott ilyen hadházi félék 2 másodpercen belül a gazon ültek volna ami vitte volna recskre őket nagy kövekből kicsit csinálni 😅
Dehogy, nem változna semmi, csak ügyesebben lopnának... anyi előnye lenne, hogy a proliknak fingjuk se lenne róla... pont mint a régi kommunizmusban 😂
Nem látják, nem is idegesek miatta 😂
szerintem ennek folyamatosnak kellene lenni, mert az emberek nagyon feledékenyek 😅
Ha minden évben meg van csinálva 2-3 politikusnál aki rosszul viselkedett akkor talán a becsület alapján is tudna működni a politika. Ha csak 30 évente 1 ilyen van annak semmi visszatartó ereje nincs 🤣
belegondolsz abba hogy a zalatnay 100 milláért kapott 3 évet, akkor ami milliárdok elúsznak és az országot tönkreteszik közben akkor azért kijár a kötél
pl libás gordonék miatt jópár ember lett öngyilkos a kilátástalanság miatt
amúgy elég lett volna a múltban pár garnitúrát felhúzni aztán aki utána jön már nem mert volna mindent is megtenni
van az a szerencsétlen hülye akinek nem sikerül 4 év alatt annyi pénzt ellopnia amiből már élete végéig jól megvan. Ez a politikusok kiebbik része ugyan. Na azok mennek vissza szobafestőnek 😅
" Szerintem nincs a világon még egy olyan ország ahol a vezetőség ennyit lenyúlt volna a közvagyonból(kezei széttáró) "
Én szerintem ezzel mindent leírtam ebbe benne vannak a lélegeztető gépeid meg a magánnyugdíjaid is ha elfelejted az olvasmány végén mit olvastál az elején szóljál mert akkor rövidebbre veszem 😂
hát régen rám is igaz lehetett mindig utáltattam liberális baloldalt
de érdekes módon valahogy soha nem kívántam Gyurcsány halálát , pedig nagyon nem bírtam
és még nem is azért hogy kígyózót meg eltáncikálta a pénzt hanem azért ahogy uszított a kinti magyarok ellen na az volt "úgymond megbocsájthatatlan " de akkor is csak inkább úgy gondoltam zavarjuk már el a picsába . Meg térésem után meg pláne nem kívánom senki halálát akár milyen irritáló . Persze azért van hogy jó próbára teszik a hitem hogy meg maradjak békességbe 😆
Ha rajtam múlna, akkor is 😃
Egyébként nem mennek el a bukottak parkoló őrnek, addig is pihennek, élvezik az összesíbolt vagyont, és arra várnak, hogy újra sorra kerüljenek...
Mielőtt magadra tetováltatnád vikket, szólnál pár szót mondjuk a magánnyugdíjjas fillérekről, a lélegeztetős biznicről, az mnb-s lenyúlásról................ááááá.... meddig soroljam?
Nem, nem vagyok petis.
Roppant szánalmas és gyengeelméjű az aki bármelyik politikus hívének tartja magát.
hát ez vica-verza. Ha baloldali politikust lőnek le a jobboldal pont ugyanezt csinálja(kezeit széttáró)
Elég csak ini írásait olvasni. Ha rajta múlna már az összes politikus talpa alatt fütyülne a szél pártállástól függetlenül 😅
Egyébként mindenki próbálja a másikat hergelni egymásnak ugrasztani. Most pl. ezt a cikket szerinted a jobboldal miért hozta le?
Az, hogy a fotelból az internethuszárok épen mit gondolnak? Ezzel megint csak uszítanak. Ha magyar péter mondaná azt, hogy azt kapta amit megérdemelt. Az már esetleg hír volna(kezeit széttáró) Mocskos ez az egész politika mindegy melyik oldalról nézzük. Ezelőtt is az volt és ezután is az lesz. A hatalomért megfojtanák egymást egy kanál vízbe. Mondjuk nem csodálkozom. A politikusok java része sosem dolgozott a polgári életben. Amikor egy rosszul sikerült választás miatt kiesik a csöcs a szájukból és nem hull többé a pénzeső biztos szar parkolóőrnek elszegődni(kezeit széttáró)
Az a igazság ( én legalábbis ) ezzel se (Black Lives Matter) azzal se (Ku-Klux-Klan) tudok azonosulni
De tudom hogy veszélyes embereknek számítanak sötét bőrűek hátat nem szabad fordítani nekik
De a ideológiailag vezérelt fehér is tud abnormális lenni
néhány évtizede ezek még menekültek a fuxluk klán elől
Szegény Charlie, azt olvastam, hogy következetesen ellenezte ukrajna támogatását... ez nem egy életbiztosítás, tekintve, hogy az ukrajnának küldött pénzek háromnegyede az usák libsiknél köt ki 🤔