Hm, később írta pipi, hogy tartott a figura kissé az ukránoktól és másoktól egy időben meg ilyenek tehát a prejudikációm megállta a helyét ahogy minden esetben mikor kiderül, hogy tudás nélkül szed össze valaki hatalmas vagyont, ilyesmi pár esetben tud összejönni, jobb esetben strómanként, de akkor igazából nem az övé, kemény bűnözésből, de akkor mindig ott van a böri vagy a konkurrencia neheztelése vagy mint jelen esetben eleinte kemény bűnözés amit sikerült (sikerült?) átvészelnie és ezalatt összegyűjtött olyan kapcsolatokat akikkel összeborulva legális vagy annak látszó dolgokkal tud foglalkozni.
ehhez a mentalitáshoz nem kellenek milliárdok
egy átlag embernek ha van havi 2 milla bevétele máris elfelejtheti a az árcédulák nézegetését
és valljuk be 2 milla pénz lófasz, ennyit egy szobafestő festő megkeres nettóban 2 segédmunkással
ez az árcédula nézegetés egy életstílus, persze a csórók alapeleme, de ismerek olyat aki nagyon nem csóró de csak akciós terméket vesz ráadásul rengeteget, egész kecskemétet bejárják azért hogy tudjanak spórolni 15 ezret egy ilyen vásárlási napon
mindemellett szerintem havi 50+ezret megiszik sörből meg töményből
múltkor hozott egy bort ajándékba, persze fel kellett bontani, meg mellé egy másikat is, mondtam is neki hogy ettől jobban már nem is járhattam volna 😆
Hát ez az.Egyébként ebbe az a probléma hogy volt egy ilyen interjú,tizen éveseket kérdeztek hogy mik akarnak lenni,és csupa ilyen válasz jött hogy igazgató,cégvezető,mindegy csak sok pénz legyen belőle,meg hasonlók.És ez nagyon tévút.Én sem akarom hogy a gyerekem téglát rakjon egész életében,de ha építési vállalkozó akar lenni akkor előtte rakjon téglát hogy legyen fogalma arról amit csinál.
Nekem nem kell számlát adnom,én napi bejelentéssel dolgozom.Aztán hogy így ki mennyi adót fizet azt nem tudom,én befizetem amit be kell a tevékenységeim után .
Havi néhány milla? Sztem a te életviteleddel 500 rugót se költesz el havonta... nem utaztok, nem jártok drága helyekre, nincsenek luxus dolgaitok... tényleg fogalmad sincs a jó életről, ahogy mondod 🤣 és ugyanígy nem lenne, ha 10x ennyit keresnél se. Ahhoz, hogy az ember el tudja baxni a pénzt, ahhoz stílus kell, elegancia és intelligencia - hát ez neked egyik sincs 🤣 még úgy sem élsz, ahogy élhetnél... 🤔
nekem vannak jómódú barátaim (direkt nem milliárdost írtam, mert talán nem az, viszont olyan bevételei vannak, amiről a legtöbb ember csak álmodik) tudod, mi a közös bennük? Nem foglalkoznak a pénzzel... nem cigánykodnak, nem filléreskednek (nem veszekszenek a benzinkutassal, mert nem ad nekik támogatott benzint) egyszerűen nem a pénz a téma. Sosem leszel ilyen, lehet bármekkora vagyonod ☹️
Ez a bűnőzés nálatok elég tágfogalom. Kb. ilyen szinten csinálták a népirtást is akár a szerb akár a második vh ban. Akinek kicsit több van az bűnőzéssel jutott hozzá. Ininek a három százalék feketti haszon is bünözés mert tulmutat a nápolyi egységen, másoknak egy jobb bevétel is tisztességtelen mert ő pl alkalmatlan rá hogy hozzájusson. Szóval azért nem teljesen fekete meg fehér ez sem, és olyan sose lesz hogy mindenkinek jo legyen.
a kommunizmus egy nagyon szép eszme, de az emberi jellemmel összeegyeztethetetlen, bár szerintem nagyjából minden élő szervezettel összeegyeztethetetlen
az igazi kommunizmus akkor jöhetne létre ha minden "rossz" tulajdonságunk elmúlna, vannak ilyen zártabb vallási csoportok akiknek ez szinte sikerült is, de azért teljesen mégsem hiszen minimum az úr alá rendelik magukat és máris bukó a rendszer
amúgy az alapötlet teljesen fasza, mindenki azt csinálja amihez ért, és mindenki annyit vesz el amire szüksége van
csak ugye a mai embernek nincsenek szükségletei, nekünk igényeink vannak, és ezeket már ebben a rendszerben lehetetlen kielégíteni
10 mrd-kat te honnan vadásznál baszki valami ar 15 öddel? 🤣 Mesélj még 😅 Jó élet? Szerintem havi néhány millából igazából nekünk arról fogalmunk sincs 😅 Bár magunk módján jól élünk én is el vagyok te is elvagy. A milliárdosok élete valószínű egész más lehet. Egyrészt mi ezt nem fogjuk megtudni így nem is érdekel. Az tuti, hogy 5 csirkét a milliárdos se tud egy ültő helyében megenni mint ahogy 20 percenként sem fog tudni dugni napi 12 órába 😅
És milyen jól teszik! Vagy te ilyen jövőt szánsz a gyerekeidnek? Én az enyéimnek a folyamatos rossz példaként hivatkozok magamra mondván ne tanulj és öregen is szopni fogsz és mindenki kapcája leszel.
És az azoktól való eltéréseket amit megtehetnek saját hatáskörben, a magas ponthatár amúgy csak a kevés preferált helyre jellemző egyébként nem olyan magasak, még alap érettségivel is egy csomó helyre be lehet jutni legfeljebb nem jogász hanem bölcsész lesz, na bumm, a dipó az dipó, anélkül jöhet a 3 műszak.
Azért a bűnözést nem tartom életrevalóságnak, azok gazemberek akik másokon élősködnek és nyilván később is ilyen habitussal üzletelnek elnstandot alkalmazva a kinézett cégekre. Igen, ezek tényleg életrevalók, börtönéletre. 🧐
Ja hát lehetőségem nekem is lett volna, de szerintem a bűnözök idióták, mert a bűnözés nagyon melós dolog ám ha jól akarod csinálni. Akkor meg már lehet annyi munkával legálisan is jól élni.
Vajon mennyire sikeres az az ember aki csak bűnözésből tudott jól élni.
Nekem mindig sikerült jól élnem tisztességes munkákból is. Ez nagyobb siker, mint a gátlástalanság, és mások eltaposása.
Ha az a siker, akkor is én tudnék nyerni, mert egy jól felszerelt AR-15-el jobban lövök mint Pipi bármelyik haverja. 😆
Baszki a számlákat én is írom a bt-ben, fizetést is kapok és adózok is utána.. akkor pont ugyanannyit dolgozom, mint te, úgyhogy hagyhatod ezt az ingyen élő dumát.
Baszki én dolgozom veled ellentétben 😅 számlát írok és adót fizetek a kiadott ingatlanok után mint ahogy az erdőből kitermelt fák után is. Ha ên befizetem az ingatlannövekmény után a 20% adót amikor majd csökken az értéke vissza is fizetik? Kamatostól?
Nem, itt kivételesen Inivel értek egyett, mert egy bűnözésből szerzett vagyont akar elkoboztatni.
Az ilyen bűnözésből meggazdagodott maffiózók, kiskirályok pénzét nyugodtan szétoszthatják alapjövedelemnek, akkor is ha közben már legális üzletre váltott.
Ezt már csak azért is mondom bátran, mert a prolik nem fogják fel, hogy ha az összes gazdag ember pénzét szétosztogatnák igazságosan, akkor sem jutna neki 3 dollárnál több 🤣
Most az Elon Muskotnak meg szavaztak valami 1000csilliárdos kompenzációs alapot a részvényesek. Ez valóban elképesztően iszonyat sok pénz mindenhez is viszonyítva, kb. európa GDP-je is kifutná belőle.
Na ezért persze cseszegetik kommunisták, hogy ennyi pénzt nem érdemel egy ember sem, meg szét kellene osztani inkább, meg az éhezést fel lehetne számolni belőle.
Csakhogy az idióták azt nem fogják fel hogy ez nem pénz. Nem létező pénz, vagy vagyon. Ez csak arról szól hogy ha 10* nagyobb érték és bevétel növekedést elér a Teslánál, akkor kb. 10%-nyi sikerdíj. Persze teljesítmény arányosan. És ezeket a részvényeket el sem adhatja sok évig. Ennek csak annyi a szerepe, hogy a szavazati aránya megmaradjon a cégben, ne tudják kitúrni a saját üzletéből.
De ha az övé is lesz. Ez akkor sem pénz. Ez gyárak, gépek, szabadalmi jogok, és tőzsdei értéket jelent, amit ha eladnának hogy szétosszanak, azzal pont értéktelenné válna, mert a Teslánál Musk személye a legértékesebb. Ha kilépne a Tesla annyit sem érne mint a FIAT, ellenben rohadt sok örök alkalmazott prolit kellene az utcára tenni a gyárakból, akik a Musk féle vállalkozók nélkül önállóan képtelenek értéket teremteni. Nem fogja fel hogy a legsötétebb középkori körülmények lennének, túrhatná a 2 hold földjét asszonyt a fa eke elé fogva, hogy ne halljon éhen télen, a 2 milliós alapjövedelme mellett.
Baszd meg akkor neked is dolgozni kéne, nem élhetnél lakás kiadásból.
Nekem is van ötletem a bevételt növelni: a kiadott ingatlanod értéke az idén nőtt ötmillát? akkor fizesd be a 20 százalékát adóként! te is segíts az országot, ne csak éntőlem várd el...
Nézd meg hova jutott ő meg te. Te egy ingyenélő vagy a feleséged csecsén ő meg száz plusz embernek ad munkát meg egy halom alválakozónak. Lehet azon lamentálni ki, hogy és honnan indult az ország első ötezer gazdagjának nagyjából hasonló lehet a története. Most meg családokat tart el adományoz egyháznak, önköltségen épít utat parkolót a városnak. Ha így folytatja még díszpolgárrá is avatják te meg megpukkadhacc 🤣
Én meg simán törvénybe hoznám a kötelező foglalkoztatottságot(meghajlós) A kitartott hímringyó státuszod véget érne mehetnél rendőrnek vagy katonának feltölteni a lêtszámot eszed meg van hozzá passzolnál a szervezetbe legalább hasznos tagja lennél a hazádnak katonaként amikor homokzsákot kell pakolni vagy rendőrként amikor a biciklit lopó cigányok után kéne futkorászni 😅
Dehogy, ezt elbasztad kiskorodban.. iskola helyett kamu eltartási szerződésekkel össze kellett volna síbolnod 15-20 panellakást magányos öregektől, abból most bejönne négy-öt milla, annyit nem keresel most 🤔 szóval pipinek igaza van 😁
egy átlag embernek ha van havi 2 milla bevétele máris elfelejtheti a az árcédulák nézegetését
és valljuk be 2 milla pénz lófasz, ennyit egy szobafestő festő megkeres nettóban 2 segédmunkással
ez az árcédula nézegetés egy életstílus, persze a csórók alapeleme, de ismerek olyat aki nagyon nem csóró de csak akciós terméket vesz ráadásul rengeteget, egész kecskemétet bejárják azért hogy tudjanak spórolni 15 ezret egy ilyen vásárlási napon
mindemellett szerintem havi 50+ezret megiszik sörből meg töményből
múltkor hozott egy bort ajándékba, persze fel kellett bontani, meg mellé egy másikat is, mondtam is neki hogy ettől jobban már nem is járhattam volna 😆
nekem vannak jómódú barátaim (direkt nem milliárdost írtam, mert talán nem az, viszont olyan bevételei vannak, amiről a legtöbb ember csak álmodik) tudod, mi a közös bennük? Nem foglalkoznak a pénzzel... nem cigánykodnak, nem filléreskednek (nem veszekszenek a benzinkutassal, mert nem ad nekik támogatott benzint) egyszerűen nem a pénz a téma. Sosem leszel ilyen, lehet bármekkora vagyonod ☹️
az igazi kommunizmus akkor jöhetne létre ha minden "rossz" tulajdonságunk elmúlna, vannak ilyen zártabb vallási csoportok akiknek ez szinte sikerült is, de azért teljesen mégsem hiszen minimum az úr alá rendelik magukat és máris bukó a rendszer
amúgy az alapötlet teljesen fasza, mindenki azt csinálja amihez ért, és mindenki annyit vesz el amire szüksége van
csak ugye a mai embernek nincsenek szükségletei, nekünk igényeink vannak, és ezeket már ebben a rendszerben lehetetlen kielégíteni
Nekem mindig sikerült jól élnem tisztességes munkákból is. Ez nagyobb siker, mint a gátlástalanság, és mások eltaposása.
Ha az a siker, akkor is én tudnék nyerni, mert egy jól felszerelt AR-15-el jobban lövök mint Pipi bármelyik haverja. 😆
Az ilyen bűnözésből meggazdagodott maffiózók, kiskirályok pénzét nyugodtan szétoszthatják alapjövedelemnek, akkor is ha közben már legális üzletre váltott.
Ezt már csak azért is mondom bátran, mert a prolik nem fogják fel, hogy ha az összes gazdag ember pénzét szétosztogatnák igazságosan, akkor sem jutna neki 3 dollárnál több 🤣
Most az Elon Muskotnak meg szavaztak valami 1000csilliárdos kompenzációs alapot a részvényesek. Ez valóban elképesztően iszonyat sok pénz mindenhez is viszonyítva, kb. európa GDP-je is kifutná belőle.
Na ezért persze cseszegetik kommunisták, hogy ennyi pénzt nem érdemel egy ember sem, meg szét kellene osztani inkább, meg az éhezést fel lehetne számolni belőle.
Csakhogy az idióták azt nem fogják fel hogy ez nem pénz. Nem létező pénz, vagy vagyon. Ez csak arról szól hogy ha 10* nagyobb érték és bevétel növekedést elér a Teslánál, akkor kb. 10%-nyi sikerdíj. Persze teljesítmény arányosan. És ezeket a részvényeket el sem adhatja sok évig. Ennek csak annyi a szerepe, hogy a szavazati aránya megmaradjon a cégben, ne tudják kitúrni a saját üzletéből.
De ha az övé is lesz. Ez akkor sem pénz. Ez gyárak, gépek, szabadalmi jogok, és tőzsdei értéket jelent, amit ha eladnának hogy szétosszanak, azzal pont értéktelenné válna, mert a Teslánál Musk személye a legértékesebb. Ha kilépne a Tesla annyit sem érne mint a FIAT, ellenben rohadt sok örök alkalmazott prolit kellene az utcára tenni a gyárakból, akik a Musk féle vállalkozók nélkül önállóan képtelenek értéket teremteni. Nem fogja fel hogy a legsötétebb középkori körülmények lennének, túrhatná a 2 hold földjét asszonyt a fa eke elé fogva, hogy ne halljon éhen télen, a 2 milliós alapjövedelme mellett.
Nekem is van ötletem a bevételt növelni: a kiadott ingatlanod értéke az idén nőtt ötmillát? akkor fizesd be a 20 százalékát adóként! te is segíts az országot, ne csak éntőlem várd el...