Mobilizálható, megfogható, elköthető pénzről beszélek, nem arról, hogy mennyid van betonban meg erdőben... látod még erről apró különbségről sincs fogalmad se... 🤣
Mondjuk ha neked van elkölthető 20 milla, akkor rögtön veszel egy lakást 🤣
Ne mondd már, hogy olyan sokba kerül a tepsibe sütött pizza meg az olcsó sör 😁
Rezsid sincs lófax se... mikor vettél utoljára bármit, ami drága volt? persze a lakásokon kívül 🤣
Nem, vegyen jó minőségű dolgokat, ha megteheti. Ha megteheti, de nem teszi, akkor simán csak igénytelen. Az se baj, nem lehet mindenkinek igénye és ízlése, de akkor minek neki a milliárd? Hogy még több lakást vegyen?
az a sok utazás nekem kínzás lett volna, ingyen mehettem volna az usába nemrég de még úgy sem érdekelt a téma
bár a grand kanyon az érdekelt volna de amiatt meg nem szopok napokat az utazással
szóval ami neked hobbi az nekem kínzás lenne
emiatt azért nehéz megítélni az embereket
mondjuk pipi attól még tényleg egy kis sóher genyó, na de a név kötelez https://dictzone.com/nemet-mag...
Nem járunk sehova? Minden hétvégén megyünk. Csak a hétvégi kiruccanások több lehet mint az egész éves nyaralásaitok 120 ezres napi szálláson 🤣 aztán kb. Egy hónapot nyaralok. Kettő hetet a családdal a 4-5 db 4 napos kirándulás mellett meg még kettő hét Peca már inkább az is 3 az utóbbi években 😅
És nem is akarok műmajer lenni mint a bandád 😅 stílus meg elegancia 😅 neked ez megvan stílusosan tudod, hogy kell ingyen elegánsan élni 😅 5 kiló? Fix költség is nagyobb. 😅
Na nem kínozlak tovább 😁 például jó élet? én szeretek utazni, az idén hét országban voltam, csak hobbiból... a lényeg, az ember ne tagadjon meg magától semmit, ha lehetősége van - de ez csak egy példa.
Igen, ő milliárdokról beszélt, de neki 10 milliói vannak, mégis úgy él, mintha 1 milliója se lenne.
Hiába lenne milliárdja, akkor is jogging, hasitasi, alkesz haverral tóparton vödörbe szarás (röviden összefoglalva 😄)
Mondjuk abban igazad van, hogy mindenkinek más a jó élet, kinek ez kinek az. Nekem a full luxi lenne a jó még lölőnél is luxibb míg lehet, hogy egy mrd-osnak meg arra sincs igénye ahogy én élek és az is jónak számítana.
Te meg ezt:"Sztem a te életviteleddel 500 rugót se költesz el havonta... nem utaztok, nem jártok drága helyekre, nincsenek luxus dolgaitok... tényleg fogalmad sincs a jó életről"
Te írtad hogy tényleg nincs fogalma a pipinek a jó életről.....tehát meggyőződéséd hogy a pipinek fogalma sincs róla,vagyis akkor te tudod mi a jó élet.
Most tovább bírtad, mint szoktad 🤣