Ne de ez hogy fér össze az alapjövedelemmel, meg a csatorna parton fetrengéssel? Szóval ez is csak addig jó amíg te osztod az észt és nem téged terelgetnek a húsdarálóba.
Kinek lenne jó? Annak aki lelép és utána visszajönne és követelné amit mások megvédtek helyette? Én nem azokért tenném hanem a családomért és a fene tudja, de az ország is jelent valamit, öcsém lelépett innen így neki nyilván semmit, de én nem tehát valamit mégis.
És ki mondja meg mi a kötelesség? Látod, én magamtól gondolom úgy (mondjuk így könnyű amíg nincs igazi tétje), hogy háború esetén maradnék és próbálnék ellenállni míg másoknak tök természetes, hogy lelépnének. Az adózás is megosztó mint annyi más tehát ami egyiknek kötelesség a másiknak csicskaság.
Ahhoz képest mindig prédikálsz a nagy háborús hazafiságról.Pedig ott is csak állatként bánnának veled,küldenének a vágóhídra és leölnének mint egy marhát hogy másnak jó legyen.
sajnos ez mindig is így volt
csak az utóbbi pár évtizedben gondoltuk azt hogy ez nem így van
ha a nagyvezér kitalálja hogy menni kell akkor menni kell
vagy el kell ásni a nagyvezért és másikat beszerezni, de ez azért ritkán sikerült
Köteleség meg halni a háborus részvény miatt 😂 😂 amugy pont ez van ukránoknál kenyszeritik hogy pörögjön a biznisz valki pénzt számolja valki meg a napjait igy van jol
Gondolom mikor ilyeneket írsz mindig magadra gondolsz és nem másokra akarod kényszeríteni. Nekem azzal semmi bajom ha arra vágysz, hogy állatként bánjanak veled, de én nem.
ebben hibáztak, mert azt gondolták az emberek legalább olyan értelmesek és megértőek mint ők, és nem kell a kötelességekre felhívni a figyelmet, de ebben tévedtek, hiszen ezeket kényszeríteni kell az átlag emberekre
az embereket ugyanúgy kell fegyelmezni mint az állatokat(a régi szép egészséges időkben).......
a tartalékosságról annyit hogy ha kiveszem a 2x3 hónap peca mentes időt az évben és ekkor elmegyek katonáskodni akkor teli lennék zsetonnal
ha ilyen lett volna 30 éve akkor zokszó nélkül mentem volna
50+ évesen kórosan elhízva ízületi és gerinc problémákkal nem sok hasznom lenne ilyen helyen
de ha még nem lennék elhízva akkor is van annyi egyéb gond hogy teljesen alkalmatlan lennék
amúgy maga a szervezeti felépítés nem borítana ki, az az életvitel sem, én elvagyok bárhol, a csatornaparton is elfetrengek egy 5 centis habszivacson a nád között ha nincs más
ha 30+ éve nem fizettek volna kurva szarul akkor simán be lehetett volna adni a továbbszolgálatot, simán kezdtem volna őrmesterként az érettségi miatt(fel lett ajánlva),
a háborúskodásról nincs ismeretem, szerintem az olyan tevékenység amit egy normális ember szervezete/idegrendszere se tolerál
Arra bármikor jelentkezhet... a lányom is végigcsinálta huszonpár évesen, még pénzt is kapott érte 😁 úgy kifárasztották kiképzésen, hogy este megette a dobozos májkrémet, pedig gyerekkora óta nem bírja a májnak még a szagát se 🤣
No no (ujjával német mutató) 15 lőszer sorozat, 9 lőszer hasalva bukóalak 2 db kézigránát dobás. Ja még 6 lőszer céltábla( kezeit széttáró) Én még tudom mit jelent az alsó széle közepe. 😅
Egy furgonba kellene berangatni öket 5 tagbaszakadt sorozonak.🤣