Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát elmenekülök míg mások megvédik ami az enyém. Oszt ha sikerül nekik akkor jól hátbaveregetem őket és visszaülök a nappalimban a tv elé és nagyon elégedett vagyok magammal milyen bátorak voltam.
szerintem ez nekem menne.(kezeit széttáró) Még a mozgás is 😆
http://youtu.be/FMqDnWebXag;list=RDFMqDnWebXag&start_radio=1
Nekem meg a szomszéd, valami főtörzs, kürtös, bejárta már a zenekarral a fél világot, meg tanít is.
Persze, az égő házba bemennél egy idegenért, de ha jönne egy ellenséges csapat fosztogatni házról házra, akkor nem vennéd fel velük a harcot, hanem eliszkolnál jó előre...
nagy kamu csávó vagy te
Én fél deci vízbe szoktam rakni, egy jó kis mentolos löket, még ízlik is 🤣 és leggyorsabban hat
Valamit te nagyon félre értesz(kezeit széttáró) Nem azért kell sorkatonának menni mert bárki is háborúzni akar. A sorkatonaság tuti volt a második világháború végétől 2005-ig asszem. ez mondjuk 60 év. Vegyünk egy átlagot mondjuk 70 ezer embert évente. Szóval a második világháború óta 4,2 millió magyar vett rész katonai kiképzésen. De hát ebből egyetlen egy ember sem háborúzott 😂 Nem tudom neked a sorkatonai képzés miért egyenértékű azzal, hog yindulni kell a háborúba(gondolkodós) túl sok makront nézel 😂
Bár sejtem egy ilyen polgári szolgálattal átvészelted ezt a katonás dolgot 😅
ja. Én nem nagyon tudok fegyelmezni. Egyszerűen ellenkezik az alaptermészetemmel(kezeit széttáró) Nálunk az asszony ugat állandóan a gyerekkel ő a rossz zsaru 😅 nem minden szülő alkalmas arra, hogy szigort és fegyelmet alkalmazzon. Én tutira nem. Erre van a katonaság baszki ott válogatott kiképzett emberek tudják gatyába rázni ezeket az anyuci kedvenceket. Pont ezért is kellene. Az iskolában is el lehetne kezdeni de amikor azért feljelenthetik a tanárt mert csúnyán néz a fegyelmezetlen hülye gyerekre így nehéz(kezeit széttáró) Az a baj, hogy a rendszer szar. Nem tanítható a gyerek rendre, fegyelemre és nem alakul ki bennük semmi kötelességtudat. Ha fizikaórán suttogtam valamit a szomszédnak kelemenbá már vágta is hozzám a fél kilós kulcscsomóját 😅 De a bakóné is tudott akkora kokit adni a gyűrűvel a kezén, hogy ritka volt ne vérezzen tőle a fejbőr. Első osztályba Valikanéni pálcikával verte a kezünket ha csúnyán írtunk. Na ezek már ugye nincsenek ellentételezésként mit csináltak? Megszüntették baszki a sorkatonaságot. Nem hárítanám a szülőkre ezt. Azért van az ovóda, iskola, hogy neveljen. Ezért lenne a sorkatonaság is. Amikor 18-20 évesen belépnél a nagybetűs életbe a munka világába a család világába nem csak tátott szájjal néznél, hogy hozza e anya a rántott húst. Mert bizony ha sokáig nézel már egyszer nem lesz anya aki hozni fogja(kezeit széttáró) Szóval ez a liberális szemlélet, hogy mindenki csinálja úgy ahogy akarja azért sem jó mert két ember sem egyforma. erre lennének az ezt tanult képzett emberek mind az óvodába mind az iskolába mind a seregbe. Kb. mint a falat kenyér. Úgy hiányzik a sorkatonaság. (kezeit széttáró)
Mondom hogy ugyanaz baszki,de te siman lelépsz,bullshit indokkal.Esku se kell hozza.Nem hinném hogy barki ideerne.Mondom hogy nincs kézifegyver altal okozott serulés a fasorban sem.
Teleszart gatya meg tarkonlöves a zs kategorias akciofilmekben van meg a fejedben.
Sztem ehhez tényleg értesz, mondd már meg a fényezők hogy állitják be a szinmélységet ugy hogy tök ugyanolyan legyen mint a régi?
Engem Kalocsára akartak vinni.
Nem rossz cucc ha fáj valami.Persze nem szerencsés folyamatosan és kettesével tömni,de hát szerintem ininek már tökmindegy.
Mondjuk nem neked írtam de ezek szerint te se voltál sorkatona 😅
Hát nálam meg az volt a helyzet a keresztapám fél kézzel intézhette volna el, hogy ne kelljen mennem. Még azt se engedtem meg neki, hogy elintézzen valami katonai üdülős csókos helyet. kezeit széttáró) Én akartam katona lenni és ott ahová az élet dobott. Ceglédre kerültem jó pusztulat hely volt de már csak a szép emlékek maradtak meg(kezeit széttáró)
Akkor hozzák vissza?
Mindenki meghal, háborúú
Egyik haverom azt csinálja,rohadt jó a lóvé és rohadt jó dolguk van.
állítólag az valami erős fájdalomcsillapító. Egyszer kaptam vagy a hátam miatt vagy a vesekövem miatt mert nagy fájdalmaim voltak. Vízbe kellett feloldani édeskés folyadék lett belőle de nem emléxem, hogy ütős lett volna(kezeit széttáró)
Én majd elmegyek katonazenésznek(kezeit széttáró) Ők csak a dögcédulákat szedegették amikor véget ért az öldöklés(kezeit széttáró) Valami nagyon egyszerű hangszeren begyakorlok addig. Van ez a fém háromszög amit csak egy pálcával ütögetni kell asszem triangulum csengettyű a neve szerintem az menne rövid idő alatt 😅
Biztos jól funkcionál a veséje.
Csak ezt a sok takony nyikhajt a szüleinek kéne megtanítani ezekre a dolgokra.Neked is van egy fiad,tanítsd meg neki ezeket a dolgokat,van rá 18éved.Vagy béna vagy hozzá?
Nem mondtam hogy bárhova is menned kéne,jönnek ők,aztán majd amikor térdelsz teleszart gatyába miközben fegyvert fognak a tarkódhoz,átértékeled a dolgokat,csak ott már késő lesz. A tűzoltót hagyd ki ebből,ő be fog menni az égő házba mert erre esküdött fel,önszántából.
ez nézőpont kérdése én szerintem meg nagy hiba volt(kezeit széttáró)
A bogyók mellé pont jó
Szárazon kell beszedni aztán a szájban tök gyorsan elkezd fekszívódni
kettőnél több szinte sosem kell egyszerre
Pár dobozzal mindig van itthon
Ha engem kérdeztek szerintem nem. Na nem az a faszság amit mi csináltunk annak úgy nem sok értelme volt. Én behoznék egy fél évet. Fél év alatt meg lehet tanulni az alap katonai dolgokat és egy adott fegyverrendszer kezelését. Meg meg lehet tanulni, hogy van egy feljebb való akinek a szava szent akármilyen baromságot is mond. És végrehajtani a kiadott feladatot(parancsot) Fél év fegyelmezéssel talán változna az élethez való hozzáállás is. Ez a mama kedvence meg széltől is megóvunk nevelés sajnos életképtelen egyedeket alkot. A sok takony nyikhajra igencsak ráférne egy fél év szigor és fegyelmezés. Az első hónapban biztos sokan sírnának amilyen cizellált lelkűek az elkényeztetett gyerekek. Fél év múlva acélosan távozna a hadseregtől. Átalakítanám a rendszert úgy, hogy intenzív legyen a fölösleges faszság meg a szopatás kikerülne belőle, mint ahogy a mi időnkbe volt. Lehet ezért majd csúnyán nézni rám de én bizony azt mondom kellene egy fél év sorkatonaság. Hiba volt eltörölni átalakítani kellett volna.(kezeit széttáró) Szerintem eltörölve inkább azért lett, mert nem volt rá fedezet ezt fenntartani. Megnézték a költségvetési számokat és ott láthattak egy olyan nagy számot amit igazából ki is lehetett iktatni a rendszerből(kezeit széttáró)
Nem lenne szabad!
De ha neki így tetszik, legyen!
Há.....
Sztem szándékosan minősitett🙂