Katona volt. Szerinted?
Az összes katonatiszt ismerősöm amelyiket nem alkoholizmus miatt szereltek le, megtartotta és hordta a szolgálati fegyverét.
Ez úgy annyira engem nem zavar ha ettől jól érzi magát, de tömegben azért ártatlanokra is veszélyes lehet önhibáján kívül is. Ezért van tiltva.
Jellemzően ilyenkor be szokták zárni egy megfelelő szekrénybe, és amikor elhagyja a helyszínt felvehet. Szerintem simán elfelejtette, nem gondolt rá.
Hát nem vazze főleg nem egy rendezvényre, mire számított? Az életére törnek vagy neki kell megfenyegetni valakit? Én amúgy is fegyvertartás ellenes vagyok mivel jelenleg semmiféle fenyegetés nem indokolja, hogy mindenkinek legyen sőt az lenne az igazi fenyegetés. 😆
sok éve amikor a wartburgot megfújták 88-ban 100% egyező szín volt
még csodálkoztunk is hogy egy kiskőrösi szerviz szintem ilyen jól sikerült, senki se mondta meg melyik elem volt fújva
aztán ahogy telt az idő a gyári fényezés fakult, az utólag festett meg nem fakult(lehet még sötétebb is lett) és 5-6 év után már egész jól látszódott a különbség
Hát ja,sokszor a gyári is eltér ennyire.Ilyen szempontból szar ez a szín,meg hogy ekkora felületen találkozik a sárvédővel.De nézd meg az elsőt,lehet hogy ott is van közel ilyen eltérés.
Na igen,az már változni nem fog,mármint ha most ilyen akkor később is ilyen lesz.Igen,az a tipikus szopós szín.Egyébként ha ez vigasztal a lökhárító szinte mindig más árnyalatú már gyárilag is,persze csak mértékkel.Ha úgy van csinálj képet,kíváncsi vagyok.A lökhárítót az miatt is elszokták cseszni hogy vízszintesen fújják,nem olyan helyzetben mint az autón van,ez az esetek 80%-ban nem gond,de vannak színek ahol a szemcsék miatt nem mindegy.És ezért tűnhet más színnek mert a szemcsék nem úgy helyezkednek mint a mellette lévő elem.
Igazábol az a gondom, hogy nyáron horvároknál fizetőkapunál ránk gurult egy teherautó. Semmi látványos, 5 méterről semmi nem is látszott, lökháritó nem.tört repedt de meghullámosodott kissé így csere kötelezőre. Mazdánál csinálták, tegnap hoztam el de mintha világosabb lenne. Napfénynél mivel baszik sütni nem láttam még. Ott jonak nézett ki, nyilván a friss fényezés másabb a kétévesnél itthon viszont hideg ledfénynél azért jobban látni. Nem tudom érik vagy változik a szin idővel, de ettől a bordótól egyébként is tartottam mert motort már fényeztettem anno ilyesmi szinben, ott momdjuk inkább a telibe fujást választottam.
Egyébként minőségre fasza, hiba nincs benne.
Majd ma megnézem ha hazajön a nej hátha süt még akkor a nap.
Én a középfokú iskolák részeként kezelném, mint valami szakmai gyakorlatot. 1 hónap bőven elég.
Ugyan akkor nem feltétlenül kötelező jelleggel, hanem azt mondanám hogy kurvára megéri ha valaki megcsinálja.
Pl. megcsinálhatja a jogsit, ahogy régen az MHSZ keretében.
Az összes katonatiszt ismerősöm amelyiket nem alkoholizmus miatt szereltek le, megtartotta és hordta a szolgálati fegyverét.
Ez úgy annyira engem nem zavar ha ettől jól érzi magát, de tömegben azért ártatlanokra is veszélyes lehet önhibáján kívül is. Ezért van tiltva.
Jellemzően ilyenkor be szokták zárni egy megfelelő szekrénybe, és amikor elhagyja a helyszínt felvehet. Szerintem simán elfelejtette, nem gondolt rá.