Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekik azért a jogok és a kötelességek egyensúlya többnyire nem sikerült
bár ez a világban nem sok helyen van teljesen egyensúlyban
Ezért nem szavazunk baloldalra, mert az mindig szar vezetés. 😆
Nabazmeg a sok hülyét! Tanulhatnának Orbántól, ÁRSAPKÁT A KOKAINRA!!! 🤣
Ez sehol nem mukodott.
a szar szervezés mindent tönkretesz még a legjobb ötleteket is
Francokat nem. A lepuszult drogos herbálos sem úgy született, hanem lecsúszott odáig.
Próbálkoztak ilyennel. Az eredmény ahogy a liberális faszságoknál szokásos, pont az ellenkezője lett mint képzelték.
ne a lepusztult herbálos alja népet vedd alapul
ha szabadon árulnák akkor se lenne több drogos mint most
Mert a drogosok nagyon jól tudnak dolgozni sokáig élnek nem halnak meg hamar egészséges gyerekük születik és nagyon jó szülők.
én az összes drogot legalizálnám
sőt államilag árulnám is
kurva sok pénz lenne belőle, plusz nem kellene pénzt költeni a drogok elleni küzdelemre
aki meg drogosként elkövet valami faszságot munkatáborba zárni aztán dolgoztatni ezerrel
Biztos?
Attól nyilván sokkal okosabb lesz.
Es ha nyugtatot is vesz be rá?
Szerintem túl is tolták már az ukrán kormányban, azért vannak szarban, mert a kokó felpörget, de nem tesz bölccsé.
szegény ukránokat az ág is húzza
az eu nem ad erre segélyt?
a kólával legalább senkinek se ártanánk
Micsoda föcim 😂 😂 😂 kétszer kellett elolvasnom hogy jól olvasom-e
Utána is néztem a kartell tőzsdén 😂 😂
https://www.vadhajtasok.hu/202...
nem hiszem még sosem láttam ott(kezeit széttáró)
Ott voltam már jó kis hely. 😁
Miért? tito ex szigete az istria mellett már a lőrincé? 😁
Az tényleg sok 😂 😂
Orbán az már olyan sokat lopott, hogy minden évben az Adriára megy nyaralni két hétre.
Te úgy gondolom fekete öves szemellenzős vagy
És arra gondolok hogy szimpátia alapján választatsz politikust
ami szerintem hiba
Mondjuk nekem is van olyan énekes aki mérhetetlenül unszimpatikus de a énektudását elismerem . Mert azt halom hogy tud énekelni szimpátia ide vagy oda
Orbán is lehet szimpi vagy nem szimpi de azt vitatni hogy jó politikus és nehéz időbe kis országot jól lavíroztatja az kétségtelen . Amikor ti a másiknak arra hivatkoztok hogy Orbán lop Orbán gazdag meg geci azért lesz gyenge mert Orbán lopást unszimpatikusán való hivatkozásra említed meg míg másnál elfordítod a fejed
Így az hogy Orbán lopass kispályás jó néhány napvilágra került politikusnál már nem is zavar
Itt van KamuGeri hogy eltüntette az első négy év alatt a plusz 5milliárdot mégse szajkózza senki stb
Amit Zoli irt ott is csak értetlenkedsz pedig az valósabb
Én meg személy szerint inkább élek Magyarország Orbánizmus alatt mint Ukrajna Zelenszkij alatt ,pedig ez is lop az is lop
Mit?
Ezért mondtam, ezt csak te tudod! 😅
Kaili es a penzes utazotaska,mar nem is nokias doboz.
Euroval.