vasalónk is van pedig nem vasalok, de hátha kell valamikor.....
a fegyverektől vannak emberek akik félnek, úgy néz ki te is közéjük tartozol, ezért tiltakozol ellene ennyire
Inkabb albánlengyelbosnyaktörök.De imadta a vörös pasztát,szoval lehetett antifa is.
Mindenestre a jarmu jol viselte a megprobaltatasokat.
Az időszerű vezerléscserét es egyebeket a hetvegen megkapja es mehet a következő részre,ami a honositas.
ha lenne hordanám, még a budira is
de nincs így nem hordom
pont ez a lényege hogy ha már egyszer van akkor ott legyen ahol az ember
szóval ha épp pecázok a pisztoly meg otthon van a szekrényben akkor pont olyan mintha nem is lenne pisztolyom
Neked van? Pedig szeretnél. Persze titokban a padláson vagy a pinyóban eldugva lehet, hogy van, de hordod ha van? Ha van és mégsem hordod akkor minek van? 🤔
A katonatiszt haverjaid mi a faxnak hordanak magukkal fegyvert? Ez valami felsőbbrendűségű komplexus? Szerintem valami dedós dolog lehet. Mire gondol elő kell kapnia a metró aluljáróban és lövöldözni kell vele? Ez magyarország baszki nem nyugateurópa itt nincs félnivaló 😅
Persze, az ilyeneken csak egy darabig csámcsognak a trollok, de valódi politikai jelentősége nincs. Drogozás, garázdaság, telefonlopás vagy a nőverés már kellemetlenebb...ja várj, annak sincs következménye 🤣
Mondjuk lehet, hogy hozzánőtt és elfelejtette, de ez politikusnak durva hiba volt és nagy támadási felület bár úgy fest elfelejtették már mert sehol senki nem emlegeti.
de kaptunk eljegyzésre aztán azóta is csak van
ing szerintem az esküvőmön volt utoljára rajtam