Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszony se vasal, gyerek se vasal
de kaptunk eljegyzésre aztán azóta is csak van
ing szerintem az esküvőmön volt utoljára rajtam
Akkor nem neked van vasalod.
vasalónk is van pedig nem vasalok, de hátha kell valamikor.....
a fegyverektől vannak emberek akik félnek, úgy néz ki te is közéjük tartozol, ezért tiltakozol ellene ennyire
Ma jártunk felétek. Arrafelé úgy gondolja a nép hogy már tavaszodik? Több helyen is láttam, hogy metszik a szőlőt. Vagy ez csak nekem új!
Neked mire kéne a fegyver? Meg szoktak támadni rendszeresen? Vagy te tennéd ezt? 🤔
a vezéreink egy jó ideje fosnak a néptől azért nincs fegyvertartás
Inkabb albánlengyelbosnyaktörök.De imadta a vörös pasztát,szoval lehetett antifa is.
Mindenestre a jarmu jol viselte a megprobaltatasokat.
Az időszerű vezerléscserét es egyebeket a hetvegen megkapja es mehet a következő részre,ami a honositas.
De jó, hogy nincs, az élő példa vagy arra miért ilyen szigorú a fegyvertartás itthon. 😁
Ja,aki elötte bangladesi volt.
A gyülekezési törvény tiltja a viselést,tehat gyűlésekre,tuntetésekre nem viheted,de ha radtamad egy ponty lelőheted.
ha lenne hordanám, még a budira is
de nincs így nem hordom
pont ez a lényege hogy ha már egyszer van akkor ott legyen ahol az ember
szóval ha épp pecázok a pisztoly meg otthon van a szekrényben akkor pont olyan mintha nem is lenne pisztolyom
Nem nagyon, öcsém két magyar szerelőhöz jár, de van szerb, török, moldáv és mindenféle csak német nincs még a márkaszervizekben is alig.
Neked van? Pedig szeretnél. Persze titokban a padláson vagy a pinyóban eldugva lehet, hogy van, de hordod ha van? Ha van és mégsem hordod akkor minek van? 🤔
21 óra 16 perc 5 másodpercében készült el. Ezek betegek 😅
Ez àprilisig mindig elő fog jönni utána meg elfelejti a nép az egész tiszát. 😆
A katonatiszt haverjaid mi a faxnak hordanak magukkal fegyvert? Ez valami felsőbbrendűségű komplexus? Szerintem valami dedós dolog lehet. Mire gondol elő kell kapnia a metró aluljáróban és lövöldözni kell vele? Ez magyarország baszki nem nyugateurópa itt nincs félnivaló 😅
Hàt ennyi(kezeit széttáró) a sánta kutya gyorsabb nálad 😆
Aki szetkúrta a torx csavaros sapkát az erre elvileg német állampolgar volt.
nem lengyel?
Német precizitás.
na ezért nincs pisztolyod, hiszen ha nem hordanád miért is lenne?????
Persze, az ilyeneken csak egy darabig csámcsognak a trollok, de valódi politikai jelentősége nincs. Drogozás, garázdaság, telefonlopás vagy a nőverés már kellemetlenebb...ja várj, annak sincs következménye 🤣
Mondjuk lehet, hogy hozzánőtt és elfelejtette, de ez politikusnak durva hiba volt és nagy támadási felület bár úgy fest elfelejtették már mert sehol senki nem emlegeti.
🤣
Nem lakok én olyan durva környéken. Nincs szükségem rá.