mit csinálnak ott 100-an? Egyszer baszki lefotózom, hogy nálunk a rendelő előtt nincs senki 😅
Gyógyszert is emailon kérnek. nekem is kellett most kenőcs elküldtem mélbe oszt mehetek a gyógyszertárba 😅
ha nincs gyártás tisztább a levegő
mindenki boldog lesz
ha nincs meló nincs pénz
mindenki vékony lesz
szóval minden fasza
😂
azt a szikkadt picsát és a baráti körét ha még sokáig megtartják akkor gyorsan beüt az igazi faszaság nyugaton
nektek kiterjesztik a hatáskörötöket vagy mit hallgattam a rádióba. szóval vége annak az idilnek, hogy nátha, meg torokfájás meg gyógyszerkiírás meg beutalom a szakorvoshoz. Már nem emléxem pontosan de az alibi munka felett lesz egy csomó minden amit a körzetinek kell megoldani. Persze a lóvé az marad csak a feladat lesz több(gondolkodós) Erről mit hallottatok?
jobban örülnék a thc+cbd kombónak mint a sok szar fájdalom csillapítóknak millió mellékhatással
csak most a cbd olyan drága hogy szinte megfizethetetlen
kert végében meg pár tő gaz megoldaná a gondom egész évre
amúgy volt cbd teszt sokkal jobb mint a gyógyszer csak kb egy százas volt a havi adag
Vagy inkább meg lehet tagadni a receptírást mondjuk a szakorvos nyilván továbbra is felírhatja, de javaslat már nem kell hozzá így a cigóknak ha a házi nem írja fel minden esetben a szakihoz kell menniük ami az időpontkérés miatt nem olyan könnyű. Vagy jön a azokásos fenyegetőzéses receptkérés.
Mert háziorvos, én is viszem a javaslatot és azt felírja amennyit szabad az alapján, állítólag jövőre már nem kell javaslat mindenhez hanem eldöntheti a háziorvos is mondjuk az ozempichez továbbra is kell.
nekem már szinte semmit nem hajlik
a kocsiban a hátsó ajtó ablakán se nagyon tudok kinézni annyira nem mozog a gerinc
ellenben mindig fáj mozgás nélkül is, ami azért jó mert bármit tehetek már nem lesz rosszabb 😂
Gyógyszert is emailon kérnek. nekem is kellett most kenőcs elküldtem mélbe oszt mehetek a gyógyszertárba 😅