Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A minőség romás amúgy szintén a hanyatlás jele.
nem jól látod
a libsik összeszarnak mindent, a jó ötleteket is szarul kivitelezik
plusz én érzek ebben hatalmas csúsztatásokat is
hiszen ha szabadon elérhető egy típusú drog az nem generál nagyobb eladásokat egy teljesen más típusú drognál
a lazább ellenőrzés/büntetés ami ezeket generálja

amúgy a fegyvertartással is ez lenne a helyzet, ha szabadon tartható lenne pár típusú fegyver egyből jönnének a cikkek hogy megfenyegette, meglőte megsérült stbstb
Szerintem érdekes beszélgetés én azt mondanám hasznos is
akinek van kedve vagy ideje ( 48 perc) nézze meg
http://youtu.be/PrF5i-e7HdQ
Nem a vw van a hangsúly
hanem a gazdaságon ,dolgozó embereken .......stb
Én amúgy a fegyvertartást liberalizálnám de az nem tetszik egyetlen hatalomnak sem, ez nagy, hibája az Orbánéknak is.
Ugye erre mondjuk azt, higy a libsik a jól működő dolgokat lecserélik jól hangzó dolgokra. Ini félék meg szépen be is nyalják. https://hirado.hu/kulfold/cikk...
Igen,az akkor jött be.
“Megfejtés” 😂 😂 😂
de mit mondjon ha ez a megfejtés? 😅
a kovidnak voltak jótékony hatásai is(kezeit széttáró) nagyjából azóta van így(kezeit széttáró)
Ne cigizz, ne igyál!!!
Ezt kifelejtetted! 🤔
Az a szívás, ha valaki nem iszik és nem cigizik 😂
főleg ,hogy bármilyen bajt-betegséget elintéznek azzal, hogy felírnak valami antibiotikumot és pihenni kell egy hétig meg sok folyadékot bevinni
Mondjuk az egy értelmes húzás volt hogy nem kell minden szarér bemenni,lehet telefonon is intézni.
Kezdenek rájönni hogy túl vannak fizetve a háziorvosok.
Tisztában vagyok vele.
Csak azért írtam, nehogy azzal bombázzatok, hogy Magyarországon “mindenisszar”!!!
Biztos érted, mire célzok???!!!
Ismerek párat, aki így csinálja...
a vw-ért pláne nem kár, csak szemetet csinálnak drágán vagy tíz éve
doki lassan 80 éves az asszisztens meg 60+
egyelőre még nincs másik doki aki jönne, fogdoki is csak heti 2 nap van, idén adta le az is mert 70+éves volt
Nem kell túlzásokba esni ennyi 😅
Úgy kell csinálni mint ini körzetije.( Kezeit széttáró) Napi 4 páciens azt várjon mindenki a sorára 😆 Heti 20 ügyfélhez meg asszisztens sem kell. Máris marad 7-8 kiló a zsebben.( Kezeit széttáró) Tessék meg is fejtettem. 😅
kb 400 lakott ház
Nem tudom, az milyen körzet lehet... amit írtál, az 16 beteg 🤣 meg ami beesik.
ilyenkor taknyos időben 40 náthával jön, 20 gyógyszert írat, 20 ugyanezt, csak telefonon. A maradék 20, aki egyéni dologgal jön. Ez egy nagy körzet, volt, mikor a legnagyobb volt, de szerencsére már fogytak. 😀 Akitől vettük anno, az felvett mindenkit, az asszony csak azt, akit kell.
Hát pedig pont nem mindegy... ha kevesebb a fizu, elmehecc autót fényezni feketébe, mint a munkatársad, vagy lehet leadni az igényekből.
Ha viszont kevés a praxis bevétele, akkor bizony valamire nem jut, ami kell a működéshez... persze itt még nem tartunk, de az, hogy a kiadás folyamatosan nő, a bevétel meg nem - az hosszú távon nem tartható.
nálunk 8-12 ig van doki, időpontot kell kérni egy órában 4 időpont van
plusz beesik még pár ember akinek nincs időpontja
van hogy hétfőn szerdára kapsz időpontot
gyógyszert telefonra is beteszik a felhőbe