nem jól látod
a libsik összeszarnak mindent, a jó ötleteket is szarul kivitelezik
plusz én érzek ebben hatalmas csúsztatásokat is
hiszen ha szabadon elérhető egy típusú drog az nem generál nagyobb eladásokat egy teljesen más típusú drognál
a lazább ellenőrzés/büntetés ami ezeket generálja
amúgy a fegyvertartással is ez lenne a helyzet, ha szabadon tartható lenne pár típusú fegyver egyből jönnének a cikkek hogy megfenyegette, meglőte megsérült stbstb
Ugye erre mondjuk azt, higy a libsik a jól működő dolgokat lecserélik jól hangzó dolgokra. Ini félék meg szépen be is nyalják. https://hirado.hu/kulfold/cikk...
doki lassan 80 éves az asszisztens meg 60+
egyelőre még nincs másik doki aki jönne, fogdoki is csak heti 2 nap van, idén adta le az is mert 70+éves volt
Úgy kell csinálni mint ini körzetije.( Kezeit széttáró) Napi 4 páciens azt várjon mindenki a sorára 😆 Heti 20 ügyfélhez meg asszisztens sem kell. Máris marad 7-8 kiló a zsebben.( Kezeit széttáró) Tessék meg is fejtettem. 😅
ilyenkor taknyos időben 40 náthával jön, 20 gyógyszert írat, 20 ugyanezt, csak telefonon. A maradék 20, aki egyéni dologgal jön. Ez egy nagy körzet, volt, mikor a legnagyobb volt, de szerencsére már fogytak. 😀 Akitől vettük anno, az felvett mindenkit, az asszony csak azt, akit kell.
Hát pedig pont nem mindegy... ha kevesebb a fizu, elmehecc autót fényezni feketébe, mint a munkatársad, vagy lehet leadni az igényekből.
Ha viszont kevés a praxis bevétele, akkor bizony valamire nem jut, ami kell a működéshez... persze itt még nem tartunk, de az, hogy a kiadás folyamatosan nő, a bevétel meg nem - az hosszú távon nem tartható.
nálunk 8-12 ig van doki, időpontot kell kérni egy órában 4 időpont van
plusz beesik még pár ember akinek nincs időpontja
van hogy hétfőn szerdára kapsz időpontot
gyógyszert telefonra is beteszik a felhőbe
a libsik összeszarnak mindent, a jó ötleteket is szarul kivitelezik
plusz én érzek ebben hatalmas csúsztatásokat is
hiszen ha szabadon elérhető egy típusú drog az nem generál nagyobb eladásokat egy teljesen más típusú drognál
a lazább ellenőrzés/büntetés ami ezeket generálja
amúgy a fegyvertartással is ez lenne a helyzet, ha szabadon tartható lenne pár típusú fegyver egyből jönnének a cikkek hogy megfenyegette, meglőte megsérült stbstb
akinek van kedve vagy ideje ( 48 perc) nézze meg
http://youtu.be/PrF5i-e7HdQ
hanem a gazdaságon ,dolgozó embereken .......stb
Ezt kifelejtetted! 🤔
Az a szívás, ha valaki nem iszik és nem cigizik 😂
Csak azért írtam, nehogy azzal bombázzatok, hogy Magyarországon “mindenisszar”!!!
Biztos érted, mire célzok???!!!
egyelőre még nincs másik doki aki jönne, fogdoki is csak heti 2 nap van, idén adta le az is mert 70+éves volt
Ha viszont kevés a praxis bevétele, akkor bizony valamire nem jut, ami kell a működéshez... persze itt még nem tartunk, de az, hogy a kiadás folyamatosan nő, a bevétel meg nem - az hosszú távon nem tartható.
plusz beesik még pár ember akinek nincs időpontja
van hogy hétfőn szerdára kapsz időpontot
gyógyszert telefonra is beteszik a felhőbe