Most nem azon "akadok ki " hogy buzi vagy nem buzi
hanem hogy ha te kimondod a igazat akkor mész a bőribe
csávó csak annyit mondott hogy főd alatt nincs csak nem férfi vagy nő
és ez így igaz mondat és ezért pénz büntetés vagy dutyi
2013. július 1-jén lépett hatályba a Büntető Törvénykönyv módosítása (2012. évi C. törvény), amely "a súlyos, erőszakos bűncselekmények elleni hatékonyabb fellépés biztosítására a jogos védelmi helyzetet kiszélesíti, és törvényi vélelmet állít fel arra, miszerint vannak esetek, amikor a jogtalan támadás oly módon történik, hogy a megtámadott joggal feltételezheti, hogy a támadás az élete ellen is irányult, és ilyenkor a jogtalan támadás körülményei megteremtik a lehetőséget a védekezés szükséges mértékének a túllépésére. Ez különösen olyankor lehet indokolt, amikor a megtámadott személytől fegyverrel akarják megszerezni a vagyontárgyait, vagy amikor éjjel jogtalanul behatolnak valakinek a lakásába, illetve a támadók számbeli fölénye is megalapozhatja ezt a feltételezést."[4][5]
Nem büntetendő annak a cselekménye, aki a saját, illetve a mások személye vagy javai elleni jogtalan támadás megelőzése céljából telepített, az élet kioltására nem alkalmas védelmi eszközzel a jogtalan támadónak sérelmet okoz, feltéve, hogy a védekező mindent megtett, ami az adott helyzetben elvárható annak érdekében, hogy az általa telepített védelmi eszköz ne okozzon sérelmet.[6]
Nem büntetendő az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges.
A jogtalan támadást úgy kell tekinteni, mintha az a védekező életének kioltására is irányult volna, ha
a) azt személy ellen
aa) éjjel,
ab) fegyveresen,
ac) felfegyverkezve vagy
ad) csoportosan
követik el,
b) az a lakásba
ba) éjjel,
bb) fegyveresen,
bc) felfegyverkezve vagy
bd) csoportosan
történő jogtalan behatolás, vagy
c) az a lakáshoz tartozó bekerített helyre fegyveresen történő jogtalan behatolás.[7]
Nem büntethető, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségből vagy menthető felindulásból lépi túl.[8]
A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elől.[9]
amúgy ezek engem nem igazán érdekelnek
nekem tökmindegy hogy a buzi minek képzeli magát nekem attól nem lesz se jobb se rosszabb
én csak azt tudom hogy ez a buziság lehet valami genetikai anomália is, ismertem egy kiscsávót aki kár pár évesen is lány volt, minden mozdulata teljesen olyan volt mint egy kislánynak és tuti nem a tv-ben tanulta
Én azon gondolkoztam hogy ha a tisza nyerne(egyébként nem hiszem)akkor az m1-el mi lenne,onnantól hirtelen tiszás hírek lennének bemondva?Vagy hirtelen elsötétűlne a kép?
ez már jó ideje nincs így
ha bejössz egy késsel és 117x megszúrlak vasvillával akkor így jártál
legalábbis a lakásba, a portán belül nem tudom mi a helyzet,
itt nem a szépség számít. ott ha elvéted a kettőt, csak az marad , hogy elkapod és agyonvered vele, a zalánnál még van 10 újabb esély. aki a tizenkettőt elbassza, az megérdemli, hogy a betörő faszrahúzza
Ez egyébként logikus (gondolkodós) Ha a tisza nyer és te leszel a belügyminiszter ezt mindenképen iktassátok törvénybe nekem egyébként tetszik(meghajlós)
ez még mindig nem amerika(kezeit széttáró) Az önvédelem csak arányos lehet a támadással. Ha ököllel megy ököllel védheted magad ha bézból ütővel akkor te is bézbolütővel ha pillangó késsel támad szerintem lehet nálad rugós kés azt nem vizsgálják 😅Az, hogy bemegy a portán igazából nem jogosít fel semmire nem bánthatod. kihívhatod a rendőrséget aztán ha megvárja holnap már máshoz megy be (kezeit széttáró)
nyugi
50 éven belül ezek a gondok megoldódnak
az a nagyon kevés ember aki életben marad agyonveri az ilyen identitás zavarost ha nem gyógyul ki a hülyeségéből magától
Valamennyire fontos tudni.
Bar addig mig nincs gebasz felesleges barmit venni,ha meg lesz gebasz,könnyen talál az ember barmit földön szétszórva.
Csak a vért kell letakaritani,az alapokakat kel megtanulni.
hanem hogy ha te kimondod a igazat akkor mész a bőribe
csávó csak annyit mondott hogy főd alatt nincs csak nem férfi vagy nő
és ez így igaz mondat és ezért pénz büntetés vagy dutyi
Nem büntetendő annak a cselekménye, aki a saját, illetve a mások személye vagy javai elleni jogtalan támadás megelőzése céljából telepített, az élet kioltására nem alkalmas védelmi eszközzel a jogtalan támadónak sérelmet okoz, feltéve, hogy a védekező mindent megtett, ami az adott helyzetben elvárható annak érdekében, hogy az általa telepített védelmi eszköz ne okozzon sérelmet.[6]
Nem büntetendő az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges.
A jogtalan támadást úgy kell tekinteni, mintha az a védekező életének kioltására is irányult volna, ha
a) azt személy ellen
aa) éjjel,
ab) fegyveresen,
ac) felfegyverkezve vagy
ad) csoportosan
követik el,
b) az a lakásba
ba) éjjel,
bb) fegyveresen,
bc) felfegyverkezve vagy
bd) csoportosan
történő jogtalan behatolás, vagy
c) az a lakáshoz tartozó bekerített helyre fegyveresen történő jogtalan behatolás.[7]
Nem büntethető, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségből vagy menthető felindulásból lépi túl.[8]
A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elől.[9]
én 2010 felé csináltam a biztonságiőr vizsgát akkor még ez az egyenlő mértékű faszság volt érvényben
nekem tökmindegy hogy a buzi minek képzeli magát nekem attól nem lesz se jobb se rosszabb
én csak azt tudom hogy ez a buziság lehet valami genetikai anomália is, ismertem egy kiscsávót aki kár pár évesen is lány volt, minden mozdulata teljesen olyan volt mint egy kislánynak és tuti nem a tv-ben tanulta
ha bejössz egy késsel és 117x megszúrlak vasvillával akkor így jártál
legalábbis a lakásba, a portán belül nem tudom mi a helyzet,
néz milyen szép színes madár énekel a fán
az nem madár hanem tehén ,na menjél szépen a bőribe majd ott meg tanulod 😂
http://www.venator.hu/Keseru-G...
ez se csúnya, de az előd jobban tetszett
50 éven belül ezek a gondok megoldódnak
az a nagyon kevés ember aki életben marad agyonveri az ilyen identitás zavarost ha nem gyógyul ki a hülyeségéből magától
még nem tudom hogy eldönteni hogy ez vicces vagy szomorú
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Bar addig mig nincs gebasz felesleges barmit venni,ha meg lesz gebasz,könnyen talál az ember barmit földön szétszórva.
Csak a vért kell letakaritani,az alapokakat kel megtanulni.