Háborús vészhelyzetben mi szükség katonákra? 😂
Vagy nincs is háborús vészhelyzet? 🤔
Nehéz eligazodni ebben a csatározásba.
Ha bevezetnék, akkor most lenne indokolt, de akkor megy a háborgás, hogy halálba kúldjük a gyerekeinket, ha nem akarják bevezetni a sorkötelességet, akkor mi az a háborús vészhelyzet? Mindegy hogy mit akarnak, csak nem mindegy ki akarja???
Nem is kell annyira mint régen bár nyilván fontos a hierarchia betartása, de alapvetően a honvédelem erősítése miatt kéne egy minimálisan képzett lakosság mert a hivatásos állomány nem túl népes ahogy más országokban sem és nem véletlen, hogy ez most újra előkerült hisz úgy fest a boldog békeidőknek és a régi szövetségi rendszereknek vége.
én nem adtam át semmit a honvédségtől
nem is érdekelt senkit se
itt szerintem többet írtam már róla mint amit a való világban 35 év alatt beszéltünk róla összesen
amúgy a fiataloknak az nem menne hogy "pofád befogod és csinálod amit mondanak"
mert ehhez nincs hozzászokva egyik se.....
Ma már az, az én időmben egy időrabló szopatás volt, ma már olyan mint egy munkahely, az a gond, hogy a szülők ugye azt adták tovább a gyerekeknek amit ők tapasztaltak és persze, hogy nagy a tiltakozás, de a mainak ahhoz már semmi köze.
szerintem ötlet szinten mind jó
persze van közte olyan szép számmal ami kivitelezhetetlen mert az álom világuk és a való világ nem minden ponton érintkezik
csak az tényleg aktív kiképzés legyen
mert anno az alapkiképzés 90% is faszság volt hát még ami utána jött....
legtöbb katona úgy szerelt le hogy 10 lövésig se jutott el.....
Az libsi ötlet itthon? Én a 3-6 hónaposat támogatnám ahogy azt már sokszor írtam, van egy 25 éves kollégám és épp tegnap mondta, hogy hivatásos nem lenne, de pár hónapos aktív kiképzést szivesen végigjárna.
Sok régi autógyártó járt így. Merci sem az mint régen. BMW még tartja magát, de ott is került ki a gyárból jó néhány nagy szarság, de a Neue Klasse-ban azért bízok. Talán a Merci is összekaparja magát legalább a felső, közép szegmensben, mert amúgy vannak jó innovációik. Viszont német ismerős most vett valami alsó szegmenses mercit és visszasírja az opeljét, ami jól jellemzi a helyzetet.
Erre jó példa a nissan... ikonikus sportautókat gyártottak, a micra meg az almera megbízhatósági listák élén volt évekig... aztán összebútoroztak a renault-val, most látjuk, hol tartanak: akciósan se tudják eladni a szaraikat ☹️
a tények még mindig nem a véleményemet tükrözik....
én szabadon engednék sok mindent ellenben a büntetés az hatványozódna
csomó helyre nincs olcsó munkás aztán a drogosok alkeszok meg a többi társadalomba nem beilleszkedő ember mehetne dolgozni napi 16 órában
és aki nem bírja az így járt mehet a fehérje felsolgozóba
én egy ittas vezetéses baleset okozáseért is adnék 10 év kényszermunkát, és aki nem bírja legalább az ellátási költségeit kitermelni abból lesz a vacsora....
amúgy a világot nem a lusták baszták el hanem a kapitalizmus és a folyamatos növekedés
A tények nem a te véleményedet támasztják alá.
Az hogy a libsik ötletei mind szarba fordulnak, az abból származik, hogy a drogosoknak, meg dolgozni lustáknak jól hangzik, hogy alapjövedelem, meg vegyük el a gazdagoktól, meg egyenlőség, drogliberalizáció, de igazából szar elképzelés, azért omlik össze minden ilyesmi.
Gondolj bele a szocializmusba. Amikor akármit csinálsz nem keresel többet, de kevesebbet sem, akkor minek dolgozzál? Ha nem végzik el a munkát, akkor mégis mitől lenne jobb?
Amúgy ezt a földet már elbasztátok az elvtársaitokkal. Ezért akarok elhúzni a Marsra, mert ott az ilyeneket kibasszuk a légzsilipen, aztán egy rakás értelmes emberrel, a kietlen Marson is jobb világot lehet építeni. Hülye libsik szépen kiírtják egymást a degenerált hamvába holt ideológiáik erőltetésével aztán visszajövünk leigázunk benneteket, pont úgy ahogy az arabok most európát hála a libsiknek, aztán dolgozhatsz rabszolgaként a Marsi birodalomnak....bruhaaahaaaa 🤣 (háttérben ostor csattogás...)
Nem lehetnék önkéntes, hivatásos vagyok.
Te jó ötletnek tartod a sorkötelesség bevezetését?
Vagy nincs is háborús vészhelyzet? 🤔
Nehéz eligazodni ebben a csatározásba.
Ha bevezetnék, akkor most lenne indokolt, de akkor megy a háborgás, hogy halálba kúldjük a gyerekeinket, ha nem akarják bevezetni a sorkötelességet, akkor mi az a háborús vészhelyzet? Mindegy hogy mit akarnak, csak nem mindegy ki akarja???
https://iranyasereg.hu/tartalekos
nem is érdekelt senkit se
itt szerintem többet írtam már róla mint amit a való világban 35 év alatt beszéltünk róla összesen
amúgy a fiataloknak az nem menne hogy "pofád befogod és csinálod amit mondanak"
mert ehhez nincs hozzászokva egyik se.....
a gyerekek vigyék az anyucikájukat is azoknak se ártana egy kis fegyelem, legalább megtanulnának pár órát csendben maradni 😂
Ez milyen hozzáállás?
persze van közte olyan szép számmal ami kivitelezhetetlen mert az álom világuk és a való világ nem minden ponton érintkezik
mert anno az alapkiképzés 90% is faszság volt hát még ami utána jött....
legtöbb katona úgy szerelt le hogy 10 lövésig se jutott el.....
Akkor most mi van??!
én szabadon engednék sok mindent ellenben a büntetés az hatványozódna
csomó helyre nincs olcsó munkás aztán a drogosok alkeszok meg a többi társadalomba nem beilleszkedő ember mehetne dolgozni napi 16 órában
és aki nem bírja az így járt mehet a fehérje felsolgozóba
én egy ittas vezetéses baleset okozáseért is adnék 10 év kényszermunkát, és aki nem bírja legalább az ellátási költségeit kitermelni abból lesz a vacsora....
amúgy a világot nem a lusták baszták el hanem a kapitalizmus és a folyamatos növekedés
Az hogy a libsik ötletei mind szarba fordulnak, az abból származik, hogy a drogosoknak, meg dolgozni lustáknak jól hangzik, hogy alapjövedelem, meg vegyük el a gazdagoktól, meg egyenlőség, drogliberalizáció, de igazából szar elképzelés, azért omlik össze minden ilyesmi.
Gondolj bele a szocializmusba. Amikor akármit csinálsz nem keresel többet, de kevesebbet sem, akkor minek dolgozzál? Ha nem végzik el a munkát, akkor mégis mitől lenne jobb?
Amúgy ezt a földet már elbasztátok az elvtársaitokkal. Ezért akarok elhúzni a Marsra, mert ott az ilyeneket kibasszuk a légzsilipen, aztán egy rakás értelmes emberrel, a kietlen Marson is jobb világot lehet építeni. Hülye libsik szépen kiírtják egymást a degenerált hamvába holt ideológiáik erőltetésével aztán visszajövünk leigázunk benneteket, pont úgy ahogy az arabok most európát hála a libsiknek, aztán dolgozhatsz rabszolgaként a Marsi birodalomnak....bruhaaahaaaa 🤣 (háttérben ostor csattogás...)