Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ez Zoli!!!!
ő. 😉
Neked is bemásolom, mert te sem olvasol vissza, csak próbálod szórni az észt.

“Meséld már el, mi volt a libsik utolsó jó ötlete, mert én nem emlékszem rá “

Erre írtam a sorkatonaságot,hogy töröltek.
Magyarul:jó ötlet volt.
Így már tisztább a kép?
Ez?mar reg románba szökne.
Tevedesben vagy,kulső tamadas eseten vedelemben allampolgari kötelesseg reszt venni.
Nem lőnek tarkon ahova megyek mert itthon vagyok.
Amugy is elenyesző ok a kezifegyver okozta serulés.
De ez olyan mintha a tuzolto nem menne be az égő hazba,mert a cssladot nem tudna ellatni ha raesik valami,ex ezert inkabb meglép az orszagbol.
Ja, hát én is addig jártam főiskolára, míg hát sajnos eltörölték, pedig hogy szerettem volna 😅
Pedig mint rádiós, egy üdülőszázadba kerültem volna valamelyik panorámás helyre egy hegytetőn az adótorony mellé, szóval még rossz sorom sem lett volna.
orsolya megy a frontra?(hüledezős)
Ő 🤣
a te idődben volt sorkatonaság te még azt is kibuliztad, hogy ne legyél 😅
Olvastad tőlem, hogy azt írtam hogy jó???
Arra válaszoltam ,hogy mi volt libsi döntés,ami jó volt?
Eltörölték a sorkatonaságot.
Olvass vissza, utána szórd az igédet! 😉

Egyébként mi bajod van a tűzoltókkal?
Mindig az én káromat kívánod. 🤣
Ez ferde hajlamra vall. 😂
Akkor menj. Én nem megyek oda ahol lőnek, azért hogy legyen hely az araboknak, és pörögjön a Blackrock részvény.
Nem. Az volt a téma, hogy kell e bevezetni sorkatonaság most.
Mondjuk az 22 éve volt, és egyébként már 2000-ben elindította az egészet a fidesz kormány, közvetlen a nato csatlakozás után elkezdték a haderő átszervezést
Meg tüntetnek a diákok, mert kiderült nem csak előzetes felmérés, mint először szó volt.
Azzal nincs bajom, csak jó messzi legyek attól a helytől ahol lövöldöznek....meg a radartól, mert azt szokták kilőni elsőnek.
Még használ a flector?akkor nem is vagy olyan nagyon beteg, mert az elég gyenge, én csak másnapos fejfájásra szoktam alkalmazni 😃
Aki ellen háborúzni szeretnél.
Mert és ki lőne tarkón?
A tűzoltókat akkor sem viszik el ha már háború van,ha már titeket tarkón lőttek és mégis kitalálnák hogy a tűzoltók mennek a frontra,abban a pillanatban lépnék.
A családodért akkor tennél a legtöbbet ha biztonságba helyeznéd őket meg magadat hogy később is tudj róluk gondoskodni.
Ezek????
Ők.
Alap szint lenne. Ne beszélj ilyen magas lóról, mert nem áll jól, hidd el!

“ Meséld már el, mi volt a libsik utolsó jó ötlete, mert én nem emlékszem rá 🤣

Érte írtam,hogy a sorkatonaság eltörlése.

Csak, hogy értsd!
Ebben benne van, hogy jó döntés volt.
egyik között sincs összefüggés
ha kapom az értesítést hogy kell menni a határra háborúzni akkor fogok 3 doboz flector port aztán megyek háborúzni
mielőtt elfogy a por úgy is lelőnek a gecibe aztán nem kell tovább szenvedni
Nem ez volt a beszélgetés témája, másodjára írom le a kedvedért!
Az volt a téma, hogy a sorkatonaságot jó ötlet volt-e eltörölni a múltban a libsikbek?
Így már nem vagy homályban remélem?
Ezek nem néznek külföldi csatornákat, ahol lejden már a nyíltan a háborúra buzdít...
keress rá, még mindig benne van az állampolgári kötelességekben
ha 2 bottal jársz akkor is elvihetnek munkára pl radart figyelni
Te miről beszélsz? Most akarják mindenkire ráerőltetni.