Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy jelentős részük elég gyengén bútorozott agyilag
bár az vicces hogy a nagyon hülyék aránya kb 1/3 része volt vagy egy kicsivel több nem számolgattam őket a tanfolyamon
de ezeknek jelentős többsége utána el is ment biztonságiőrnek
aki vizsgáztatott valami nagyobb cégnek a vezér embere volt, rajtam kívül még két embernek adott névjegykártyát hogy tudna rendes állást ajánlani hívjuk fel
Szóval neked nehéz volt,akkor mégis te vagy a hülye ha egy érettségi nehéz
Persze mert talán mindenki azt hitte hogy kattog a menetstabilizátor,még a nagyokos kéribarom is azt mondta,dehogy kattog,csak tudatlanok vagytok,így egy hülye leírta hogy hallotta kattogni és mivel többinek lövése sincs róla így ebben a tudatban van.
Könnyen? Sokba került? 🤣
Egyébként neked olyan nehéz volt leérettségizni hogy ezt így megkérdezed,mert én egyébként könnyen.
Én nem mondok hülyeséget, te nem tudsz szöveget értelmezni... biztos vagyok benne, hogy a "kattogó menetstabilizátort" mindenki értette rajtad kívül 🤣
Jaj bocsánat Mr féltengely kattogó menetstabilizátor.A kipörgésgátlóig még el sem jutottál,arról nem mondtál még marhaságot.
Na,Mr féltengely kattogó kipörgésgátló is beköszönt.
A szövegértéseddel továbbra is nagyon súlyos gondok vannak... hogy a faszomba érettségiztél te le? - már ha egyáltalán 🤣
Ilyen vagyonőrökkel együtt voltam fegyvervizsgán... kábé a fele megbukott... 🤣
Így valahogy
A mai világban oly sok minden van, amihez hülye vagy, például ez is.. 😁
Ez így van,én a problémát abban látom hogy amikor a biróságon ezt elmeséli az illető,szinte biztos hogy az esetek 90%-ában fordítva sül el a dolog,pint a mértéken mennyire volt jogos mennyire nem,aztán az már csak a bíró múlik hogy ő hogyan ítéli meg.
Kb. 6000 egy lőszer... 🤣
Ez sem így van.. a fegyvernek a felügyeleted alatt kell lennie, nem kizárólag a szekrényben... ott lehet melletted az ágyban, épp tisztítottad...
Villanypásztor,támadás megelőzés céljából?
Ja,megvan az az eset mikor megakarták erőszakolni a lányt az apja meg késsel védte meg a lányt és meg is vágta az embert,4évre akarják lesittelni az embert,pedig ő csak a lányát védte.
Hülyeség
Gyorspontban nem olyan könnyű a 100, 5 mp van egy lövésre, 15 lövés...
Nem akarom én senki véleménye fölé emelni,szimplán csak van.És továbbra is kétlem a leírtak alapján hogy te csak úgy szúrkálhatod az embereket a lakásodban.Ennyi a véleményem,nem több.
a tűzoltó még mindig hülye
amit bemásolt az telepített eszköz pl ha 230v van a kerítésen az nem fasza( még ha csak portán belüli akkor sem) , de ha villanypásztor vagy épp pengés drót az igen
Látod, pont ezt mondjuk. Mindenhez kurvára értesz, most épp jogász lettél de nincs semmilyen ezirányu képesítésed ami a véleményünk felé emelhetné a tiédet😃 a tűzoltó tömlő tekergetésében szerintem.nem vitáznánk veled😅
Van amikor nem képes mérlegelni az ember. Vädelme érdekében bármit használhat. Jóhogynem álmából felriadva magát összesuarva kezd leltározni meg mérlegelni, várjá tesó mingyá kikeresem ami neked megfelelő lesz😁 a törvény pont ezeknek a jogos önérdekeknek a szüksägessége miatt változott. Aki betörni megy ne indulhasson nyugodtan neki, mer ő ehy kancigány és a girhes 78 éves ugyse állitja bele a fejszét.
Padig amit az ini bemásolt sem az szerepel hogy te aztán csak úgy megölheted a betörőket,sőt,konkrétan ott van hogy nem használhatsz élet kioltására alkalmas eszközöket.
Nem tuti......rendőrök szerint sem.....