azért ha valaki nekem jön egy karóval és pont a kezemben van egy kard hát nem a karót fogom kihegyezni
törekedni fogok arra hogy a lehető legtöbb vérveszteséggel kerüljön ki az összetűzésből
bár nem hinném hogy aki csak egy kicsivel is okosabb mint a kedvenc tűzoltónk nekem jönne egy karóval a kard ellenében.......
persze tisztában vagyok avval is hogy ezután nem egy tárgyaláson meg kell majd jelennem
nem kell arányosság ez a lényeg
persze ha a kiscigó fényes nappal bemászik a kertbe szilvát lopni nem szurkálja az ember halálra egy vasvillával
de ha valaki támadólag közelít az emberhez valami villogó fémtárggyal a kezében akkor simán neki lehet engedni a katanát, még akkor is ha egy 17-19es villáskulcs volt a kezében
Nem érted a mire akarok kilyukadni,de jó hogy ilyeneket írsz,mert pont ez a lényeg,hiába engedékenyebb a törvény,ugyanolyan könnyen oda kerülhetsz a vádlottak padjára.Mert hát hiába mondod hogy nincs arányosság,de,ugyanúgy van.Arról nem beszélve hogy az ini olvasata meg pláne baromság,nagyon ne hirdesse mert bajba kerülhet miatta valaki,nem,nem szúrhatod ád ha egy karróval a kezébe bemegy.
Mikor sötét bőrűek meglepnek az udvarodban éjszaka, késsel fölszerelkezve, mindenképpen kérd el a személyiket, hogy kiderüljön, gyermek-e még, kiskorú vagy felnőtt, és csak utána verd agyon 😄
Érdekel?Mi?Hát tudom hogy hülyeséget írsz,nem kell ahoz jogász.Persze,valaki besétál egy karróval és simán keresztűl lehet szúrni.Végülis keresztűl lehet,ez tény,csak a törvény nem engedi.
még mindig ezen rugózik az agyatlan tűzoltó?
ha ennyire érdekli keressen egy jogi előadót és vegyen tőle pár órát, szerintem a tűzoltóság köteléken belül is találni
Azt mondtad nem vagyok köteles az arányosságra,tehát leszúrhatom a tyújtolvaj gyereket vagy sem?Ini szerint igen,szóval akkor döntsétek el hogy leszúrhatom a gyereket az udvaromba büntetlenül vagy sem,mwrt olyat nem láttam hogy a tyúktolvaj felnőttet leszúrhatom,de a gyereket nem.Szóval ini így értelmezte"ha éjjel jön a lakásba kurvára mindegy mi van nála ha épp keresztül szúrja az ember így járt, akkor is ha semmi sem volt nála
ha nappal jön és egy darab akáckaró van nála(felfegyverkezve) akkor is simán keresztül lehet szúrni"
Tyúklopásról meg gyerekről csak te beszélsz, ini belinkelte a törvényt... éjszak, vagy csoportosan, vagy fegyveresen behatolóról volt szó, azon esetekben bármilyen védelem elfogadható, nem kell ez a arányos faszság.
Miért ne látnám?Tehát azt mondod hogy jön a szomszéd gyerek tyúkot lopni akkor én azt hátbaszúrhatom és megölhetem,és a biróság azt fogja mondani hogy teljesen jogosan ölted meg azt a 10éves gyereket hisz tyúkot akart lopni?
Kérilaci erről még egy videót is belinkelt persze te nem látod.
Így van megváltozott a törvény, nem vagy köteles arányosságra, ami valljuk be, elég nagy baromság is volt
Értem,viszont egy patkánycsapdával is meg lehet ölni egy embert.De mindenesetre jó hülyék vagytok ha azt hiszitek csak úgy leszúrkálhattok bárkit a házatokba csak mert bement.
Meg esetleg a bukott számtek boltosok között?Mert hát igazából pont te vagy aki szerint mindegy mit írunk vagy mondunk,az a lényeg hogy az ember megértse,szóval szerinted teljesen mindegy ly helyett j használ az ember mert úgy is tudni hogy mire gondol az ember.Igaz Mr kattogó menetstabilizátor,baromságot írtál,de te mégis úgy gondolod hogy rendben van mert mindenki értette.Egyébként ötös volt a magyar érettségim.
"A funkcionális analfabéta az, aki tud olvasni és írni alapszinten, de képtelen a szövegeket értelmezni, hasznosítani a mindennapi életben, mert nem fejlett a szövegértési képessége; ez sokszor a mindennapi olvasás hiányából, a családi háttérből, és az oktatási rendszer hiányosságaiból fakad, és komoly hátrányt jelent, rontva az esélyeket, és a magyar lakosság jelentős részét érinti (akár 25-30%-át"
Gondolom nyilvánvaló, hogy ezt a 30 százalékot nem a főiskolai tanárok meg az egyetemi docensek közt kell keresni, hanem inkább az autófényezők közt - szóval ne szégyelld 🤣
hát ez kb. annyit jelent ha felhúzod a patkánycsapdákat azt átugrik a sötétben a kerítésen aszt belelép esetleg eltöri a lába ujját amitől nem hal meg az egy jogosan telepített védelmi rendszer.(kezeit széttáró)
hát másfél kilométeres zárt lőterek nem szaladgálnak minden faluban 😅
Nálunk a seregben kijelőlt lőterekre jártunk. Voltunk pirtón meg egerbaktán, meg bakonyban egy hónap hadgyakorlaton. Ez úgy néz ki, hogy egy erdős-mezős részt lezártunk és ott lődözött az állomány egész nap. Amikor befejeztük mehetett a paraszt szántani vetni az erdőgazda fát vágni. Volt jó néhány lőtérnek kijelőlt hely az országban. A bakonyi volt a legnagyobb ott hónapos hadgyakorlatot is lehetett tartani. Lövészet idejére még utakat is lezártak. A lőtérbe beleesett néhány település is mint öskü meg gyulafirátót meg még néhány ilyen kisebb falu.
törekedni fogok arra hogy a lehető legtöbb vérveszteséggel kerüljön ki az összetűzésből
bár nem hinném hogy aki csak egy kicsivel is okosabb mint a kedvenc tűzoltónk nekem jönne egy karóval a kard ellenében.......
persze tisztában vagyok avval is hogy ezután nem egy tárgyaláson meg kell majd jelennem