Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyértelműen. Ini is hordja a vasalót 🤣
Na mégsem törli. csak szarakodik a megjelenítés. Na már beindult a cenzúra, elnyomnak minket 🤣 🤣 🤣
Ennek mondjuk sokan örülnének. 😆
Ja, attól félek, hogy olyan látogat meg akinek van mert lehet neki és nekiáll kéregetni amit meglát. Szép világ is lenne mikor leszáll az est akkor a torkolattüzeket nézegetve találgatjuk, hogy épp melyik szomszédnál van vendégség. 😁
Ha nincs komoly fagy télen, akkor ősszel jobb metszeni, nem tavasszal. Én is így szoktam.
Ez így nem igaz. Sport célú fegyvert bárki tarthat és vehet gyakorlatilag bármilyet, ha tiszta az erkölcsid, az orvos normálisnak nyilvánít, és képes vagy 200pontból 100-at meglőni versenyen. (nagyon alacsony nívó, aki erre nem képes az tényleg ne vegyen kézbe fegyvert)
Zárható fémszekrényben kell lennie... elvileg 😁
Mielőtt kiadták a tartásit, kijöttek ellenőrizni.
40 péz volt egy 4 puska 4 pisztoly méretű szekrény, elég kevés lehetett a fizuja 😄
Mi a faszért törli az üzeneteimet ez a buzi fórum?

Na mégegyszer.
3 okból lehet nálad fegyver.
Sportlövészet, ezt csak lőtéren használhatod, így nem sok értelme van máshova hordani.
Vadászat. Ezt hordhatod a csatorna partra és lőhetsz is vele, de a budira legfeljebb öngyilkossági szándékkal szokták bevinni.
Önvédelem. Ez az amit a te és a legtöbb ember képzel a fegyverekről, de alapvetően ezt csak a csókosok kapják meg, és ezért nem fogod hordani sehova, mert ahhoz előbb le kell hogy lőjenek és meg kell halnod legalább kétszer egymás után, hogy a rendőrség indokoltnak lássa önvédelmi fegyvert engedélyezni. 😆
.... viszont akkor nagyon hasznos tud lenni 🤔
3 okból lehet fegyver civilnél

Sportlövészet. Ezt csak a lőtérre hordod, nem kell nálad lenni, mert a buszon, budin és csatorna parton viszonylag ritka a lőtér.
Vadászat. Ezt vihetnéd a csatorna partra, de azon kívül máshol ez sem lehet töltve, és főleg nem hordod magaddal mert elég macerás egy puskával tolni a Tescos bevásárló kocsit.
Önvédelem. Na erre meg csak a csókosok kapnak engedélyt. Neked, mint átlag polgárnak, csak akkor indokolt a rendőrség szerint, ha előtte lelőttek legalább egyszer. 😅
Ez medvére való 😄
ha lehetne fegyvert tartani én ilyen szolid és olcsó jószágot vennék, nem kellene se modernebb se drágább
1000-1200 euró közti pénzt szánnék rá
ha 2 patron nem elég akkor több se lenne elég.......
volt rendőr osztálytársam, simán hazavihette volna a szolgálati fegyverét de az otthoni tartáshoz elég szigorú feltételek voltak, aztán inkább mégsem hordta haza, pár havi fizetése ráment volna a tároló rész kialakítására
Az ugyan az. Németek már régóta nem dolgoznak igazi munkát.
A török, lengyel, román, meg magyarok dolgoznak ott, szóval ennyi erővel vehetett volna Daciat is. 🤣
Ha nem medvekkel telepakolt erdőben gombászik valaki ez kicseszett felesleges.
Már elmondtam. Katonák. Eleve nem ment volna annak ha normális lenne. 😆
vagy ilyen vagy semmi
https://haverokfegyverben.hu/d...

kinőtem már a játék pisztolyokból
40 körül adnak használt FÉG-et, ha van rá papírod.
Pszihomókushoz kell menni 2x, és volt, aki ott hasalt el, a fegyvervizsga nem nehéz. Még igazolt sportolónak kell lenni, évente orvosival
Ez nekem fura... egy rendőr komám őrnagy, ráadásul fegyverügyön van, és ő sem hordhathatja szolgálaton kívül a fegyverét, haza se viheti
Egy SIG tárazva 1+ kg...
mindenképp hord magadnál, legalább mindenki látni fogja hogy hülye vagy 😂
Simsn kösd a hatadra,csak nehogy pisztolyanak lstszodo kidudorodas legyen mert jön a jard hajnalban es elviszi.🤣
maradt a csónakomból egy 11 kg os horgonyom. Csak azért mert van hordjam magammal mindenhova?
azt sajnos nem
pedig jobban örültem volna mint a vasalónak
Kaptál fegyvert is?