Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat kiló izommal akkor nehezebb vagyok nálad 🤣
Fél kiló zselés cukrot simán meg tudnék enni naponta, ha kicsit elengedném magam... 80 kiló vagyok, ini 160, szóval kábé stimmelhet neki az 1 kg 😁
Bllláááá.🤮
Házisüti jóóóóó.
Meg a lidl péksutemény csokis tekercs,turos,duplacsokis,almásháromszög,na ez a gyenge pont.
én mindig imádtam a rizses csokit, már általános sulis koromban is hordták befelé szabadkáról
meg a régi katica tortabevonót is, gyerekkoromban egész komoly mennyiséget megettem belőle, tök fasza nyúlós állag volt lehetett rágni mint a rágót
A szlovák az az a cseh aki tud magyarul,es a puffasztott rizses csoki az undormány.
a héten még nem ettem, de sűrűn szoktam
nekem a szerbek jugók maradnak akárhogy is hívják magukat
a szlovákok is csehek, akik magyarországon élnek 😂
Ez mikor volt?
Mer a jugo rizses csoki kurvareg volt,meg ugy jugoszlavia is.
a rizses csokit kerülöm, mert nem tudom lehúzni a végeredményt a wc-n. 😅
olaszból ilyen 2800-3200 hozzák a zacskós kilós csokikat
zselét régebben a bonbonetti mintatermében vettünk kilós zacsiban, itt voltak formahibás táblás csokik olcsón vegye desszert stb
jugóktól is tök olcsón jön a rizses csoki
ismerős a németektől hoz néha valami noname csokikat
de anno 2 evésre simán megettem egy kiló mézet kenyérrel
némileg cukor függő vagyok, nem a semmiért van 20 centi zsír rajtam mindenhol
Eh, ki írja itt az igazat magáról? 🤫
leginkább addiktológus kéne neked... Hogy bírod ezt a szintű zabálást pénzzel, a mai csoki-cukor árak mellett? 1 kg zselés cukor 4-6000...
Valamelyik szemaglutidot nem próbálnád? Nekem hatott bár nem az volt a cél.
Szerezzél adipexet.
zsírtól nehéz dagadtnak lenni
a szénhidrát ami sok
1 kiló csoki-zselés cukor simán lecsúszik egy nyugisabb délután
na ez ami igazán odabasz a testsúly növekedésnek
valami fasza drog kellene amitől nem vagyok éhes akkor tudnék fogyni
pl amfetamin vagy hasonló cucc
Csak aztán ne gyere azzal hogy nem tudod mitől vagy 160kiló 😆

A zsírsejtek állítólag olyan hormonokat termelnek, amitől még inkább enni akarsz. Szóval csak az első 30 nap lenne nehéz kaja nélkül utána simán leszoknál az evésről 😅
abból kettő úgy lecsúszik hogy nem is vagyok éhes
a harmadik határeset, ha nem sokat eszek előtte szerintem sikerülne
de teszt még nem volt
1,5 kiló lazán lement úgy hogy előtte folyamatosan fornettis pogácsát rágcsáltunk
Mi 60 dekás adagokat kapunk, kb 25 deka kenyér, két sör, meg is van a kalória... 😁 sokkal többet nem tudnék megenni. 😃
sima pacalt szeretem, köröm csülök nem kell bele
friss puha kenyérrel simán meg tudok enni 1,5 kiló pacalpörköltet, múlt évben direkt lemértük

pár faluval arrébb van pacalevő verseny minden évben, 3 adagot kell megenni (3x45deka)
aztán senki se hitte el hogy lazán lenyomok ennyit bármikor
Naponta 2x?
Kábé havonta, három hetente eszünk egy ilyet haveri összejövetelen, néhány sör és unikum kíséretében 😃 szerintem nem is annyira hízlal... 😀
Na ez hiba volt.Egye több csülköspacalt feherkenyerrel.
motorozáskor se viseltem protektorokat mert a bőr alatti szinte mindig elég volt
csak térdvédőm volt mert oda nem rakódott elég zsír
Állítólag a gladiátorok sem kigyúrt izomállatok voltak hanem inkább zsírpárnák mivel akkor jobban bírták a vágásokat. 😮
Ne nekem reklamálj, az AI fél percig generálta... nyilván ő se tudta könnyen elképzelni... 😅
sokkal kerekebb szemekkel tekintek a világra
plusz én magasabb vagyok