Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig igyekszik. Nem kis energiát fektet ebbe az optimizmusba.
Szerintem meg nem. Annyira nem hülyék hogy jogilag ne lenne rendben
Ráadásul a te árképzésed nem releváns egy komolyabb kivitelezésnél sem, mert képes vagy elhinni hogy barkäcs megoldásokkal mindenféle procedura nélkül is megoldható.
azért szerintem egy optimális működésű világban csak meg lehetne támadni egy olyan közbeszerzést amit 2 milla ráfordítás mellett kiszámláznak 110 millióért
én azt gondolom ez minden értelmes embert zavarna hiszen az ő adójából is történik a beruházás
Mármint amikor a saját magánhadsereg akadályozta meg a korrupcióellenes hivatal munkáját?

https://www.msn.com/hu-hu/hire...

Ugye nem akarsz mindenkit halálra nevettetni?
Mert indulni szeretnél bármelyiken is? Vagy csak.kivülről fosni a szót mint bogyó hogy mekkora geci mind mert nem neki adják a lóvét, ugy hogy bagóért rajzol másnak,, aki szintén lehúzza.
sokkal jobb tudni azt hogy megszopatnak mint sejteni 😂
Minek?
egy szabadon elérhető közbeszerzési tájékoztató oldal minden országban jó lenne, de ez sehol nem lesz teljesen nyilvános hiszen ebből él minden politikus és egyéb vezető
szóval ez egy vágyálom
Senki sem védi őket, és van is korrupció, de amit írsz az túlzás!
Ha tényleg kétharmadát ellopnák az EU-pénzeknek, akkor nem lenne
– külön EU-felügyelettel érkező támogatás,
– korrupcióellenes ügyészség (SAPO), amit kifejezetten az EU nyomására erősítettek meg,
– digitális közbeszerzési rendszer (ProZorro), ahol minden szerződés nyilvános,
– és nem rúgtak volna ki minisztereket és tábornokokat korrupció miatt háború közben.
Monaco-videó van, bizonyíték nincs.
Reform, ellenőrzés és letartóztatás viszont igen.
Mesélj, itt nálunk kit vittek el korrupció miatt?
Van infod hogy lölö lamboval csapat nizzaban?
Fura egy világ lesz ha mindez véget ér, vajon kinek és mennyire fog változni az álláspontja? 🙃
Az, ha a gonosz oroszok nem támadtak volna, akkor a szegíny náci hoholok dolgoztak volna rendesen és nem pedig erőszak és kényszer hatására ellopni a támogatásokat.
Hát nem érted?
A cigányok is így vannak ezzel, azért kell a putri mellé dobálni és felhalmozni a szemetet, egymás között 13 évesen házasodni és elleni a kis belterjeseket, mert a parasztok nem adták önként oda Mária Terézia óta a jövedelmük 75%-t. Ugyanaz az indok.
Te amúgy mindig hülyeséget beszélsz, de most ezt az állás pontot védeni... durvább mint az eddigiek ☹️
Európa számolatlanul tolja a háborúban a milliárdokat
A lóvé kétharmadát ellopják, amiből monacoban (amerikában vagy európában) dőzsölnek
A sorozást - meg úgy az egész országot - átszövi a korrupció
Melyik állítás nem igaz?
Akkor nem fogalmaztam érthetően, bocsi. Az ellopott pénzekből kaszinózó hohol náciak irritálóak. A véleményem többi része csak az elmenekülőekre vonatkozik. Amúgy az, hogy van vagyona, amiből megváltja az életét a szatócsboltos meg megdöglik a harcmezőn, azzal sem fekete-fehér véleményem van. Aki megdöglik, annak biztosan rossz véleménye van erről, de ha van lehetőségem életben maradni, akkor miért is utasítanám vissza? Nem szabad az önfeláldozást elvárni senkitől. Még a tűzoltótól sem. Én legalábbis nem, cserébe még akkor sem, ha vagyok a szopó ágon. Szeretném a segítséget, de azt nem, hogy értem megdögöljön bárki. Lehet, hogy rosszul gondolom, de akkor is így gondolom.

Mi a kérkedés? Én a videó alapján úgy látom, hogy ő éli a jó minőségű életét, ha kamerás buzi nem menne oda clickbait filmet csinálni, nem is tudnál róla, hogy ő fényűzően él. és itt ketté kell választani a mondanivalódat. Az a nem mindegy, hogy a vagyonomat, legyen az bármekkora is, hogyan szedem össze. Pláne ne a mások kárára, főleg pláne úgy, hogy a háborúba erőltetem őket, ebben egyetérthetünk. A gazdagságnak hol a határa? Ha a csórót nézem, annak minden az, ami több nála, így az ő véleményét ne vegyük figyelembe. Vagy létezik határ, ami fölött (értékben) ne vegyek magánrepülőt meg szigetet, hanem osztogassam el?
A te és az én mostani életed és életem nagyjából rongyrázás egy afrikai csóró kannibál buzihoz képest. Érzel valami kellemetlent? na ugye.
(Abban biztos vagyok, hogy te most azt gondolod, hogy nem vagy rongyrázó és amúgy is megdolgoztál érte, és ez nem jó példa.)
Ez tényleg profi összerakott propaganda!
Szinte már majdnem elhittem hogy a szerencsétlen oroszoknak nem volt más választása csak a hódítás, mert ezek az ukrik mekkora genyák! És az amúgy állítólag súlytalan európai únió belekényszerítette ebbe a háborúba mindkét felet!
Amúgy kedves kis hazánkban nincs olyan aki hasonló autókkal jár? Hasonlóan a kapcsolataival szedte meg magát, ill. emberek kizsákmányolásával? Hm...
Én szeretek előbb itthon kiseperni, mielőtt a szomszéd tornácára mondom hogy retkes...
Hogy áll a matolcsi féle "elvesztette közpénz jellegét"? Milyen autót gyűjt a gyerek? Mit is csinált a juhász úr a lányokkal, fiúkkal? Milyen autója is volt?
Itt nem a régi békebeli milliárdosról van szó aki valami multi által szerezte a vagyonát vagy maga ő a multi
hanem a suttyó kis gazemberek akik a panelból toborzok lettek és más embereket vagy meg halni vagy komoly összegért egy kicsit futni hagy utána meg olyan fényűzés mutat magáról amiről még 22elöt elképzelni se tudott .
Ha te egy edény készítő vagy 100.000 milliárdra akkor persze hogy ide költözöl vagy oda ahol ép a legjobb . De mivel az a létet meg szoktad nem hiszem hogy kérkedned kell vele . Ez gondolom elfogadható .De hacsak 800.000ftból tengeted az életed és abból tollasodsz meg hogy emberek pénzét szeded el hogy ne küld ágyútölteléknek . És amikor már nagyjából elegedet vagy milliárdjaiddal elmész rongyot rázni ,az elég visszataszító . Ez az új gazdag nem nyert a lottón nem talált fel semmit nem kapcsolatból lett valamije . Ez csak ember életeket adót vett
Az, hogy egy gazdagnak a pénze és a kapcsolata révén lehetősége van elmenekülni, ez azért árnyaltabb. Nyilván a látottak irritálóak, de történetesen ha engem akarnának besorozni, hogy izraelbe vigyenek megvédeni a zsidókat az arabusoktól*, én is lelépnék. Az, hogy éppen a vagyonomat is ki tudnám menekíteni és a célországban nem sárkunyhóban laknék, az természetes, de ez a vélemény nem jelenti azt, hogy minden ukrán hohol nácival egyetértek.
Ezt csak úgy a margóra megjegyzem.

*Ugye emlékezünk a reptéri úton amikor a zsidókra támadók miatt magyar rendőrök sérültek meg életveszélyesen, kicsin múlott, hogy életben maradtak. Nem mintha a terrorral egyet értenék, mert nem, de azért na, ezt a rendőri feladatot sem vállalnám, pláne, hogy nem is magyar állampolgársággal rendelkező zsidókról volt szó. Ennyi elpocsékolni való magyar élet nincs feleslegben.
Hát itt már a rettegő élet vagy halálra gondolok
nem konkrétan a nem tudok venni 2m-eres tv-ét vagy elmenni nyaralni a külföldi tengerpartra új Mercivel . Bár normál helyzetbe biztos nagyon nyomorult dolgok ezek is 😆
minden gazdag ember más nyomorán él jól, kivétel nélkül
annyi a különbség mekkora az a nyomor
Ember gyarlóság kicsibe és nagyba
milyen szórakoztattató más nyomorán csillogni villogni "jól élni"
vagy az aki színészként még több fényre vágyott , most meg rengeteg pénzel fúl drogosan féltheti a életét és valahol szerintem ő is tisztába van azzal hogy mennyi ember halt meg ,romokba a ország ,ez kötődik a nevéhez ............. nagy dicsőség
Ami kemeny, hogy a valasztastechnika es hogy hogy lehet felepiteni valakit valasztasra milyen kisertetiesen hasonlit a bütyök kampányára.
Kemény...
Ezt már láttam a napokban de valószínűleg ezt is üres padsorok előtt mondta el, és persze teljesen hiába