Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha én lennék a prezident, és kéne a lé a kiadásokra, bizony az összes, az országban működő közlekedési kamera adatit gyűjteném. Nem az elektromos autók futásteljesítménye miatt, mielőtt valaki megvádolna ezzel.
Itt igen. De ha valami eu-s szarságot erőltetnek ránk, akkor nem az lesz a lényeg, hogy hol, ki, mennyit, hanem egységesen kell és kész.
Psszt. Nehogy eláruld már a trükköt 🤣

Mondjuk nekem lenne több ötletem is, de csak azért sem fogok segíteni, mert haragszom rájuk hogy itt 40 éve volt utoljára burkolva az út, pedig forgalmas. Szóval majd ha azt látom hogy a forgalom arányosan egy egy útszakasz megkapja azt a pénzt és jó, tartós technológiával lesz megcsinálva a terheléssel arányosan, akkor egy szavam sem lesz ez ellen, de addig lenyúlás az egész, akármelyik kormány esetében és nem alszok álmatlanul ha meg tudom oldani hogy kevesebbet lophassanak tőlem.
Nem tudom, hogy gondolnánk kivitelezni egy hiteles kilométer mérést... magyarországon szerintem sehogy, itt csak leplombált, apeh által ellenőrzött valami szarral működne 😁 azt meg beintegrálni egy autóba... nem 1ccerű
ha most lennék tizenéves akkor mindenféle villanyos kocsis képzésre mennék
aztán addig tanulnék amíg fel nem tudnám törni az összesnek a rendszerét
aztán jó pénzért kevesebbet futnának.....
Ksh szerint magyarországon 4,1 millió személyautó van forgalomban ( teher nincs benne) most friss hír, hogy a 100 ezredik elektromos autót forgalomba állították... szerinted?
Mindig elkezdi valaki. Ha ott hiányzik az adóbevétel, akkor itt is.
Brit
Terv
28-tól
... de riogatásnak jó 🤣
Vége az ingyenes gurulásnak: kilométeradó jön a villanyautókra
https://www.autoszektor.hu/hu/...

Nagy-Britanniában az üzemanyag-adóból származó bevétel – amely korábban a költségvetés egyik stabil pillére volt – az elektromos autók terjedésével rohamosan csökken.
..
Akik most ott vannak, még a pénztárcába nyúlkáláshoz is hülyék... a polgi az egyetlen, aki keres a bizniszen... 😁
De, indult, csak későn szóltak neki, hogy tiszás 🤣
Azok közé? szóba nem állnék ilyenekkel 😁 idegesítenek a hülyék, és ezt sosem titkoltam 😃 azt mondták politikai pályán ez nem előnyös tulajdonság 🤣
Kb 20 éve egyszer a jobb oldal be akart rakni a pénzügyi felügyelőbizottságba... az ellenfelem egy mszp jelölt volt, és mivel akkor mszp polgi volt, valahogy lecsúsztam a helyről 🤔
így véget is ért rövid politikai pályafutásom 🤣
én szavaznék rá. Háttérből irányítanám, hogy kell belenyúlni a közös pénztárcába 😅
ezek a régebbi választásokon simán ilyen 63-67 %-ok voltak.
Nenmindegy?Vidékiek.
Nem indult tiszás. Ennyi.
ini kiskőrösi én vagyok a nagykőrösi ez nálunk történt 😅
Mért nem ülsz be te,az idődböl kitellne?
szerintem ezt a peti gyereket felköti a nép pár éven belül ha nyer
mert ugye a fidesz vagyon marad ott ahol van és kell a zsebpénz a hatalmon lévőknek is
Libsik így kerültek kormányra lengyelországban is meg németeknél is... jól működő szisztéma, igazából nálunk is ezt akarják eljátszani ezzel a selyem majommal. semmi ideológia, semmi program, csak összefogni azokat, akik nem fideszre szavaznak... mondjuk eddig kétszer nem működött 🤣
Én meg név szerinti szavazást rendelnék el, és mindenkivel megetetném azt, amire szavazott.
Hát ebből én inkább azt látom, hogy inog a fidesz, ha egy szaros kisváros önkormányzati képviselői helye ekkora örömet okoz...
Nálunk tudod kik ülnek az önkormiban? egy postás, egy úszómester tornatanár, egy tb ügyintéző...hirtelen ennyi jutott eszembe...díszes egy társaság.
ezért is velejéig romlott a politika
minden döntés tét nélküli
Szerencsere nem te dontod el.
Ha en inteznem akkor az ilyen mindenhez IS ertő bálnákat legvedelmi gepagyú elé köttetnem.
Vagy kidobnam a teherzsilipen.
én 4 év helyett 10 évre választanék kormányt
de úgy hogy aki részt vett benne az utána megy valami zártosztályra úgy hogy soha többet nem találkozzon csak a régebbi és az újabb kormány emberekkel
kapnának enni-inni- ribik meg amit szeretnének, de a külvilágtól teljesen el lennének zárva