Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az azert kontraproduktiv volt,mar mentegetőzik.
Rendbontó nagykoncerten is sokan voltak, be is mutatták a tiszás nívót... a fellépők is, meg a nézők is.
Most bocsi de nem megyek oda.
Inkább nézd meg Debrecenben mennyien vannak. Nem buszokkal vitték ám oda őket…
Ezért kell reálisan szavazni. Ezt fogom én is tenni holnap(kezeit széttáró) Ez most nem a szívről szól ez egy kényszerpálya(kezeit széttáró)
a nyugdíjasok 90% ov re fog szavazni még most is kapják a 14 havi nyugdíjukat (pusszantós)
Mondjuk az is elég vicces hogy egy felnőtt ember az általa utált politikai tényező nevét nem meri leírni csak faszeszkent irja le.
Olyan ovodás.
Nőszen?
Dehát te kerted a cáfolat sorolását.
🤣
azért ez kb annyira vicces mint egy motoros ruhás befosás
inkább szánalmas mint vicces 😂
na de úgy látom ennyite tellik csak tőled
de attól még nőszen tapsolhatsz a fidesznek hiszen hozod az elvárt szintet ehhez
szóval nem sikerült cáfolni
de mivel ez egy szinte jelentéktelen dolog emiatt nagylelkű leszek és úgy veszem mintha nem is írtad volna
Amugymeg cáfolat,cáfolat,cáfolat,cáfolat,cáfolat,cáfolat,cáfolat,cáfolat,cáfolat,cáfolat,cáfolat,cáfolat,cáfolat,cáfolat,cáfolat,cáfolat.
Ok,de csak 18 vegen adtak oda a kesmanak..Szoval par honapig volt ott.
2019.04.01-ig volt utána bekebelezte a hírtv
Nem? Szaniszló Feri bácsit 2016-ban csapták ki onnan. 2011-ben miatta kaptak bírságot, amikor cigányokat majmozott le.
cáfolatokat szépen sorban
Nem volt echo TV 18-ban.
nem nagyon jönnek a cáfolatok a vérfideszesektől
http://youtu.be/AmPELQhNXw4?si=OtuRciScMyAm9GO2
De rendes leszek
Kezdőképen.
A cime a videónak.😆Nem nehez megtalalni.
Nem a bekerülés a tét.
a kitermeléssel vitába szálnék
úgy gondolom biztos lenne olyan ember aki a másik oldalon is érdemes lenne egy kis szervezkedésre a fidesz ellen de ezek sorra el vannak lehetetlenítve, többászfős csapatok dolgoznak ezen hogy felderítik még azt is hogy ovisként ellopott egy rágót és ez mekkora szar ember
ha meg nem találnak akkor kreálnak valamit,amit minden címlap nagybetűkkel hoz le, aztán ha sok hónap után megvan a bírósági határozat hogy mégsem úgy volt akkor valahol helyesbítést adnak ki amit alig lehet megtalálni, bőven 100 felett van ilyen ügy már most
szóval esélye nincs senkinek sem ebben a maffiaállamnak becézett valamiben fellépni a vitya ellen

amúgy hosszútávon nem biztos hogy a narancspárt a jobb választás
Értsd már meg,ha a fidesz és a mh többségbe lenne,akkor semmire nem menne a tisza és rövid időn belül meg is bukna.
Nekem meg fontosak az elveim,ha egyedül szavaznék rájuk,akkir is oda raknám az x-et.Nem vagyok én napraforgó.Arról nem beszélve hogy minél nagyobb a szavazó tábor,annál több ember elkezd hinni benne.De ha még magát mh-osnak valló is másra szavaz,mit is várhatunk hosszútávon