11 évig, 56-ban vonultak onnan ki az oroszok részben azzal a feltétellel, hogy semlegesek maradnak és a mai napig azok, akkor tőlünk is kivonultak és okkal hitték a népek, hogy ugyanaz megvalósulhat mint az osztrákoknál, de a komcsik itt nagyobb hatalomhoz jutottak mint ott és kádárék visszahívták őket.
azért reményeink szerint ez nem így lesz. Elméletileg nekem tisza esetén is futni fog a szekér amíg ti éheztek és fáztok én vitetem nektek a tűzifát jó drágán 🤣
A fegyveripar,a cseh repulogepgyarto,aknavetogyarat is beujitottak,de a linxeket is itt gyartjak zalaegerszegen.
Az autoipari fejlesztokozpont szinten zalaegerszeg.
A fidesz a jobbik rossz?
Van két ajtód, a Tiszás ajtón belépve lehet tökön rúgnak.
A fideszes ajtón belépve biztos, h tökön rúgnak és még fizethetsz is érte 10000-ret.
Melyik a jobb neked???
nem a zselé zárta el hanem a brüsszeli barátaink akik ellen küzd a köpcös
akit ha most nem váltanak le úgy is kicsinálnak és utána se az eu nem lesz a barátunk se a ruszkik
és ha az eu nem barát akkor a kínaiak is elcuccolnak máshová
és az lesz csak igazán a repülőrajt a szikla pereméről lefelé....
szóval ez a kisebbik rossz amit fogsz holnap választani
ha a peti gyerek lesz az elbasz mindent is amit csak lehet, de jön majd némi alamizsna közben ami fenntart minket a fostengerben
én végighallgattam miközben a horgászcuccaimat rendezgettem a holnapi peca előtt. Én sok mindennel egyett tudok érteni scifferrel sok mindenben nem. nos konkrétan nem mondta kik fognak viktorra szavazni inkább csak ködölt. Azt mondta a tisza ott bassza el, hogy csak a gyűlölködésre épít és nem a valódi problémákat hozza fel, hogy mitől köhög nálunk jobban a gazdaság mint a környező országokban ami egyébként szerintem szintén nem valós tény. Annyit mondott még mikor megkérdezték, hogy ő sem a fideszre sem a tiszára nem fog szavazni de nem mondta el akkor kire. Bigvanoszit sem akarom megsérteni de leírom a bandi utolsó néhány mondatát amiben azért nem magasztalja túl a tisza hívőket nagyjából így hangzik
" Orbán Viktor az indító története a magyar politikában az, hogy 89 június 16-án a mártír miniszter koporsója előtt elmondott egy beszédet. Őt innen ismerjük. Aki a helyébe akar ülni Magyar Péter ő azzal robbant be, hogy lehallgatta a feleségét. Túl azon, hogy szerintem ÉPESZŰ ember nem akar olyan hatalmat a nyakára aki mindenben aki nem ért vele egyet börtönbe akarja juttatni. Magyar Péter nem csak Orbán Viktort akarja börtönbe küldeni, a legújabb az, hogy Kovács Gergőt is mert a Kutya Párt méltóztatott elindulni a választáson. Erre értettem azt, hogy egy olyan embert a hatalom közelébe engedni aki a platóról lincselésre uszít, újságírókat és minden ellenfelét börtönnel fenyeget és egyáltalán akinek a normál üzemmódja a fenyegetőzés azt gondolom józan eszű ember egy ilyen embert nem akar a hatalomba juttatni."
Majd elmondja, hogy volt már ilyen a történelembe és burkoltan Hitlerrel példálózik(kezeit széttáró)
a focistákat is a szurkolói táborukból itéled meg?
vagy ez csak a politikai pártoknál működik
vicces ez a szelekció
meg az is hogy a fidesz felszopók minden fűszálba megkapaszkodnak ami miatt egy kis önigazolást nyernek
😂
na de ennek holnap vége lesz
nyer a tisza és jön az ukrán meleg front és minden narancsos ember seggét széjjel nyújtja
szóval egyetek sok csokit attól jó vastagokat lehet sz@rni hogy edződjön a kineneti nyílás 😂
hát azért náluk még igen. Az is tét. tudod, hol gondoltam át ezt az egészet? Amikor a zselé elzárta az olajcsapot. Nekem ez volt az a fordulópont amikor átértékeltem az eddigi elveimet. Totyáék nagyon jó belpolitikát is csinálhatnak majd egyszer. Egyenlőre az van, hogy viszont jelen pillanatban mindent a külpolitika határoz meg ebbe ők meg gyengék. Jelen körülmények között nem lehet degradálni a problémákat cigányságtól élhetetlen falvakra és bicikli tolvajokra. Ez is fontos és a közvetlen életünket határozza meg de most van egy nagyobb erő amit csak erőből lehet legyőzni ezért nem lehet most megosztottnak lenni.
Valaki pro valtozo vezerlesben?
Egy jottányi pwm jelet nem ad,se szivo se kipufogo.
Az auto labon jon-megy,megtalat egy ismeros hogy mi lehet.
Oszcilloszkoppal neztuk.
Az enyemnek szep negyszogjelet ir ki.
Én pl. már belefáradtam, hogy cáfolgassam a libsi bullshit-okat, a hívők nem túl befogadóak, meg aztán csak lölö meg o1g, amit tudnak rá mondani...
Meg amúgy aki ezeken nem lát át, azt felesleges győzködni, úgyse fogja fel.
Ha a tisza kormánypártot alakítana mindenre rátennék a kezüket ami állami tulajdonba van. És vityáék az elmúlt 16 évben igaz 10 szeres piaci áron elég sok mindent visszavásároltak már. Innentől ezeknek a sorsa finoman szólva is véleményes volna(kezeit széttáró)
OK, b+, de a cím nem árult el semmit, én meg kurvaélet, hogy nem nézem 1,5 óráig 😅
Inkább mondd meg, na ki? (persze rajtam kívül, meg úgy látom, itt a törzsgárda többsége is 😃)
hát én az első a influenszer szerinti sorsfordító pontig néztem 😅 Nos nekem szájjer józsi buzis orgiája meg az ereszcsatornán való csúszkálása inkább vidámságot hozott mint kiábrándultságot de szerintem az emberek jelentős többségében is. itt is milyen jól elvidámkodtunk rajta pedig itt azt van fidesz hívő rendesen 😅 A fideszt úgy kezelem mint a jobbik rossz. Az, hogy lett itt mindenféle kegyelmi botrány meg még tucatszám került elő mindig valami egetrengető történés qrvára nem határozta meg az én nézőpontomat, mint ahogy más se volt erre fogékony mindenki pont leszarta. Az, hogy szarabbúl él a népség nagyobb többsége mint mondjuk a kovid előtt amikor itt még virágzott minden az nem ov és a fidesz hibája. Vitya már akkor elmondta, hogy olyan rajtuk kívül álló események zajlanak a világba ami gazdasági romlást fog eredményezni. Amikor romlik a gazdaság akkor egy kormánypárt elveszíti a népszerűségét. Ezt 2020-ban már elmondta. Aztán ezt kihasználva össze is fogott ellenük fű-fa-virág, mégis beszopták a választást. A kovid lecsengése után nem lett jobb a helyzet. A világpolitikai események hátrányos változása ezen belül is az únió globalista kitettsége a szakadék szélére kormányozta európát közöttük minket is. Ebből lavírozgat vitya úgy, hogy közben még 26 tagállam aki a szakadék peremébe kapaszkodik az egyik kezével mind orbán lábát fogja és próbálja lerántani a mélybe. Arról is volt már mém "szar az élete? Fogja rám" aki az egész világ és benne különösen az európai únió hanyatlásával sokkal rosszabb helyzetbe került a kovid előtti szárnyaló gazdasági közegben működő életéhez képest most az mind azt hiszi ez ov műve. És minden áron le akarja cserélni mert akkor varázsütésre minden olyan lesz mint 2019-ben. El kell őket keserítenem. Ha valamilyen csoda folytán magyar péter nyerne 1 hét múlva 1000 forint lenne a gázolaj a következő fűtési szezonra meg 1000 ft lenne egy köbméter gáz. én akkor is jól jönnék ki belőle megint el tudnám adni az akácot 50 ezer ft-ért amiért most alig adják a 25-30-at 😅 Aztán ezek bagóért eladnának mindent a külföldieknek lásd a 90-es évek suchmann Tamását ha még emléxel rá úgy nézett ki mint egy nagybőgős cigány a 100 tagú zenekarból 😆 a molnak az mvm nek a reptérnek az infrastruktúrának 1 év alatt annyi. Amit orbánék 16 év alatt felépítettek, hogy ne szabadáras legyen az energia azt ezek a faszok 1 év alatt kiárulnák bagóért. De sajnos te a hülyébbnél is hülyébb vagy nekünk az az egy szerencsénk, hogy baszol elmenni a választásra 😅
...hacsak a MH nem szavazna a tisza mellé... politikában sok mindent láttunk már, a nagy demokrata szadesz is melléállt a komcsiknak, vót az a péz, az orrnehezeknek meg csak az számít.
mondjuk csak nektek 😂
Az autoipari fejlesztokozpont szinten zalaegerszeg.
Van két ajtód, a Tiszás ajtón belépve lehet tökön rúgnak.
A fideszes ajtón belépve biztos, h tökön rúgnak és még fizethetsz is érte 10000-ret.
Melyik a jobb neked???
akit ha most nem váltanak le úgy is kicsinálnak és utána se az eu nem lesz a barátunk se a ruszkik
és ha az eu nem barát akkor a kínaiak is elcuccolnak máshová
és az lesz csak igazán a repülőrajt a szikla pereméről lefelé....
szóval ez a kisebbik rossz amit fogsz holnap választani
ha a peti gyerek lesz az elbasz mindent is amit csak lehet, de jön majd némi alamizsna közben ami fenntart minket a fostengerben
" Orbán Viktor az indító története a magyar politikában az, hogy 89 június 16-án a mártír miniszter koporsója előtt elmondott egy beszédet. Őt innen ismerjük. Aki a helyébe akar ülni Magyar Péter ő azzal robbant be, hogy lehallgatta a feleségét. Túl azon, hogy szerintem ÉPESZŰ ember nem akar olyan hatalmat a nyakára aki mindenben aki nem ért vele egyet börtönbe akarja juttatni. Magyar Péter nem csak Orbán Viktort akarja börtönbe küldeni, a legújabb az, hogy Kovács Gergőt is mert a Kutya Párt méltóztatott elindulni a választáson. Erre értettem azt, hogy egy olyan embert a hatalom közelébe engedni aki a platóról lincselésre uszít, újságírókat és minden ellenfelét börtönnel fenyeget és egyáltalán akinek a normál üzemmódja a fenyegetőzés azt gondolom józan eszű ember egy ilyen embert nem akar a hatalomba juttatni."
Majd elmondja, hogy volt már ilyen a történelembe és burkoltan Hitlerrel példálózik(kezeit széttáró)
vagy ez csak a politikai pártoknál működik
vicces ez a szelekció
meg az is hogy a fidesz felszopók minden fűszálba megkapaszkodnak ami miatt egy kis önigazolást nyernek
😂
na de ennek holnap vége lesz
nyer a tisza és jön az ukrán meleg front és minden narancsos ember seggét széjjel nyújtja
szóval egyetek sok csokit attól jó vastagokat lehet sz@rni hogy edződjön a kineneti nyílás 😂
Egy jottányi pwm jelet nem ad,se szivo se kipufogo.
Az auto labon jon-megy,megtalat egy ismeros hogy mi lehet.
Oszcilloszkoppal neztuk.
Az enyemnek szep negyszogjelet ir ki.
Meg amúgy aki ezeken nem lát át, azt felesleges győzködni, úgyse fogja fel.
Inkább mondd meg, na ki? (persze rajtam kívül, meg úgy látom, itt a törzsgárda többsége is 😃)