Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt mindent vagy semmit van. all int kell mondani nincs most lehetőség a kisérletezgetésre
De ez már az ő dolguk lenne egy erős pártként hogy elhitessék hogy ez nem így van.
hát erdélybe ne keress akácültetvényt 😅
Én meg azt mondom teljesen mindegy ki nyer,a tisza vagy a fidesz,egy a lényeg hogy a mhm legyen a mérleg nyelve.De ha ti most elkezditek nyomni a fideszt félő hogy megint teljhatalmat kap,és lássuk be,az sem jó.
abból a pénzből amit te ott mosogatással keresel az albérletedet sem tudod fizetni. 50 nm2 ingatlanba úgy éltek meg 4-en ha egyik az albérletet a másik a rezsit a másik kettő a kaját fizeti. 😅 Remélem összecsomagoltál már hétfő már nincs annyira messze hamarosan indulnotok kell(óranézegetős) 😅
most p.remark nicknévvel írok 😅
Kamionos buszsoför fizetés? összehasonlíthatatlan a sokfélesége okán. Lengyelben egy csomó minden olcsóbb én is szoktam onnan rendelni ez számomra is elég érthetetlen. A parkszajd nem szar most is vettem egy fekete rezgővágót 😅 Addig jó míg eusok vagyunk a nátó miatt? Ezt a mondatot sem értem.(kezeit széttáró) Mi köze van az északatlanti szövetségnek az európai únióhoz?
Kellene, de a szélsőséges nézetek ami azért sokszor nemzet ärdekkel fűződik, sok embert elriaszt, plusz a náci jelző rájuk akasztása a tájékozatlanokat elretenti.
Látható most is, az emberek tudatlanok, semmit nem szajkoznak csak a lopást meg a nincs is háborút, ha belekérdezel megakadnak és kezdik előlről.
Szóval felelősségteljesen kb az emberek egy negyede választ. A többi megy a csordaszellemben
Baszki pont rájuk kéne szavazni,hogy tudják érezzék hogy egyre erősebbek és van értelme a munkájuknak,és talán 4év múlva beérik ez a munka,de a sok elvtelen szar kupac miatt ez így nem lehetséges
Ezt a sok hithű embert baszki......
Egy ilyen kérdésben a mhm a fideszel együtt fog szavazni,tehát a végeredmény ugyanaz lenne,nekem csak az a problémám hogy nehogy megint 2/3ad legyen az ilyen gondolkodók miatt,mert az sem lenne jó.Itt most az lenne a cél hogy egy egy döntésbe a mhm lenne a mérleg nyelve.De ehhez szavazni kéne rá.
Ha szoros lesz a meccs mäg egy hétig fog, amikor a külképviseleti szavazatok megjönnek
Vasárnap este nagyon fog pörögni ez a fórum 😆 úgy kb hétfő hajnalig 😂
ha jó fej lenne a kormány akkor hétfő hivatalos munkaszüneti nap lenne 😍 😂
mondjon le ...mondjon le .... mondjon le 😂
... egyébként ebben a választást témában most teljesen egyetértünk, szóval írhattam volna akár helyetted is 😀
Bakker én meg a napokban ugyanide a polidiliibe a tiéddel írtam 😃 be is szartam, hogy engem fognak hülyének nézni 🤣 de aztán láttam, hogy mikor megjelent, a sajátomon lett, csak írás közben mutatta a tiédnek 😄
Te most kinek a nikjével írsz? 😆
Most még valami iszalai nicknéven írok 😆 baszki értem mit írsz és tedd az ikszedet a mi hazánkra. Normál körülmények között én is odatenném. Szívem csücske laca(meghajlós) Nem tudok olyat mondani amivel nem értek egyet iszom a szavait minden szavát magaménak tekintek. De itt most többről lesz szó. A sorsunkat a következő évekre nem a belpolitikai események fogják meghatározni hanem az, hogy mennyire tudunk függedlenedni az eszement európai külpolitikától. Ehhez viszont totyáék még kevesek. Vitya nélkül nem fog menni. Tutira kell menni. Tisza nem nyerhet .
Mondjuk speciel az amcsik meg zelenszkijnek segitenek szetlőni orosz celpontokat zehat zelenskij szolhatna putyinnak hogy ne bizzon trumpban.🤣
A viccek vicce hogy a Brodi allomas nyiffant ki,de felajanlotta hogy hat nekik van egy odessai olajvezetekuk,vegyuk onnan a nem orosz olajat.
Ez fasza,csak hat a gond hogy az is a brodi allomasnal csatlakozik a mi baratsag vezetékunkre,ahol a muszka nagyon szetlőtt mindent es veszélyes.🤣
https://telex.hu/kulfold/2026/...
Ha már zelenszkij....biztos meginz szivott valamit
Ja,minta az admira grigorovicsot,Par napja bejelentette a brovdi hogy hat azt megsemmisitette novorosszijszkban,erre megjelent ket tankert kiserve anglia mellett a csatornán.
Erre a brovdi modositotta hogy ja,akkor az admiral makarovot lőtték szet.
Amit mar egyszer 23-ban is szétlőttek.🤣
Ezeknek az admirálisoknak het elete van.😆
az azért nem említettem mert az ukránoknál alap
belépünk a unióba kell a pénz
nátohoz is csatlakozunk kell a pénz
ujjá építés kell a pénz
támadunk kell a pénz
leszarunk mindent de a pénzt nem ... kell a pénz
valami tartályokról hadovált, meg hogy félő hogy ujabb támadás éri... ezzel gondolom arra célzott, amint meg van alóvé, megint akadozhat és leállhat a szállítás rajta......akár már másnap 🤣
szétütötték de már elmúlt 😂
Lofaszt kapja meg,ha megkapná rögtön ujra elzarna.Max havi bontásban.