Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
Levezetem, de ugyse érted mert nem vagy okos.
Az mhm sose volt jelentősen támogatott. A tisza mos tulzottan fanatizált, a választói mindenhová ahol tisza van irva teszi az ikszet. 106 egyéni körzet van, ha azt mind tiszás nyerné már megnyerte a válaztást. Ahol szoros a fidesz tisza egyéni mandátum ott igenis számit a fideszre tett x, szemben egy harmadik befutóval aki nem is fajsúlyos adott körzetben. Ergo a szélsőségesen irt 106ból meg lehet forditani mondjuk 50et. Ott az mhm egyébként se adna hozzá egyet se. A töredék meg csak a listáshoz adódik hozzá, ami nagyon max 5 - 6 mandátum.
Tehát egyéniben ezért kell fideszt támogatni, mert ott mhm egyébként se nyerne a legtöbb helyen viszont a tisza se ezesetben.
Na peca előtt indultam napra forogni. Most legalább jól süt a nap 😅 Éjjel a szomszédomnak beleborítottam 1 kg cukrot az autója tankjába. Gyalog meg nem fog elmenni szavazni. Egy tiszás kiesett. Oszinak meg remélem eltőrt a bokája. 😁 Természetesen jobbulást neki csak szavazni ne tudjon menni. 😅 na hölgyeim és uraim rakják meg a tétjeiket 😆
Nevezheted bárminek,attók még tény.A mh minden egyes szavazattal erősebb,tehát nyer vele.
Jol tetted, jo helyre ment.
Most megint személyeskedsz, pedig ha végig gondolnád rájönnél, hogy a töredék szavazatokkal sokra nem mész. Azzal nem nyer az mhm, csak a tisza.
Ja,biztos nem.Csak éppen vannak akik segget csinálnak a szájukból és vannak akik nem.Sajnos ilyen az emberiség egy része,bort iszik de vizet prédikál.Nem baj,megnézzük mire megyünk a hiteltelen napraforgók nélkül.
Már meg volt.2x,semmi napraforgó,erősíttem azt,akit erősíteni kell.
Na jó reggelt fórum lakok 😁 választás nap 😆 tessék menni választani amikor összeér a kezem a mappával ............................................................................................................................................................................................................................................................................ most 😂 😂 😂 😂
örömmel konstatálom hogy mindenki szépen korán lefeküdt aludni , kell az erő hétfő hajnalig kardcsörgetéshez 😂 😂 egyik x megkapja o1g a másikat MH mert fő hogy igazságosan osszam el . Peti meg legyen csak kártyalap ( fekete Péter ) 😂
A szivre hallgatás szép dolog csak a választás nem épp úgy működik épp a fidesz jovoltából. A cél szentesíti az eszközt..........ritka alkalmak egyike, hogy pipivel kell egyet értsek, és többen is ezen az állásponton vannak. Biztos mind rosszul számolnak veled ellentétben.
Akkor most ide teszem ismét!
a szén nem a gazdaságtalanabb kitermelés miatt avult el hanem az atomerőművek miatt 🤣
A szőke kurva viszont lassan megint nyitogatni fogja a bányákat az még mindig gyorsabb mint újból erőműveket építeni 😂
Ezeket a valós tényeket 100 szor inkább elviselem mint a cigányhordát a városomba az utcámba a házamba. Vityáék nem tudnak az én értékrendembe annyit lopni ami nagyobb lenne attól mint az a pusztítás amit nyugateurópa kapott az invázió után. Leszarom, hogy mennyit lopnak, leszarom, hogy kinek a nevére mit íratnak mindent leszarok én jól élek. Addig amíg cigány hordák hada nem keseríti meg a mindennapjaimat. (kezeit széttáró)
Egyébként ez lehet a szerencsénk ha valamilyen csoda folytán a nyomorék buzi nyerne. 🙃
nálunk inkább ebből a mutyiszemétpénzből tudnak egy kicsit boldogulni. A szomszéd is mindig ad nekik a 3 szoros túlszemétjéért 😅
Szégyen pénz az itthon szerintem sose volt divat. Az külföldi kiváltság. (kezeit széttáró)
ez a kőolajos téma részben igaz
azóta lettek új módszerek és új technikák amivel gazdaságosabb a kitermelés
a kőolaj nem fogy el soha
csak amikor 100 egységnxi energiával lehet kitermelni 50 energia egységnyi olajat akkor senki sem termeli ki
az elhagyatott szénbányák többségében is van még sok szén csak gazdaságtalan a kitermelése
Nem. Az 6 ezerrel több. Pontosabban csak 5338 Ft-al.
Amúgy mikor voltál nyugat európában utoljára? én szerencsésnek mondhatom magam, mert az egészet bejártam az elmúlt 30 évben keresztbe-kasul, és mondhatom, nagyon megváltozott mostanában... és nem előnyére.
pont nem a jelen formájáért kapálózik vitya hanem azért, hogy eltakarodjon a mostani vezetés és végre elkezdhessék lecsapolni a mocsarat.
Az a baj, hogy szorosan össze vagyunk kötve európával. Igaz ez csak a globalista vezetés idején baj. Amikor most beleugranak a szakadékba mi megyünk velük. Ha a szarcsimbók nyerne akkor tuti, ha vitya nyer megmentheti az egészet a jövő számára amit idővel visszaformálnak az eredeti állapothoz közel. A sok millió migránssal már nem nagyon fognak tudni mit kezdeni. Legfeljebb nem adnak nekik pénzt csak a lét fenntartáshoz azt majd maguktól eltakarodnak. Én csak attól félek itt is invázió lesz ha takonyberci illetve peti nyer. minden mást ki tudok küszöbölni 4 évet fél láb lábújhegyén is átvészelek de az invázió ellen tehetetlen vagyok. Most többek között ezt kockáztatjuk ha nem szavazzuk be vityát. Ezért nem tudok totyára szavazni az ő 5-13%-a ehhez nem ad elég erőt.(kezeit széttáró)
Nem lölö vitte az ipart hanem a céghálót iranyitó menedzser csapat,a cegvezezők,csak te is olyan láma proli vagy hogy fel se fogod az ilyenek muködeset.
Kézenallva jössz?
a lőrinc egy világszám
60-as iq-val 15 év alatt benne van a világ leggazdagabb 1000 embere között
mindezt úgy hogy a nagy gázbekötések idején amikor a legbénább falusi víz-gázszerelő is palotát épített akkor csődbe ment a lőrinc
ez még a sas kabarétól is szánalmasabb....
Én megyek reggel hatkor aztán nyomom a 2x-et.Remélem nem én leszek az első,nem akarok hitelesíteni.
Nem leszünk itt, fidesz ünnepi rendezvényen leszünk mindannyian 🤣
tartalékoljatok holnapra is 😂 főleg estére 😂 😂
Veled nem kívánok a továbbiakban ez ügyben vitába szállni partalan lenne, meg nem is lenne veled szemben fer(kezeit széttáró)