Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így ment mindig, az egyik privatizál, a másik államosít... kettő dolog közös mindegyikben:
1) mindketten keresnek rajta 2) mindegyiket a pórnép fizeti meg ☹️
Persze, és biztos vagyok benne, h egy másik kormánynál is ugyanúgy ki fog ez az elcsábulás alakulni. Csak talán nem ilyen nagy és pofátlan mértékben, mint ahogy most megy.
Valószínű, én is eladnám a lelkemet. Amikor valaki azt mondja, nincs az a pénz…azt szoktam mondani, de van!
fax tuggya. Mifelénk nem néznek ki 500 ezres fizusoknak a kukások(gondolkodós)
nagyon gyorsan emelek kardot
csak a seggem dagadt a kezem fürge mint a gyík 😆
és elfutni se tudsz mert késdobálásban is profi vagyok
utána kieszem a hűtőt és hazateketek pihenni pár hetet
hát nem mindenki érzi magát jól a semmittevéstől(kezeit széttáró) Én a munkába teljesedek ki(kezeit széttáró)
Terveim szerint azért is akarok addig dolgozni amíg tudom emelni a kezem(kezeit széttáró)
De most horgázvizet keresek holnapra a gyereknek. Valami kocka tavat ahol fog is a gyerek valamit. Préri tóról mit tudsz lacházán? Vagy lehet dömsödhöz közelebb esik. 8 éve voltam ott akkor fogdostunk benne.(gondolkodós)
🤣
Fenet fogsz te biciklis szamurajt jatszani,mire odaersz kb kinyiffansz a megeröltetéstol amilyen rozzant allapotban vagy 3 nap bicikli ehkoppon es a kezedet nem emeled fel nemhogy kardozz.🤣
nem tudsz te 3 napig bringázni 😆 Szerintem olyan bringa nem is létezik ami elbír 180 kilót. 🤣
Aztán ha valahogy mégis idejutnál mit csinálsz? Mire felemeled a kardod megkerüllek kirúgom a lábad aztán 190 centi magas 180 kilós ember amikor elpuffan a földön valószínű ki is szál belőle az élet. 😅 Ha mégsem halsz meg azonnal akkor kb. úgy jársz mint a páncéljára fordult teknősbéka felkelni tuti nem tudsz 😅 Akkor kapsz inni-enni amikor megitatlak, megetetlek 😅 De van itt az utcába egy targonca. Szívesen segít ha megkérem azzal majd felemelünk 🤣
Amikor matolcsyt odatették, az is egy rendes ember volt, csak elcsábult a könnyű pénzt lehetőségétől... ez a veszély bárkit fenyeget. Sztem téged is, meg engem is... ha holnaptól milliárdosként élhetnél egész családoddal életed végéig, akkor te is feladnál az elveidből 🤣
Tessék,itt a lényég,erről pofázok.
majd ha kicuccol a merci gyár meg amit az oda húzott akkor egy lyukas 2 forintost érnek azok az ingatlanok
a jövőre nézve attól szarabb befektetés nem is fog létezni
attól még a tűzoltó arany tallérai is értékállóbbak
Csak jelzem hogy egy kukás simán összeszed 500at egy hónapban.
tüzifát akkor veszek amikor te fogsz égni rajta
nincs is eszközöm amibe tüzelhetek fával
ami fám bolt a kertben hátul azt is szétosztogattam a rokonoknak, anyáméknál még mindig van belőle pár köbméter
ha fázok akkor csak egy kard kell és véged van
nagykőrös nekem bringával 3 nap szóval addig félhetsz kedvedre 😉
mit nézzek az arányokon? Inike sose keresett nekem egy kormány sem ennyi pénzt. Megsoxorozták az ingatlanjaim árát. néhány év alatt és nem csak a lakóingatlanra gondolok.(pusszantós)
jobban élsz?
kb egy panel proli szinten létezel
ezt bárki megugorja aki nem a kukásautó végén áll hanem szakmában dolgozik bármit
még nekem is kényelmesebb életem van aki az év 200 napján nem csinálok semmit 😂
én meg abból, hogy az utolsó filléredet is elveszem a tűzifáért cserébe 🤣
az arányokat nézd
pl infláció nálunk lett a legnagyobb
persze ez nem a vitya hibája hanem brüsszelé
😂
Akkor jó(meghajlós)

"Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre" (meghajlós)
Inike. Én például csak olyanokba fektetek. És van olyan érzésem lehet jobban élek belőle mint te a kanapén fekvésből(gondolkodós)
Ezt teszem.
tartsuk be a sorrendet
Mire felall a tisza kormany addigra feldobja a pacskert,minimum egy év mire a rengeteg rejtett mikrofonos felvetellel nyirjak egymast a koncert es beall a nyugvopont ki lesz a befuto a poziciokra.
Annyit meg nem bir ki mert mar 180 kilo,lesz a sok olcso napolyitol.
Igaza van mamlasznak. Bele lehet fáradni a libsi bullshit cáfolgatásába.(kezeit széttáró) Ki miatt lett az élelmiszer 2019 től 3 szor drágább az építőanyag 6-szor az üzemanyag másfélszer? Orbán viktor miatt bazmeg? Csak magyarországon lettek ezek drágábbak? Sehol a világon nem lett drágább? Nézz már szét te hol a faszomba élsz? Ez mind a globalista háttérhatalmak miatt akit holnap kívánsz megszavazni. Holnap menj el szavazni. Húzd az x-et a tiszára. Menjél haza. Süsd meg azt a kurva pogácsádat. Azt takarodjál el hétfőn ebből az országból a faszomba. Ezzel tehetsz a legtöbb szívességet. 👿
azért baszki mert a következő kormány ismét eladja gombokért a reptetet szóval baszhatod a megtérülést
szóval szar üzlet volt
a lakásaid meg szart se fognak érni ha éhezik a magamfajta nép
legfőképp mert az ilyen pénzes kulákok lesznek első körben kardélre hányva mint te
hiszen ha már nincs vesztenivalója az embernek mindenre képes lesz
frontin meg párszáz forint és egész nagy készletek vannak itthon
abból fogok majd meggazdagodni 😂
Majd ha irsz az en kerdeseimre akkor cafolok.