ez a másik vessző paripád. Ezt is mindig elmondod meg azt is, hogy a nyugati hatalmak azért éltek eddig jól mert a szegényebbeket kizsákmányolták. Én pont 40 éve azt tanultam, hogy 40 év múlva el fog fogyni a köolaj és a földgáz., azóta eltelt negyven év és azt látom csak a ruszki egy évben 550 millió tonna kőolajat szándékozik kitermelni. ő kb az 5-6-ik a világon(gondolkodós) Akkor menyit termel ki az első 4-5?
Igazából itt is megmutatkozott hogy viktor előrelátó... nem államosított, hanem lőrincbe pumpált mindent... azt a következő kormány sem tudja elvenni. 😁
Megmondom őszintén van egy akit személyesen is ismerek közülük. Az apósa jóbarátom volt csak sajnos 55 évesen meghalt. Tudom milyen körülmények között élnek. nem azt mondom, hogy az 5 kiló az sok de mivel a neje is dolgozik és ha ő is hazavinne 5 kilót szerintem valamivel jobb lenne a nívó(kezeit széttáró) Ennek ellenére fingom-fogalmam sincs mennyit kereshet egy kukás(kezeit széttáró) Szarul jönne ki amikor pont összefutunk a ház előtt azt felkiabálnák a kukásszállító allóplatformjára, hogy bandikám ti mennyit kaptok ezért a melóért? http://youtu.be/v0WzVkUXuB4
csak most olyan dolgok vannak előttünk ami még nem volt
rájött az emberiség hogy kb minden anyagunk belátható időn belül elfogy
szóval lehetetlen lesz a válság utáni nagy fellendülés mint a múltban volt
szóval kb olyan értéke lesz a lakásaidnak mint csernobilban.....
nos az elmúlt 16 évben ami 2/3 os törvényt meg akartak hozni vityáék azt meghozták.(kezeit széttáró) Most a lét a tét. Európa léte. Holnap európáért fogunk szavazni. Kiabálhatsz rám kígyót békát. Értem mit írsz. Ha a szívemre hallgatnék a totyáékra szavaznék. Ide most a szív és a szeretet kevés lesz. Túl sok a bigvanoszi. Te miattad is a fideszre fogok szavazni. Hogy ne menjen tönkre a maszek munkáltatód és tudjon neked jó pénzt és fizetést adni. A tűzoltó bérből nem fogtok megélni.(kezeit széttáró)
Igen, sajnos a fidesz ezt ki is használja folyamatosan amikor alaptörvényt meg alkotmányt módosít a saját javára. Na ez is ki*aszta a biztosítékot nálam.
Nem az emberek érdeke a fontos, hanem a sajátjuk.
ott kb 20 éve voltam, még az opel se volt meg zsigulikkal mentünk
kb ott utáltam meg a koca tavakat
haver basztatott mindig ezekkel voltunk arrafelé több tónál is
egyedül a rétimajor tetszett amikor még nem volt így kiépítve mint mostanában
Az elmúlt néhány száz év statisztikája nem ezt mutatja. Pedig ennyi idő alatt voltak már történések hasonlóak ami most is van. Kilengések lesznek mint 2008 után. Aztán mi lett belőle? Felére leestek az ingatlanárak, hogy 5-6 év múlva megnégyszereződjenek. (kezeit széttáró)
de utána nagy vérengzés lesz 😂
20 ingatlant megvenni darabját 10 misiért, mindegyiket felújítani darabját 3ból…
http://youtu.be/v0WzVkUXuB4
Pont evvel fogunk kiesni belőle amit csinálsz.
rájött az emberiség hogy kb minden anyagunk belátható időn belül elfogy
szóval lehetetlen lesz a válság utáni nagy fellendülés mint a múltban volt
szóval kb olyan értéke lesz a lakásaidnak mint csernobilban.....
Nem az emberek érdeke a fontos, hanem a sajátjuk.
de legalább ott lesz kanapé amin tudok pihenni a nagy vérengzés után 😆
kb ott utáltam meg a koca tavakat
haver basztatott mindig ezekkel voltunk arrafelé több tónál is
egyedül a rétimajor tetszett amikor még nem volt így kiépítve mint mostanában