Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mázli mert a gyerekem novemberben múlt 11(meghajlós) Szóval ő nem lesz féjszbuk miatt buzi 😅
Inié féjszbuk nélkül is az lett 😅
hát a tv már nem nevel mert már én sem nézem a fiatal meg pláne nem. Viszont a sorozatok meg a féjszbuk meg az ilyen marhaságok ami divat lett mostanság az biztros hatással van az emberekre ha nem így lenne akkor petya nem nyert volna két harmaddal lehet be sem kerültek volna 😅
Nagyon véded te a ratyikat. Ráadásul mindig a pináról beszélsz. Senki nem beszél ennyit a pináról, csak ha 14-18 éves, nem áll fel neki, vagy ratyi, és így akarja álcázni magát. 😆
Amúgy meg Antalról kb. pont tudta mindenki. Nekem a Dr. Mágenhelym volt meglepetés a szomszédokból, de akkor még éppen naívak voltunk ezen a téren. Meg aztán nagy üldözés sem volt, mert pl. a Rudas fürdőről mindenki tudta hogy oda csak az megy aki rudat akar a hátsójába.
Miért? Ahhoz képest hogy a miniszterelnök jelölt drogos, tolvaj, és összeszarta magát, ez meg egész jó.
Na látod ebben tévedsz. Ezért támadják a gyerekeket ezek az aberráltak, mert azokat lehet befolyásolni egész eredményesen. Ez csak a propaganda hogy arra születni kell. Amcsiknál bebizonyosodott hogy 50-50% a nevelés és a genetika. Vagyis ha vonzóvá teszik a buzulást, elhárítják a legkisebb akadályt is (pl. szülőt) akadályokat, a kritika és ellenőrzés nélküli nem váltó műtétek elől, meg a hormonterápia elől, akkor bizony megugrik a számuk. Aztán furcsa mód rögtön visszaesett, ahogy megválasztották Trump-ot mert felszámolta a buzi bizniszből nyerészkedőket. Meg ugye ha elkezdik a hormon kezelést akkor már persze hogy nem lesz belőle normális ember.

Ha meg netán igazad van. Akkor mégis miért probléma, hogy nem nyomhatják az óvodában a propagandát? Meg minek ennyit reklámozni magukat. Soha ilyen szabadság nem volt ezeknek, de már konkrétan a pedofíliát kezdik relativizálni. Ugye Bite Zsolt (az igazi zsolti bácsi), meg Lakatos Márk akit ezerrel bevédtek ezek a nagy gyerekvédők.
én azt vallom hogy a mi neveltetésünk nem volt az igazi
a komcsi rendszerben olyan hogy elfogadás nem létezett csak az volt a jó amit a párt meghatározott
szóval egy minimális "kilengés" akkor már megbélyegezett voltál és ehhez anno elég volt egy piros babos kendő is
közben meg ugyanúgy voltak buzik pl antal imre..... csak nem tudta úgy tenni-venni magát mint az alföldi robika mert akkor örökre eláshatta volna a karrierjét
Senki sem emlékszik arra se, amit egy hónapja mondott... ☹️ ha emlékeznének, mit hadovált össze eddig, sose választották volna meg.
...de be kell valljam, azt tapasztaltam, hogy sokkal több a hülye még annál is, mint ahogy eddig gondoltam 😮
Bagdi Emőkének volt erre a nevelésre jo beszélgetése valamikor, pont ezt vesézték ki. Higy a 6-11 éves kor a legbefolyásolhatóbb, bizonytalanabb akkor minden információ fontos.
Én is igy látom
Ebbe a képletbe van egy sokkal szabadelvübb nevelés.mint a mi időnkbe plusz iskola plusz net plusz tévé. És még ezután jönnek az ismerettsegi kapcsolatok.
Csak a probléma ott van, hogy ezek általában jólétet reklámoznak, és a fiatalok akiknek még nem olyan határozott az identitásuk, hamar eltévejednek. Azt látják hogy kurvajómód van, luxuskocsi stb.
Megmondta hogy ő fogja tartani a kormanyinfot,es megpulykázza a gulyásgerit.🤣
Es lehet megtortenik,itt mar semmi se biztos.🤣
én úgy gondolom hogy egy heterónak mutogathatnak bármennyi buzit az nem lesz buzi
gyereket meg a szülő neveli nem a tv meg az iskola
aki meg nem neveli az ne csodálkozzon hogy nem olyan lesz a gyerek gondolkodásmódja amilyet ő elképzel
A gond nem az, hogy továbblépünk, hanem vannak akik erre érzékenyebbek, fogékonyak. És pont ez a baj hogy csak tudatosan lehet kikerülni.
Az hagyján, de a retek klub a reggeli műsorába a faszmutogató ecküt hivta meg. Szégyen egy előadótól, ezek meg sztárolják.
Most hogy kormányváltás lett.
Láttál te mostanában Disney csatornát? Hát nem a BuziTV a gond, mert azt valóban nem nézi aki nem akarja, de a gyerekműsorokban is tolják, meg film/sorozatokba is bele erőltetik ha kell, ha nem a kvótabuzikat.
Az a baj, hogy ez már ideológia, nem a melegjog. Az kb. a 90-2000-es években volt, és kb azzal egyet is értek. Éljenek boldogan, csak erősen, és erőszakosan túltolták.
A valódi melegek tudják hogy ez probléma. Tudják hogy vissza fog ez az erőszakosság ütni, és annak a levét ők isszák meg, nem azok akik kihasználták őket, politikai haszon szerzésre.

Amúgy nem igaz, hogy erre vágyik a nép. Elég sok produkció dőlt be pont azért mert buzi hisztit kezdtek el tolni a rendes történetek helyett.
Ennyi! A másik oldalon jó buzik vannak. 🤣 🤣 Egyébként nem értem hogy miért évülnek el az ilyen bűnök. Vagyis értem, csak nem jó ez így.
És hogy kimosdatták a pedo bulijából is. Azt volt pofájuk zsolitbácsizni a semmire.
mer szar rétest csináltok 😅
Csak annak tudják a képébe tolni, aki kiváncsi rá. Én meg se látom az ilyen cikkeket. Tovább kell léptetni csak, ennyi az egész! 😉
a nézettséget lehet mérni
ha nézik akkor csinálják a műsort
mindig az van amit a nép akar
pl ha az embereknek csak sz ár a fontos vásárláskor akkor egyre szarabb dolgokat gyárt a cég hiszen neki egyre olcsóbban kell gyártani
de pl egy rolex sosem lesz 30 ezres tömegcikk mert a vásárlóik nem az ár szerint szekektálnak így nem fog egyre olcsóbb órákat gyártani
🤣
ez sem igaz
egy kiskőrösi rétes fesztivál sokkal kevesebb embert vonz be mint a pride
Valószínűleg az elfogadás miatt. De ettől még nem lesznek elfogadva, legalábbis normális körökben nem.