látod itt van a fideszes csúsztatás
a hugi épp lemondott hogy ne legyen összeférhetetlenség
de a tények egy vérfideszesnek nem számítanak, csak tolják a propagandát
meg kellene már nyugodnotok
fidesz volt, de elmúlt.
most 4 évig más lesz a földesúr
ha tetszik, ha nem
úgy se tudsz változtatni rajta egy ideig
Azert arra figyelni kéne hogy ha két evig ekézed az elődöd azzal hogy rokon-koma urambátyám renszert epit ne a sógit tedd meg miniszternek a hugod meg a pesti biroi kar elnökének,a haverokat se kéne megkinálni posztokkal ugy hogy lövésuk sincs mifan terem a miniszterium.
Rögtön utánad hisz ugyanaz az utaztatós vitt körbe egy buszban 17 szabolcsi faluba penny-s utalványért szavazni, láttam a fényképedet a szavazólapodról.
miniszternek bárki megfelelő
te is én is még a bútorboltos is
ha hithű akkor már negfekel, ha valami közelebbi rokon-barát akkor még inkább
lőrincből is iparfejlesztési minisztert kellett volna csinálni mert ilyen okos ügyes ember 100 évente születik csak európában
te miről beszélsz? A tiszás haverjaid most keresik fészbukon az alkalmas jelöltet. :) Aki általános negyedikben kapott 5-öst környezetismeretből már alkalmas jelölt lehet környezetvédelmi miniszternek, aki meg nem volt felmentve testnevelésből az sportminiszter is lehet:)
Én nem adnám vissza 😂
Vennék belőle valami szép ajándékot magamnak.
Kiváncsi vagyok Lölőnek is visszautalják azt a csekély 1. 8 milliárdot? Én abból is vennék magamnak valami csecse- becsét 😂
Na jó, Zolinak is jutna egy falatka belőle 😉
"Nénike árulja a kiskutyákat a Lidl előtt. Kérdezem- milyen kutyák?
- Tiszások.
Egy hónap múlva arra járok ,ott a nénike , ki van írva a dobozra Fideszes kiskutyák.
-Mi történt nénike? Eltelt egy hónap és kinyilt a szemük fiam."
Szerintem jelenleg az o1g altal összerantott ini féle flatline tömeg azt is elnézné ha egy csecsemőt a kormánytagok előtt bütyök élve felszeletelnémés együtt megennék.
Azzal a felkiáltással hogy az orbán rosszabb.
Matolcsy dimán lekerült a terítékröl,a waberers azt irta 1,5 eve mar adott lóvét,erre bütyök besertődve először azt irja hogy a valasztas előtt utalt 5x20 millát.
Majd gondolom szoltak neki hogy ez igy szarul fest,mert vedelmi sarcnak tunik nem az orban elleni lazadasnak,igy inkabb visszadja.
A kommentelők beleugathatnak ki legyen az oktatasi miniszter,a kapi meg az egeszsegugyi foszer a facen targyaljsk meg mi legyen a fertőző betegsegeknel a korhazi latogatas menetrendje.
Es a kpviselők a valasztas utan amikor mar biztos a hely kezdik el az okj képzést képviselőségböl,mert annyira fogalmatlanok.
Minezt azert fasza buli mert egy akkor valsag jon amihez képest a 74ves egy babazsur.
Nem most kéne amatőrökkel faceebook kormányzassal kiserletezni.
De erre az agyhaott ininek az jön hogy narancsköd,pedig lövese sincs kire adtam a szavazatom.
Jó a buli.Nem az a gond hogy ujak.
Hanem hogy ezt mar a valasztas előtt fel,évvel kellett volna,igy mire megtalaljak a budit meg az ettermet eltelik fel év.
https://www.facebook.com/share/p/14aYFbU2ULc/
A sógor kinevezése elég gázos így elsőre, legalább 5% mínusz a támogatottságban így hirtelen. Én kötelezővé tenném minden pártnak, hogy a választások előtt legalább 2 hónappal közzé kell tenni a kinevezendő hivatalnokait olyan megkötéssel, hogy azon tilos változtatni a kormányra kerülésig vagy azon túl is 1 évig.
a nyelv pozíciója még mindig nem stimmel
az hogy pont a tisza rúgta picsán a köpcös diktátort az nekem semmit se jelent,
tőlem akár a szent szűz is lejöhetett volna az égből és kibassza a köpcöst a bársony székből annak is ugyanígy örülnék
én csak vidámkodok rajtatok hogy még el sem kezdődött az új ember uralkodása máris eszitek az ideget mert mi lesz HA......
szóval nagyon viccesek vagytok
de
2-3 év múlva ugyanígy fogok a tiszásokon is vidámkodni amikor a messiásukról kiderül hogy egy semmitérő
az ostobaságról annyit, hogy lehet ostoba vagyok, de aki azt gondolja hogy tiszás lennék az még nagyobb ostoba
amúgy a felvételnek pont annyi volt a szerepe hogy egy csomó embert megingasson a hitében, aki csak egy kicsit is becsületesebb volt annak megingott a hite a fideszben
a vérfideszeseknek meg mindegy, ha a hátukon dugná seggbe a vitya az anyjukat akkor is tapsolnának a köpcösnek
mert az orbán viktor megmondta, és meg is tette
Ezzel a magyarázattal csak annyi a gond, hogy ennek annyian örültek amennyien rászavaztak tehát nem, hogy bűnnek hanem egyenesen erénynek gondolják sőt kivizsgálandónak a tartalmát. Alapból rossz volt a fidesz kommunikációja az összes kirobbant üggyel kezdve az elsővel, későn váltottak kampányigazgatót és azt is rosszabbra sikerült. Az, hogy mennyire sikerül túlélni ezt a buktát majd kiderül, de ehhez túl sok rosszarcot mentenek át akiknek nem sok renoméjük maradt ráadásul a leszakadók egyre jobban kibeszélnek és erodálják a maradék népeket, meglátjuk mihez kezdenek ezzel.
Lehallgatás megtörtént, amikor megkérdezik, Poloska reflexből hazudik, pedig még mindig fenn van a felvétel amit ő osztott meg, de Fideszes propaganda.
A fenti dolgoknak ehhez semmi köze, csak annyi, hogy Peti egy gerinctelen hazug alak, neked meg tövig van a nyelved a seggében ahogy Zotya is felvázolta.
Ostoba Tiszás vagy. Nyalogasd csak tovább a valagát ennek a szar alaknak. Plusz mi a tartalma a felvételnek? Te meghallgattad? Miről szól?
Nincs benne semmi konkrétum, semmi terhelő. Ha lenne akkor a Tisza fel is használta volna.
számomra ebből 2 dolog a vicces
1: a tartalma senkit sem érdekel, mert ugye nem személyes dolgokat vagy egyéb senkire sem tartozó beszélgetést rögzített
a tartalmát miért nem vizsgálja senki sem csak az elkészítés tényét?
2: mi köze a 3 gyerekhez a felvétel készítéshez? ha csak 1 gyereke lenne akkor ez a tett mennyivel etikusabb?
nekem az a véleményem hogy a felvétel készítésért kijárna egy tökönrúgás de a benne elhangzottért meg jó pár év börtön....
a hugi épp lemondott hogy ne legyen összeférhetetlenség
de a tények egy vérfideszesnek nem számítanak, csak tolják a propagandát
meg kellene már nyugodnotok
fidesz volt, de elmúlt.
most 4 évig más lesz a földesúr
ha tetszik, ha nem
úgy se tudsz változtatni rajta egy ideig