És nyilván egy ottani ápoló ezt darabra számon tudta tartani, mikor nekünk még a napi 100 beteghez is computer kell... nagyon okos ápolók vannak ott 😁egyébként meg azt nem vitattam sose, hogy covid-osnak írtak be mindenkit, én csak azokat mondom, amiket mi tapasztaltunk.
4 éve sem voltam fiatal, de a fene tudja, épp most kért eutanáziát egy fiatal influenszer mert a betegségét már nem bírta ezért ha választanom kéne 25 ébesen elpatkolni vagy még 70 évet fájdalmakkal élni hááát a fene tudja.
csak ugye az orvosok se voltak egységes véleményen
ami elméletileg nem politika
ha meg igen akkor hogy legyen az embernek bizalma abban amit az orvos javasol
2300 fő kb. a körzet, darabra megvan hány és hányszor volt covid-os, meg az is hány halt meg... nyilván nem nálunk, hanem a kórházban
Azokról nincs feljegyzés, akik kis tünetekkel lábon kihordták otthon.
... és természetesen naponta jelentettük a megbetegedéseket, ceciliálnak elég pontos adatai lehettek, azt nyilván nem tudhatom, hogy ki hogy kozmetikázta utána, ahhoz semmi közöm
azért ez nem az ismerősöm ismerősének ismerőse története
ugyanolyan első kézből származik mint a tiéd
csak nektek pár százas esetleg ezres merítésből van a következtetés a kórházban meg ennek többszöröse
gondolom a rendelőtökben igen kevés számú halottra akasztottad fel a cimkét amin a halál oka a kovid volt
Részben fogadom el, mert bevallottan kovidosként regisztrálták azt az elhaltatat is aki nem abban halt meg. Utolag már meddö vita, erösen orvosi szubjektiv hozzáállás is tapasztalhato volt az oltással kapcsolatosan. Az is tény hogy az oltatlanok közül senki nem bánta meg de az oltottak közül csak a környezetemben és ez igaz mások környezetére is, az oltott jelentös része megbánta, mert lettek egyéb panaszai, és ezek szinte mind pfizeresek plusz a harmadik oltottak. De ezen kár vitázni, sok a féligazság és továbbra is azt gondolom lelkiismeretesebb eü hozzállás mellett kevesebb áldozat lett volna. Egyszerüen el kellett használni a ránk sozott oltoanyagot mert oriási biznisz volt benne akár csak a maszkban meg a lélegeztetögépekben. Mi csak elszenvedöi voltunk ennek a hatalmi harcnak. Mint ahogy most is ez lesz hamarosan.
🤣 Egész pontosak 🤣 Nekünk is(kezeit széttáró) Hisz műller Cecília minden nap bejelentette darabra pontosan hány ember fertőződött meg aznap és hány ember halt meg kovidban. Pénteken a szombat vasárnapi eredményeket előre megmondta mert hétvégén nem nyilatkozott. 😂
Kedvelem az ilyesmi storykat, amik úgy kezdődnek, hogy "a szomszéd fia hallotta a benzinkúton" 🤣 nekünk ennél kicsit pontosabb (saját) adataink vannak...
A bogyó haverod aki annyira rajongta az oltást, hogy naponta vett fel egyet mára élete legnagyobb hibájának nevezte. Majdnem megmurdelt az oltás következményeibe. Évekig állították talpra aztán valószínűleg sosem lesz jó. Ennyit az oltásaidról. Szerencséd neked van, hogy a 4 felvett oltás ellenére még nem jelentkeztek tünetek.
Szerintem ezeken az oltásos hisztin lépjünk túl. Mára elég nagy bizonyossággal kiderült, hogy annak van szerencséje aki birka módon beoltatta magát és nem lett súlyos élethosszig tartó következménye. Igen sokan elpatkoltak a kovid alatta mára az is kiderült, hogy 90% ban kezeletlen bakteriális tüdőgyulladásba. Közel 2 évig nem kaptak az emberek antibiotikumot, mert hát a kovid ugye az egy vírus. (Kezeit széttáró)
nem tudom ki volt az oka
asszony egyik osztálytársa halai kórházban ápoló az mondta hogy kb mindenki kovidban halt meg
csak az nem akit több darabban hozott be a mentő és nem tudták összevarrni életképesre
a létrálól leesett gerinctörött is kovidos lett miután meghalt
boncolás nem volt aztán hiba sem volt....
a statisztika meg pörgött
ami elméletileg nem politika
ha meg igen akkor hogy legyen az embernek bizalma abban amit az orvos javasol
még 40+ kilométerről is
de én ezt már sok éve is írtam csak akkor még több volt a hitetlen
Azokról nincs feljegyzés, akik kis tünetekkel lábon kihordták otthon.
... és természetesen naponta jelentettük a megbetegedéseket, ceciliálnak elég pontos adatai lehettek, azt nyilván nem tudhatom, hogy ki hogy kozmetikázta utána, ahhoz semmi közöm
ugyanolyan első kézből származik mint a tiéd
csak nektek pár százas esetleg ezres merítésből van a következtetés a kórházban meg ennek többszöröse
gondolom a rendelőtökben igen kevés számú halottra akasztottad fel a cimkét amin a halál oka a kovid volt
Komám, te mindenhez annyira hüjje vagy, miért pont EZ lenne kivétel? 🤣
asszony egyik osztálytársa halai kórházban ápoló az mondta hogy kb mindenki kovidban halt meg
csak az nem akit több darabban hozott be a mentő és nem tudták összevarrni életképesre
a létrálól leesett gerinctörött is kovidos lett miután meghalt
boncolás nem volt aztán hiba sem volt....
a statisztika meg pörgött