mondjuk te azért sem jársz el szavazni mert te semmit nem teszel az országért. Abból az adóból ami tőled folyik be az államkasszába nem lesz új burkolat kiskőrösön 😅
ezt te honnan veszed, hogy betörtek meg rongálással jutottak be? Ebből még rágalmazási per is lehet. Ismeretlenül vádolsz meg valakit bizonyítékok nélkül? Bementek mert nyitva volt az ajtó(kezeit széttáró) Szólogatták a gazdát, hogy albérletet keresnek de nem válaszolt senki(kezeit széttáró) Így nyilván való volt a számukra, hogy ez egy elhagyott ház ők meg alkalmasnak találták a lakhatásra(kezeit széttáró)
jelenlegi törvények szerint igen. A valóságban erre azért kevés példa van de azért van. Épp a bűnvadászok egyik régebbi videójában is volt egy ilyen eset. Ha az asszony dolgozni van te meg lent héderelsz a csatorna parton a fiad is napszámba dolgozik valahol és a szomszéd cígók a nap folyamán szépen beköltöznek egy zárcserével akkor vedd meg az éves engedélyt a gyereknek meg az asszonynak is a csatornapartra 😅
ehhez a brüsszelhez senki sem csatlakozott. Ez kb. olyan mint ahogy lefoglalod a szalonba a zsír új pecás merci terepjárodat. Átutalod az egyik felét másnap viszed a többit készpénzben. Miután kifizettél és aláírtál mindent a merci helyett kapsz egy éves buszbérletet 😅
mi az, hogy feketén adja ki? nem adózik utána? Egyébként lehet az jár jól aki még szerződést sem ír. Sajnos ilyenekhez gyáva vagyok mert adót is fizetek szerződést is kötök közjegyzőhöz is elmegyek(kezeit széttáró) Aki meg nem ír semmit az azért jár jól mert akinek kiadta az tulajdonképen ott sincs(kezeit széttáró) Aztán hamarabb kell erőszakkal kibaxni mint rendőrt hívhatna a saját lakásodra(kezeit széttáró)
A feltörésre nincs bizonyíték. Aztán a lecserélt záraknál is neki van kulcsa minden hová nem neked. Simán azt mondja, hogy te szívességből beengedted a pereputtyot. Mert ha ez nem így történt volna akkor nem is lennének ott 😅
meglepődnél, hogy nem 😆 Bemegy bármilyen úton módon, lecseréli a zárakat beköltözik a családjával mire hazaérsz hívhatsz te a jó isten faszát is el kell kullognod onnan 😆 Ha leversz neki egy nyakast még böribe is kerülsz 😅 tudod mennyi ilyen van 😆Mutogathatod te, hogy a te neveden van az ingatlan aki bentről pofáz kifelé azé a jog. a lakásfoglaló bent van te meg kint vagy onnatól kezdve ő bitorolja a te ingatlanodad. ha szerencséd van kb. egy év alatt el tudod intézni a végrehajtást a kiköltözésre. ha egy kicsit dörzsöltebb aki kitúrt a saját házadból 5 évig is eljátszadozhat mert megfellebbez minden döntést. Egy fellebbezés kivizsgálása legalább fél év aztán jön a másodfok amit majd visszadobnak az elsőre és a többi. A rossz hírem az, hogy még a kertedben sem sátorozhatsz. Jelen pillanatban ilyenek a törvények(kezeit széttáró)
van joga. Annyi ha én felmondom a szerződést minimum egy hónapot kell biztosítani a kiköltözésre. Ha rendkívüli ok miatt mondok fel akkor meg 8 nap. Aztán még a közjegyzőnek egy csomó pénzt leperkelhátok ha nem akarnak kimenni az egy hónap alatt ki tudja rakni aztán a kárigényemet elmaradt bérleti díj energia számlák károkozást meg végrehajtó útján tudom érvényesíteni. De akinek nincs semmilye attól nehéz. Egyébként a rendszer elég éber. Ha akár 10 év múlva lesz bejelentett munkahelye azonnal kapja a munkáltató a felszólítást a fizetés tíltásra. Ezt még a boltos életemből tudom. Volt amikor felvettünk valakit amikor bejelentettük már másnap az ügyfélkapun volt a végrehajtási eljárás teljes dokumentuma, hogy havonta mennyit kell tiltani a fizetéséből amit a végrehajtónak kell utalni, valami 12 éves ügy volt nem lett kifizetve 20-30 ezer forint telefonszámla aztán már olyan 5-6 ezer forint körül járt a csaj 😅 Azt gondolná az ember ezek 5 év után elévülnek de nem mert a követelés kezelő időszakonként automatikusan küldi a felszólítást a fizetésre aztán onnan mindig újra indul az 5 év.(kezeit azéttáró) Áruld el nekem mit kellene tennem, hogy végre normálisak legyenek ezek a törvények? Hol találom meg a bütyköt bekopogok hozzá azt átbeszéljük hétvégére benne lesz a közlönybe vagy még is mire gondolsz mond el a tutit holnap már csinálom is. Bár az mhm pártként sem tudott az ügyben évek óta semmit se tenni pedig 50+ videójuk is van már fent sok millió megtekintéssel, hogy felhívja a hiányosságokra a figyelmet a lakosság és a döntéshozók számára de még mindig szembe széllel hugyoznak.(kezeit széttáró) De a te irányításodal lehet én megugrom ezt hétvégére már benne is lesz a közlönybe(meghajlós) Szerencsére nekem a közel 10 év alatt ilyen bajom nem volt lehetőségeimhez mérten próbálom szűrni a szarját. Ezért van az, hogy nem másfél óra alatt találom meg a bérlőt mert lehetne hanem van amikor két hétig ezzel geccsölök. Egyszer írogattam a találatokat egy hét alatt 56 megkeresés volt ebből 37 azonnal ment a levesbe válasz nélkül. Nálam ilyen a cigány vagy a gyerekeit egyedül nevelő anyuka vagy a kutyások. Aki két mondatot nem tud leírni csak 25 helyesírási hibával az is ugrik az 56-ból így benmaradt kb. 6. A hatot meginterjúzom ebből 2 késik 10 percet abból az időpontból amit ő adott meg, hogy ráér annak ugrott az albi mert aki nem érkezik előbb mint én vagy pontosan a megbeszélt időpontra annak a fizetési hajlandósága is pont olyan a másik kettő meg nem tudja leteni egyben a 2 havi kauciót meg az egy havi bérleti díjat annak meg azért ugrott az albi mert aki albérletet keres és nincs néhány száz ezer forintja erre annak fizetni sem mindig lesz pénze. Ezek közül akad olyan akinek legalább van olyan baja, hogy nincs érvényes lakcímkártyája annak azért ugrott a buli, mert anélkül nem tudunk közjegyzői szerződést kötni a maradék egy meg vagy tetszik nekem vagy nem. Aztán ha nem akkor indul a következő hét kezdődik előröl ugyan ez. 2 hét általában elég szokott lenni, hogy minden stimmeljen. Van amikor szerencsém van. Most is költöztek ki az egyik pecóból aztán már jött is az új bérlő mert látta, hogy pakolás van. Ott pl. minden összestimmelt végzek a festéssel takarítással pár nap és jöhet is. Jó esetben egyébként évente két három alkalommal kell visszabéreltetnem. Ingatlanossal is próbálkoztam már de az kutyaütő mind. nem az a baj, hogy elvisz egy havi bérleti díjat azért, hogy találjon valakit hanem elmondom a jó bérlő ismérveit milyet kell felkutatnia aztán feszt talál valami szarhalmazt amit rámtukmál. Neki az a lényeg, hogy gyorsan csöpögjön a lé. Cegléden volt ilyen 2 hónap múlva ment el a csávó, hogy neki megszünt a melója megy ki külföldre. Na fel is hívtam az ingatlanost, elmondtam, hogy ilyet hozott nekem. Szerencsémre volt benne annyi tartást, hogy keresett egy másikat pénz nélkül. De jobb szeretem ezeket magam intézni. Szóval hidd el szűröm ezeket rendesen de egy drága öltöny mögé se látsz be, hogy milyen is az ember valójába(kezeit széttáró)
a 80as ig azért kell mert sokan annyira sötétek hogy azt se tudják milyen évet írunk
a 80 pont elég ahhoz hogy fel tudják fogni mi van a környezetükben
a politikus egy szükséges rossz, amióta nincs királyunk azóta mindig keresünk valakit aki tudja szopatni a népet 😂
Ezt az IQ dolgot sosem értettem.
Ismerek több olyat aki 2-3 diplomával rendelkezik és a tiszára szavazott. 🤮
A másik meg a fideszre. 🤔 🤢
Egyrészt pártokra, politikusokra semmi szükség, másrészt a józan paraszti ész hiánya látszik meg a társadalmon.
én évek óta mondogatom hogy csak annak lehetne engedni a szavazást aki itt él magyarországon itt adózik 4 év alatt minimum 3.5 évet, és az iq minimum 80
mert aki adózik az tesz az országért
Szavazhat, de az ő szavazata sokat nem ér, ha tisztában lennél a választási dolgokkal. Csak pártra szavazhat és ha az összes el is megy szavazni, akkor is 2-3 képviselőt tud a parlamentbe juttatni. Ami valljuk be, még az MHM szintjére se kerűl, de ott még árnyalja a képet hogy szlovén szlovák horvát szerb stb is szavaz. Ez inkább csak gesztus, és egyet is értek vele.Sokan már kitagadják az elszakitott magyarokat, de az összetartozást erősiti ez az intézkedés is. Melyik párt hogy áll a kinti magyarokhoz az alapján kap ikszet. Az ide került állampolgársághoz jutottak szintén saját reményeik alapján szavazhatnak, ha már állampolgárságot nyertek. De a sok büdöslábu kint élő de itthon teljesértékü listára is szavazatot leado na az elmegy a picsába, mert nem is akar itt élni de ugyanugy szavaz mint aki a szomszéd utcában éli a mindennapokat itt
a 80 pont elég ahhoz hogy fel tudják fogni mi van a környezetükben
a politikus egy szükséges rossz, amióta nincs királyunk azóta mindig keresünk valakit aki tudja szopatni a népet 😂
Ismerek több olyat aki 2-3 diplomával rendelkezik és a tiszára szavazott. 🤮
A másik meg a fideszre. 🤔 🤢
Egyrészt pártokra, politikusokra semmi szükség, másrészt a józan paraszti ész hiánya látszik meg a társadalmon.
mert aki adózik az tesz az országért