Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt még rád meri bízni az asszony. 😆 Nos ezek az átutalgatások heti 2 perc művelet. Azon gondolkozom nem terhel e meg nagyon?(gondolkodós) 😅 azért áruld már el nekem az, hogy te átutalod a járulékot meg az alkalmazott fizetését ezzel te mennyire követed nyomon az aktuális járványokat amikor egy beteggel sem találkozol 😅 Max hallod az asszonytól aki minden nap panasszal jön, haza, hogy mennyire utálja ezt már csinálni és abba akarná hagyni az egészet amit nyílván te nem engedsz 😅
azért a rendelős merítésben is van némi hiba
mert
az influenzát is meg a kovidot is nagyjából elkapja mindenki
fe orvoshoz csak az megy akit jobban megvisel
szóval akinek fáj a torka pár napig meg nincs nagyobb láza sz nem megy el dokihoz nert úgy is csak coldrexet meg orrsprayt fognak javasolni
sztán amikor tüdőgyulladás meg különféle arcüreg gyulladás lesz belőle és/vagy több napig magas láz akkor lehet menni dokihoz aki ír valami antibiotikumot az eddigiek mellé
szóval aki a rendelőből nézi az azt látja hogy az influenza és a hasonló bajságok elég veszélyes dolgok mert csak olyanokat lát akit nagyon megvisel
aki meg azt látja hogy fél melóhely krákog meg szipog aztán 3 csomag mebucain után jobban lesz az azt gondolja hogy lófasz ez a mostani influenza szezon
bakker, tényleg... akkor mitől vagyok ilyen okos a témában? Biztos ugyanattól mint te meg MuZ komád, meg a tűzoltó... 🤣
Olyan nincs, közös van, meg cégesek, azokat biztos, mert minden számlát, utalást én bonyolítok.
Követed a nagy lószart követed te 😆 A rendelőbe se találnál oda segítség nélkül 😆 Te max a nejed folyószámláját követed nyomon. 😅
Te nem is vagy orvos(kezeit széttáró)
nem gőg, inkább reménytelenség... 🙁 Neked van egy barátod, aki így megy úgy, meg te látsz mindent, a mi több évtizedes tapasztalatunk meg a heti (téli meg kovid időszakban) 400-500 betegünk az smafu... beláthatod, hogy ilyen hozzáállás mellett nehéz érvelnem...
Na mingyá jön a tűzoltó barátom, hogy én nem is vagyok orvos 🤣 ami történetesen igaz, de azért elhiheted, hogy követem, mi történik a rendelőben...
Ha átnéznél a gőgödön, talán még a valóságot is meglátnád.
Szegény muz azt látta, hogy a bogárcsípéstől bedgadt arcát mikor már az egyik szemére nem is látott nem akarták kezelni mert nem volt oltása 😄 Szóval nála jogos a harag 😄 Mi csak étterembe meg strandra nem mehettünk egy pár hétig. Kibírtuk 😄 influenzát meg csak a tv Ben láttunk ott viszont dögivel. Valóságban nem nagyon(kezeit széttáró)
Te voltál az okosabb, nem vitás... 🤣
Mi nem a tv-ben látjuk az influenzát... 😁
Az egész egy orbitális átbaszás volt.
Ezt nagyrészt már be is ismerték, csak sokan inkább elfordítják a fejüket mert azt már alig vállalja valaki, hogy beugrott a tv-nek.
Van olyan barátom aki nem fogott velem kezet, nem jött be az udvaromra.
Cseszegetett, hogy én mit mászkálok, miért nem oltatok?
Most meg veri a fejét a falba mert az oltás óta minden baja van.
itt lehet elemezni a dolgokat
ksh adatok
https://www.ksh.hu/stadat_file...
átlagosan 2500 ember hal meg hetente infuenza korszakban 3500 felett is van néha pár hétig
1x van kiugróan több haláleset 4500 körül tetőzött 2021 tavaszán a brit verziónál ami állítólag a legpusztítóbb volt
szóval nem mondom jogy nem hsltak meg többen mert meghalt pár ezer ember pluszban
de azért nem volt akkora baj mint aminek be volt állítva
és kurvára nem indokolta a boltbezárásokat mert pont azok voltsk nyitva ahol rengeteg ember volt kis hekyen és azokvoltak zárva ahol alig volt nép pl bútorbolt
kijárási tilalom meg egyszerűen a világ legnagyobb átbaszása volt......
A kovid előtt pár évvel tizenpárezren haltak meg az influenza szövődményeibepár hónap alatt, csak le sem szartátok mert nem mondta be a tv.
Még nem vagyok görögországba,majd két hét múlva.
De,volt más lehetőség.Nálunk ugyanez ment,a különbség az hogy a tűzoltók összetartanak a rendőrök meg nem.
😆
nem a fidesztől kapják a pénzt hanem az államtól
és azért kapják mert megdolgoznak érte
és a lényeg:
az hogy mit dolgoznak szért a pénzért az már a fidesz döntése
pl járőr nincs de a sebességmérésre mindig van ember
nem nagyon beszélgettünk a minkától mert nem érdekel csak egyszer mondta hogy vagy 15 évig kiszámíthatóan. 4es fordulóban dolgozott az utóbbi 10 évnen meg ban hogy 6-8 órába kell bemenni és összevissza
pl du3 tól du9 ig
és teljes a káosz évek óta
Öregszetek... ez nem egy lineáris folyamat, 40-45 közt nincs akkora a különbség mint 60-65 közt. Egyébként itt nem akarok nagy oltáspártinak tűnni, sosem kaptam semmilyen oltást csak ami kötelező volt gyermekkorban, de most mérlegeltünk, és ez tűnt a jobb döntésnek.
Nem tiszás hanem hülye 😁 gyűlöli mind a fideszt mert az előjogaik meg lettek kurtítva... persze mikor megkapták az évi fizetésüket bónuszba a mocskos fidesztől, akkor egyik se utasította vissza
Igazából nem tudom melyik hitványabb: aki megpróbálta megvenni a másikat, vagy aki elfogadta
Melóhelyen mindkettőnket nyomtak, én merci neki másik multi, de akkor a mellékhatásokról kevés szó esett.
Asszony ugyanakkor ugyanannyit vett fel és 4x volt elég szarul covidos és azóta is jár tüdőgondozóba légszomjjal és a válla ugyanúgy gatya lett mint az enyém, mi oltásbarátok voltunk, de erősen múltidőben.
van pecás ismerős aki rendőr
nekik a parancsnok kiadta szóban hogy oltatni kell és nem volt más lehetőség
amúgy a yard 95% tiszás a maradék 5% meg le van vagy le lesz váltva.....
a választás azért nem mindig volt opció....
persze elméletileg tudtál választani
gyakorlatilag azért nem mindig
csak a cimkéket kellett látni/ írni
kovid-kovid-kovid.....
egyéb betegségben szinte senki sem halt meg
azért ehhez nem kell pc