Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lényeg hogy most már fasza minden
Másra én sem tudok gondolni 🥳 😜
Nem volt mit kritizálni. 🤣
Ezzel egyetértek.
Mondjuk a kritikai hangot a választóiktól is hiányoltam.
Mondtam is a fideszes ismerősöknek, hogy a rajongás még egy politikust nem sarkalt teljesítményre.
amúgy ez a ruff bálint nem tűnik első blikkre pszihopatának
ha nem változik a mentalitása, akkor ő még javára lehet a jelenlegi kormányzásnak
aztán majd kiderül hogy változik-e idővel
egyelőre nem az a célja hogy bármi áron leszámoljon bárkivel is, hanem tényleg a tényeket szeretné kibogozni
ha orbánt kritizálták volna utána egyből nem lettek volna fideszesek 😂
ez a gond ha valaki sokáig van hatalmon, az összes embert aki ellent mer mondani neki eltávolítja
és ez már a római korban is így volt.......
más
én rengeteg mindenféle podcastot nézek/hallgatok
kivétel nélkül mindig a VOLT tisztségviselő/képviselő/stb az okos, de amíg hatalmon volt addig valamiért ez az okosság nem jött elő....
én arra gondolok hogy ennek 2 oka lehet:
-elnyomja a vezérkar
-elnyomja a pénzéhség
szóval ez mindig is így volt hogy az ellenzék nagyon okos.......főleg ha tét nélküli ellenzék........
Belenéztem a parlamenti ülésbe.
A tököm tele van a fideszesekkel!
Mindig ellenzékben mondanak jókat.
Ha orbánt, a dolgait és egymást is ilyetén mód vették volna górcső alá s illették volna ilyen szintű kritikával, még egy normális kormányzást is ki lehetett volna kényszeríteni belőle és a bandájából.
Mindenesetre a bohóc kapta a tényeket rétváritól és Torótól is rendesen.
Szerintem le volt szedálva mert nem nagyon hőbörgött.
Tehát akkor aki tilt valakit,az buzi?Üdv buzikám!
csak ott több a hülye jobban lehet szórakozni
😂
mondjuk vegán poszt már alig van mert mindig tiltanak....
buzik ezek mind
😄
Hát akkor ugyanaz mint itt. 😁
ez mindig helyzettől függ
de többnyire az mindig benne van hogy a gaztól nem fejlődik ki az agy 😂
ami okos az mind húst eszik
meg hogy titeket verni kellene mert megeszitek az oxigén termelő növényeket
de többnyire személyeskedésbe torkollik
A gyerekmunka még nem megengedett. 🤔
Ossz már meg belőle töredékeket 😆
Gondolom a saját feleségedből indulsz ki aki otthon lógatja a lábát és életében nem dolgozott,meg magadból aki bármit megtenne hogy kijátsza a gyerektartási kötelezettségét.Legalábbis én ha a saját feleségemet megnézem,hát nem igazán az jut eszembe hogy fizetésképtelen.És itt most nem az a lényeg hogy te ezzel foglalkozol én meg nem,mert én is kizárnék sok féle embert,és szűrnék is,de hogy egy anyukát gyerekkel kizárnék azért mert.......
azokat a fészbukon cinkelem
de gyorsan letiltanak mert nagyon önérzetesek 😂
Tapasztalatot mondok amiből már tanultam szóval okosabb vagyok a témában nálad. Ahogy cigányt és pakisztáni vendégmunkást sem engedek be úgy egyedülálló anyukát se tetszik e ez neked vagy sem nem érdekel.(kezeit széttáró) Megdolgoztam a befektetéseimért és nincs kedvem vessződni az abból származó bevételekért. Majd ha te is csinálod 8-10 éve tudni fogod miről beszélek addig bármit is mondasz ezzel kapcsolatban csak lózung(kezeit széttáró)
miikor kezdesz nekiállni a vegánoknak?
ha csak 25% lenne mennyivel éreznéd magad jobban?
a kereskedő mind geci simán benyeli az összes ezt a 2% csökkentést szóval semmi sem lenne olcsóbb
de ha mégis az a 2% max egy kocsi vásárlásnál lenne látható összeg.....
Szerintem az a nem okos aki így általánosít.
én nem csinálok aemmit se aztán nem is várok el semmit sem
hétvégén vettem 25 liter benzint, ha hozunk a traktorokba gázolajst akkor veszek 2x16 liter gázolajat aztán az idei üzemanyag fogyasztás megvan
bojli bőven elég az őszi szezonra
szóval kb leszarok mindent és mindenkit 😁
ha nagyon unatkozok cinkelem egy kicsit a vérfideszeseket aztán ez pont elég a jókedvhez a vörösboros frontin mellé
nem vagy okos(kezeit széttáró) A kétgyerekes egyedül álló anyuka ígér fűt fát. Közben meg keres 350 nettót + családi pótlékot meg egyik gyereke után sem kap gyerektartást ami soxor legalább 2 apukától van. Szóval ha valamilyen csoda folytán össze is tudja kaparni a 2 havi kauciót meg az egyhavi bérletit és mutatja, hogy tőkeerős a második harmadik hónapban meg szokott rokkanni. Ennyi pénzből nem lehet 2 gyereket nevelni meg egy albérletet kifizetni. Ha meg még kicsi is valamelyik gyerek akkor a munkával is baj van. Szóval ezeket messziről kell kerülni. Volt két tapasztalásom egyik sem futott ki rosszul anyagilag de kellemetlen volt. Szóval vagy egyedül álló vagy pár vagy család lehetőleg 1 gyerekkel és kutya nélkül nem dohányozva mindenki dolgozva 😅
Az egészséges élelmiszer és a tuzifa afa ma már 5%?
A benzin világelső 27% afa még mindig annyi vagy már azonnal lement?
És ezek nem bonyolult jogi dolgok,méegoldottak mar visszamenőleges törvényeket is két sorban.
Ehhez képest nem ugy cselekszik és tele van mindenféle liberális meg félkomcsi ivadékkal. Az önmagukbol kifordult volt fideszesek is megtagadták a jobboldali értékeket. A lopást csak azért, mert amig ott voltak mindig a kezükre basztak a szedökanállal, rájöttek jobban járnak ha az egész fazekat elveszik.
De hát pont azt beszéljük mindenki kirakhatatlan.