Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát,igen.Képzeld,vannak akik ezt több gyerek mellett is megoldják,nekem itthon annyi a dolgom ami a férfi munka,de sokszor azt is megcsinálja.Persze nekem sem okoz problémát hogy ha már ott vagyok akkor kipakoljak mondjuk a mosogatógépből.
Az a baj hogy te csak ilyen körökben mozogsz,ilyen igénytelen ajtószétverő csürhében.Nekem van egy ismerősöm,40es nő,két kisiskolás gyerekkel,saját szépségipar vállalkozással,500ezres albérletben lakik,és ez egy kakás.Mikor kérdeztem hogy ez miért jó,azt mondta hogy pl azért mert ha egy gyökér költözik a szomszédba,akkor egyszerűen elköltözik,de bármikor bármi lehet,simán költözik.Szóval azért nem minden anyuka putris úgy amilyen közegbe te mozogsz.
🤣 De bazmeg neked kellene lenni a családfenntartónak. A feleségem csinálja a külső belső körletet mos, vasal főz, takarít, bevásárol rendbe tartja az ingatlant ha egy festéssel végzek ott is ő takarít. nekem otthon semmit sem kell csinálnom. Te is ugyanezt megcsinálod otthon a nejed helyett? költői volt a kérdés nem kell rá válaszolni Laci 😆
El tud menni legfeljebb nem hozzám. Elmegy az ilyen blődi félékhez vagy vesztek fel hitelt vesztek belőle ingatlant azt kiadod nekik. Vagy elmegy aki még kezdő ezekben a bérleti dolgokban. Aztán jön majd a feketeleves mert ennek a fele elmenekült a párkapcsolatból majd jön a férj szétverni az ajtót meg fesztiválozni a lépcsőházba és rendőröknek kell elvinni A jobbik esetben meg 2 hónap múlva ismét összeborulnak azt, otthagy a faszba az éves szerződésemmel együtt azt kezdhetem ismét a szarakodást a visszabéreltetéssel plusz a kisgyerekek előszeretettel szokták összefirkálni az összes falat vagy ceruzával vagy zsírkrétával azt két havi bérlésből festhetek megint egy komplett lakást. Meg a klasszikus, hogy most csak ennyit tudok adni mert a józsika beteg lett és a gyógyszerre ment el a pénz. Meg kell érteni én nem a szeretet szolgálat vagyok. Van nekem saját magam baja és nem kívánok még más baját is a nyakamba venni. ez egyszerű üzlet. Kurva sok munkából befektettem a pénzem. Ennek a hasznát meg kínlódás nélkül szeretném kivenni. (kezeit széttáró) nem kell ezt megértened amikor kétszer háromszor rábaszná majd értenéd(kezeit széttáró) Amikor ennyire többszörös a túljelentkezés akkor az általam legjobbaknak megítéltekből fogok választani. Ebben a kosárban cigány és egyedül álló anyuka alapvéve sincsen benne szóval még csak kommunikálnunk sem kell(kezeit széttáró) Olyan vagy te is mint blődi olyanba okoskodsz amiben egyáltalán semmi tapasztalatod nincs. Ha engem gecizel legyen úgy. De akkor holnaptól minimum jelentkezz a máltai szeretetszolgálatnál társadalmi munkára legalább heti 3 alkalomra ha ennyire szíveden viseled ezeket a dolgokat. Részemről az enyém csak üzleti(kezeiot széttáró)
Hát,nálunk ez pont tegnap vacsoránál jött fel témaként,azt mondja az asszony hogy el nem tudná képzelni hogy ne csináljon semmit,gyerekek iskolába óvodába,aztán ő mit csinál?Ja,és itt 3 gyereket vagy már csak 2.5-öt kell kordinálni.Pedig mi sem vagyunk rászorulva,elvégre 6évig otthon volt a két gyerekkel
Ilyen léhűtő semmirekellő feleséged van, hogy nem dolgozik állásban? hasznot húz a családi bizniszből? micsoda emberek vannak... baszd meg, rám nem ez mondod mindig?
Volt néhány évig Győrben egy panel lakásom az ki vokt adva,abban a néhány évben volt,anyuka gyerekkel,ingázó melós,sőt,még egy leszbikus pár is,soha nem volt probléma egyikkel sem.
Értem... félsz a szemébe mondani, hogy nem engeded oda... persze mit is vártam... 🤔
És az az anyuka, akit egy gyenge pillanatában felcsinált valami hozzád hasonló faszfej, az mit csináljon? még egy tetves albérletbe se tud elmenni, ha olyan házigazdák vannak mint te.. mindig sejtettem, hogy egy retkes tetű geci vagy, most már legalább bizonyítottad is.
21 évet dolgozott a feleségem azóta nem dolgozik mióta megvan a gyerek(kezeit széttáró)
nem közlöm az emberrel, hogy nem szimpatikus hanem elmondom, hogy többen is érdeklődnek az ingatlan iránt és szeretnék mindenkivel találkozni a döntésem előtt(kezeit széttáró)
A harcosok? A DЯK márkájú pólójukban? 🤣
Maradjunk annyiban voltam valamikor ilyen tűzoltó oktatáson. Ott vetítettek valami filmet. Szóval láttam, hogy tekerik le a slagot az autóról majd amikor kispriccolják a vizet, hogy rakosgatják vissza. Szóval van róla némi fogalmam(kezeit széttáró) De sose kezdenék neked okoskodni, hogy ezt, hogy kell csinálni 😆 Mivel még életemben sem fogtam ilyen slagot csak láttam róla két videót. Egészen biztos vagyok benne, hogy te jobban csinálod mint én csinálnám te tudod mit csinálsz amikor azzal kell dolgoznod hisz 25 éve egyebet sem csinálsz én ezt nem tudnám ezért inkább bölcsen hallgatnák. Most pl. ennek az esete forog fent. Legalább 40 szer béreltettem már vissza ingatlant az elmúlt kb. 10 évben kb. 1500 ember közül válogatva. Pontosan tudom mit csinálok mert egész széles skálán gyűjtöttem már tapasztalatokat. Ennek a válogatásnak egyetlen célja van, hogy lehetőség szerint ne szopassam meg saját magam. Sokféle bérlő megfordult már nálam és egész biztosan állíthatom az a legstabilabb amikor van két kereső. Ebből amikor az egyik kiesik mert megszűnik a munkája akkor sincs pánik mert áthidalják az átmeneti időszakot. Ebbe a kategóriába a gyerekeit egyedül nevelő anyuka szalagmunka mellöli fizetéssel egyszerűen nem fér bele(kezeit széttáró) Két gyereket iskoláztatni óvodáztatni etetni stb. a bérleti díjon felül túl nagy falat nekik. Mondom úgy legalább 85%-ban. Lehet, hogy a maradék 15% bankigazgatói fizetéssel könnyen venné az akadályokat de hát ennyi erővel cigány származású bérlő is lehet megfelelő ekkora százalékban. Én a könnyebbség felé hajlok ez azt jelenti, hogy ilyennel alapból nem kell foglalkozni. Cigány és egyedül álló gyerekeit nevelőanyuka nekem nem kell. Kínlódjon velük más(kezeit széttáró) Egyedül álló hölgy most is van több helyen is a bérleti díjon felül magát kell fenntartani ez sosem volt problémájuk, mint ahogy egyedülálló férfi bérlőjeim is vannak. Vannak fiatal és középkorú párok vannak kétszülős családok. Ezekben a az összetételekben nem csalódtam még eddig. Vegyél fel kölcsönt vegyél egy ingatlant azt add ki az első egyedülálló többgyerekes anyukának. Aztán rájössz miről pofázok(kezeit széttáró)
egyféleképp lehet rendet tenni:
vissza kell hozni a korbácsolást
pl gyorshajtás 20%ig 3 ütés 50%ig 5 ütés felette 7
és
ha ismét gyorshajtást követ el akkor megkapja az adott büntetést plusz amit előzőleg kapott
szóval ha 3. 20% gyorshajtása van akkor már 9 ütést kap
aztán amíg gyógyul a bőr lesz ideje elgondolkodni a tettén
100 ütésen túl meg szerintem nagyon kevés ember van aki túléli szóval aki sokat hülye az elpusztul
és ez minden szabálysértésre bűncselekményre át kellene váltani
nem kell börtön hanem helyette fapados lábadozó......
azért a legkeményebb embert is megvisel 40-50 korbácsütés, hónapok telnek el mire felépül
és rend lenne kurva gyorsan
az átlag ember az első korbácsolás után teljesen másképp állna a szabálysértésekhez
Tőccsétek ki, ne legyen annyi faszság az elkövetkező kreszben.
https://egyeztetes.kormany.hu/...
Majd kiderül.
Lehet, hogy a vezér hazajön Amerikából, megrázza magát, összehívja aDPK-t és a harcosok klubját és véget vet ennek.
Idővel csak még rosszabb lesz ☹️
🤣 😂 Ezbazdmeg, mikor?
A lónak a phaszát volt ez a nímand visszafogott!
Mindig is "a ravatalon is rugdosnám" kategóriába esett.
Saját feleséged azt nézheti, az nem egyedülálló anyuka... arról volt szó, hogy egyedülállónak nem adja ki 😃
Rengeteg idő telt el 😉
Azért elég nehezen tudom elképzelni azt a helyzetet, hogy személyes találkozó, te megjelensz mind a 168 centiddel, jogging-ban, egy kinyúlt feliratos kínai pólóban, tokával, kurva nagy pocakkal, ami alatt lóg a hasitasi 😁 és közlöd az emberrel, hogy nem szimpatikus 🤣
én mindent észreveszek
amikor még berobbant a köztudatba egész visszafogott volt, a kampány elején se volt ilyen psziho
lehet sok az amfetamin aztán kezd kifulladni a szervezet
váltani kellene mdma-ra aztán rózsaszínűbb lenne a világ 😂
és még mindig nem vagyok rajongó....... se most se 2 hete se 2 hónapja, és előtte sem
Mindig is ilyen arrogáns pöcs volt, de úgy látom kezd elmúlni a szerelem, ha már te is észreveszed. 🤣
fideszeseknek egy kis zene:
http://youtu.be/hv0IKZYlmQw
peti gyereknek se tesz jót ez a hirtelen jött nagyon nagy népszerűség, az elején sokkal kifinomultabb és visszafogottabb volt