Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,azt ugye tudod hogy a teherautó sofőröket is buta egyszerű igénytelen embereknek tartják,ha jól tudom te is az vagy.Arról nem beszélve hogy itt jelenleg a pipi általánosít,csak ő mondja hogy az egyedülálló anyá kal csak a baj van.
Vitya 40 éve politizál, lényegében következetesen, és most jön ez a kis senki a semmiből, és ettől várjátok a megváltást? 🤔
Ha te albérlet keresnél és találnál egy megfelelőt, erre azt mondja neked a főbérlő hogy "volt már sanyi nevű bérlője, kettő is, de mind a kettővel ráfizetett, úgyhogy neked nem adja ki" akkor is ez lenne a véleményed?
a vityáról már könyvet is írtak a psziho szakemberek

amúgy egy épeszű nyítszívű ember nem fog elmenni politikusnak, ez egy alap dolog
Az általánosítások nem véletlenül születnek hanem épp azért mert az a jelentős többség tapasztalata így nem véletlenül használjuk azokat.
Ezt az eljárást a jogban úgy hívják hogy prejudikáció, és szigorúan tiltott...
Ezt nem petiről kerestem, ez a nárcisztikus személyiségzavar orvosi specifikációja... hogy, hogy nem, véletlenül teljesen ráílik a messiásotokra 🤣
Itt az általánosításról van szó,a beskatulyázásról.Azért egy kutyásnál érthető,nem akar kutyát a lakásba,ott lehet általánosítani,cigányoknál is úgy gondolom hogy lehet,bár ez is egy olyan dolog hogy volt olyan kollégám aki cigány volt és tiszt,szóval bőven jól keresett és tisztességesen élt,ő is lakott albérletbe míg épült a háza,de mindegy,mondjuk hogy a cigányoknál is lehet általánosítani.De hogy egy egyedülálló gyerekes anyukánál......az szimpkán gyöjér suttyóság,mert nem azt mondom,ott is lehet szelektálni,de hogy kategórikusan kijelenteni hogy azok nem jöhetnek mert azok nem fizetnek ezért meg azért.Persze gondolom a pipi putrikat ad ki putris környéken putris áron,így aztán a jelentkezők is olyanok......azért egy 4-5-600 ezres albérletnél ilyenektől nem kell tartani.
egy ilyen fasza kis értékelést kereshetnél a vityáról is
Ebben egyetértek vele, ha a tapasztalatai ezt mutatják akkor érthető, ki a bánat akar állandóan bíróságokra járkálni a neki járó pénzért?
Akkor mégiscsak okos nő, nem vár tőled semmit, csak pénzt... ez aztán a szép szereped 😁
Gondolom anno megcsináltátok pipettával, azóta már a farkat (ami ~4 cm 😁) se várja el tőled, csak a pénzt.
Nem foglalkozol a purdéval se, mondjuk az mázli neki, ettől csak jól jár csórikám 🤔, nem tőled tanul...
Nincs petivel semmi gond, csak egy szerencsétlen beteg ember.. itt a teljes leírása a személyiség zavarának:
"nárcizmus egy összetett személyiségvonás, amely túlzott önhittségben, a csodálat iránti igényben és az empátia hiányában nyilvánul meg. A nárcisztikus személyek ingatlan önértékelésüket folyamatos külső megerősítéssel próbálják stabilizálni, miközben kapcsolataikban gyakran manipulációval és a felelősség hárításával tartják fenn a kontrollt.A nárcisztikus személyiségzavar legfőbb jelei
A klinikai szintű nárcisztikus személyiségzavar felismerését több, a kora felnőttkortól megfigyelhető viselkedési minta segíti:
Nagyzolás és különlegesség: Saját teljesítményük eltúlzása, folyamatos elismerés és csodálat elvárása.
Empátia hiánya: Képtelenség vagy hajlandóság hiánya arra, hogy azonosuljanak mások érzéseivel és szükségleteivel.
Kihasználás: Mások érzelmi vagy anyagi kihasználása a saját célok elérése érdekében.
Manipuláció és bűntudatkeltés: Gyakori felelősséghárítás, konfliktusokban a másik fél hibáztatása, érzelmi zsarolás.
Kritikával szembeni érzékenység: A negatív visszajelzésekre gyakran dühvel, sértődöttséggel vagy ellentámadással reagálnak."
De mi közöd van neked ahoz, hogy egyedülálló, vagy nem? kifizeti a kauciót, fizeti a bérleti díjat, mi vagy te jövőbe látó jós? hogy majd ő biztos nem lesz jó lakó? összebassza a gyerek a falat, levonod a kaucióból... nem fizeti a díjat, felmondod és levonod a kaucióból... nem kell jó szolgálatot tenni, azt tőled nem várja el senki, aki egy kicsit is ismer, de legalább egyenlően bánnál velük...
Nem mozgok putris körökben szerintem csokira több pénzt költök mint te család fenntartásra 😅 Pont a mindenféle alja népet akarom elkerülni csak amikor meghirdetsz egy ingatlant az nem úgy van ám, hogy kizárólag,orvosok, ügyvédek, felső vezetők és jó szituált szép népek jelentkeznek hanem kb. mindenki. A tróger cigánytól a 2-3 gyerekes anyukáig mindenki. A példa meg amit leírtál teljesen általánosnak tűnik(meghajlós) egyedülálló nő több millás havi keresettel fél millás albiban két üszökkel. Ebbe mi a kunszt? Ez Kb. minden második egyedülálló anyukára igaz szóval az egyedül álló anyukák felére(meghajlós) Az már csak az én pechem, hogy én mindig a másik felével találkozom 😅
agyonvernék akár kétszer háromszor is(kezeit széttáró)
lehet, hogy első hallomásra extrémnek tűnik de tuti rend lenne minden téren és viszonylag gyorsan(kezeit széttáró)
kb.15 éve van mosogató gépünk én még egyszer sem pakoltam ki belőle a baj ott kezdődne azt se tudnám minek hol a helye 😅 Az eszcájgokat esetleg még tudnám is meg a tányérokat de az ilyen fazekak, műanyagdobozkák, fakanalak sajtreszelő meg az ilyen faszságokat fogalmam sincs, hogy hol vannak tárolva. 😆 Bár nem is érzem úgy, hogy dolgom lenne ezt tudni(kezeit széttáró) Mint ahogy a mosógépből sem vettem még ki ruhát meg a szárítógépből sem a mosókonyhába utoljára akkor voltam kb. 3 éve amikor bevakoltam a falat a csőtörés után de a csőtörés meg már 8 éve volt. Csak elfelejtettem, hogy ott még egy lyuk tátong a falba mert vártam, hogy kiszáradjon de aztán 5 évig arra sem jártam így elfelejtettem az asszony meg nem szólt(kezeit széttáró) De még szemetest sem vittem ki soha porszívózni sem porszívóztam kertet sem kapáltam autót sem mostam ruhákat szekrénybe sem pakoltam sőt még a gyerekkel sem tanultam egy percet sem kétszer kellett már az iskolából hazahoznom a 4-5 év alatt de mindig el kellett mondani hova kell menni mert önállóan oda sem találnék. Meg van még pár tucat dolog amit én soha nem csináltam mert nem érezném azt, hogy ez az én dolgom lenne. Ha én ebbe próbálnék belekontárkodni rögtön letorkol(kezeit széttáró) A nej bitorolja az ingatlant ő vezeti a háztartást minden tekintetben. Én abban tudom őt támogatni, hogy nem nagyon vagyok itthon 😅
nem értem a kérdést
Mondjuk azok mit akiket Breivik megölt?
ez a fidesz narratíva ismételgetése

az első interjút láttam végig ott egész szerény volt, még a szarosvödröt se akarta felrúgni csak finoman felborította
család?? a feleség sokkal nagyobb hazug volt, ráadásul 110% tisztességtelen politikai téren is, és olyan fideszesen karaktergyilkos is akart volna lenni, csak ugye nem sikerült, egyedül a narancsagyúak hitték el.....
3 korbácsütés nem a világ.......
de
aki nem hajt gyorsan nem lesz a bőre cafatokban
a gyilkos az kötelet érdemel
az ilyen breivik félék meg a legbrutálisabb kínzást
Ja, ez bevált a középkorban is.
Amúgy, ha agyonvernének egy gyorshajtás miatt, mit kapna egy gyilkos?
Szerintem megint az van hogy csak a közepén lettél tiszás 😅 mp világ életében nem volt se visszafogott se tisztességes. Épp ezért nem lett szimpatikus elsö perctöl. Egy igazi hazug troger aki érdekböl bárkit elárul és hátbatámad. És ezt a saját családján gyerekein remekül prezentálta. Aki erre képes az másokkal ennek többszörösére....
mi ebben a szörnyű?
mindenki azért rinyál mert nincs rend, így lenne
másképp sosem lesz
Az a szörnyű, hogy komolyan is gondolod.