Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ini
ez a fidesz narratíva ismételgetése

az első interjút láttam végig ott egész szerény volt, még a szarosvödröt se akarta felrúgni csak finoman felborította
család?? a feleség sokkal nagyobb hazug volt, ráadásul 110% tisztességtelen politikai téren is, és olyan fideszesen karaktergyilkos is akart volna lenni, csak ugye nem sikerült, egyedül a narancsagyúak hitték el.....

Látom a meta uralja már a sportmotort is mert az előző oldalakra már kiléptet és vissza se enged.......
Szóval eddig azt hadováltad fingod nincs ki kicsoda amugyse követed a politikát...most ez látszik is, mert full kreténbe tolod a tisza szekciót, mindent készpénznek véve amit a messiás hazudik. Ebben viktort már többszörösen felülmulja pedig két hónap telt el csak. Szerintem te nem is csatorna partra jársz már, hanem tisza szigetekre :) a peti gyerek egyébként arra volt jó, hogy a brüsszeli igényeket kiszolgálja és a komplett országot beszántsa, ráadásul még csak nem is pénzért, hanme szarházi áruló módon kicsinyes bosszúvágyból. És hát tényleg jó lenne ilyenkor a középkor, amit emlegetsz, mert az ilyeneket hamar felnégyelték jó esetben négy lóval a négy égtáj felé, aztán széthurcolták az ország minden szegletébe elrettentésül. Nos, ezesetben simán támogatnám, mert kiérdemelte. De sajnos ebben a liberális világban legrosszabb esetben is gyógyszeres kezelésre itélik....szabadlábon
Ezek azért fontos infók a bérleti díj fizetési képesség és hajlandóság tekintetében. 🤔
beütött a frontin meg a kékfrankos
írtam hogy a peti gyerek arra volt jó hogy a törpe diktátort a szarba tapossa
szóval ő a lándzsa hegye, a penge éle, a fasz feje
😊
a holnap határa után szabadon 😂
Aham.
"Amelyik kormány nem képes 300 forint alatt tartani az eurót az nem alkalmas a kormányzásra!"
"A 27%-os áfát csökkenteni kell!"
"A lakosság elleni bűncselekmény ha nem csökkentik az üzemanyagok jövedéki adóját!"
"Lövészklubokat kell létrehozni!"
"Az emberek önvédelemhez való joga elvitathatatlan alapjog!"
Csak ami tényleg hirtelen beugrott!
Ahogy én is, maszekként az utolsó 3 évbenbjó ha 5x bent maradtam a korai indulás miatt alkalmiként pedig 1x sem.
amiért lázadt 2010 előtt a vitya azt mindent végrehajtott amikor hatalomra került
sok esetben jelentős szorzóval....
Következetesen?😃🤣
Hogy is kezdte?
Volt kisz-es, aztán demokrata, majd liberális, majd centrista, aztán "jobbos nemzeti".
Amiket mondott annak meg időnként az ellenkezője sem volt igaz.
Lényegében... 🤔 😁
Bazd meg,nem feleség kereső van,hanem albérlő.Ki a szart érdekel hogy százas vagy sem meg hogy miért van egyedül.
konténeresek kb mind otthon aludtak
Nagyon megvezettek téged és sok spray-t használhattak, igazuk van az előtted szólóknak, az egész szakma gáz főleg a bennalvósok.
Ne terelj! De én ezt szeretem. 😆
Ez tény.
Így van, adott helyzetben az is vagyok mint most is. 😁
Következetesen? 😁
Volt ilyen anno sőt olyan is, hogy megegyeztünk, adott napon első kanyarral odaértünk és nem engedett be, ez még 93 körül volt 2 gyerekkel.
aki 2 gyerekkel egyedül van anyuka az alapból nem százas
persze van egy elenyésző százalék ahol apuci meghalt
de többnyire az ilyen anyuci kurva szarul válasz lökőt....
ráadásul 2x is
persze lehet dolgos meg aranyos de fejben akkor is vannak gondok
vasútnál több ilyen anyucit ismertem egyik se volt teljesen tiszta.....
a bizarr eseteket meg meg se említeném mert az is volt pár 😂
Rengeteget foglalkozók a gyerekekkel
Nem jós hanem tapasztalt (kezeit széttáró)
Szolj mar a bálna tisza szektásnak hogy sötétebb mint gondoltam.
én anno sok kamionist ismertem, napi szinten utaztam velük
a túlnyomó többsége jó arc, és elenyésző aki nem fürdik minden nap
egy retjes volt köztük de sz se azértvmert nem fürdött hanem mert okádek fos kocsit tettek szá aztán örökké szerelte és fülig retkes volt általában
nívópálcának hívtuk az olajtartalma miatt 😂
de jó arc volt ő is és csak kicsit hülye, mondjuk azért az örökölt ház árát bedobálta a játékgépekbe.....
én soha nem vártam ilyet tőle
ha visszaolvadol én mindig azt írtam hogy a peti gyerek egy szükséges rossz
a vityát ki tudta picsázni ami eddig senkinek se sikerült
aztán utána hátha lesz egy szebb-jobb kormány aki nem tudott érvényesülni a fidesz milliónyi karaktergyilkos hada miatt
a petigyerek meg elég psziho akkor hogy túléljen egy rágalom hadjáratot.....
4 év alatt meg nem tud fidesz szintű rágalmazó sereget beállítani ezért hátha lesz utána jobb....
ha nem akkor meg nem
a fidesztől szarabb úgyse lesz csak másabb......
szóval a peti gyerek egy gyógyszer az orbán korszak miatt bekövetkezett bajra, a mellékhatások meg majd idővel kiderülnek
... mielőtt bárki azt mondaná, hogy lenézem a kamionosokat, ezekkel a tapasztalaton alapuló megállapításokkal csak sanyit próbálom igazolni... 🤣
Ezzel a hasonlattal csak az a baj hogy a teherautó sofőrök buták és igénytelenek 😁
Buták, a munkájukhoz nyolc általános kell csak, és mivel minden nap másutt alszanak és másutt szarnak - ennek felét a kamionjukban - ezért nyilvánvalóan igénytelenek is 😁
Mondjuk ha olyan sunyi lenne mint a pipi hogy még csak meg sem mondaná a szemébe,hanem hazudna,akkor a buta teherautó sofőr sanyi ezt nem is tudná hogy ezért nem kapja meg az albérletet.