Az energiaszektor lölőé, csak szólok.
Az eléggé egybites "gondolkodásra" vall, hogy ha a cigány ámokfutás nem tetszett, akkor az mszp-s biztosan bejött.
A cukorgyárakat meg nem megvették, hanem egy dél-amcsi, eu-s megállapodás a nádcukor okán kinyírta a répacukrot árilag.
Amit keresel azok a cementgyárak.
"Lassan" eléred szabadlaci szintjét.
Csak így tovább!
és amikor megvették a cukorgyárakat a nyugati multik 90-es években 1 Ft-ért, úgy, hogy a magyar állam garantálta az éves bevélt, az mi volt? és nem "megmentették" hanem becsukták mind... 1-2 év alatt egy komplett ágazatot felszámoltak, azóta se tért magához.
Neked már tényleg tisza folyik az agyad helyén 🤣
azért volt különbség
ha anno nem adják el akkor tönkremegy, hiszen kurvára nem voltunk versenyképesek
persze belecsúszott olyan is ami még éppen nem térdelt le volna magától pár évig de fejlesztésre már nem volt pénz
most meg a faszán működő állami cégeket is eladták
de
és itt jön a különbség
most úgy adták el hogy állami bankból kapott(sok esetben kedvezményes) hitelt a vevő, és miután megvette a céget annyiért visszabérelte az állam (minimum)amennyi a kölcsön volt
szóval igazándiból ingyen megszerezték az állami tulajdont.......
jogilag tökéletes ügymenet, de attól még ez lopás
Úgyse kell neki még egy ciklus, 4 év alatt símán lerombolja azokat a dolgokat, ami már megvan. Aztán él, mint hal a vízben, jólétben, élete végéig. Aztán megint kell egy nemzeti kormánynak 12 év, hogy vissza szerezze az energia szektort, a távközlést meg a bankokat.
nem baj, mi fizetjük, a plebsnek ez volt a dolga, amióta világ a világ.
m1 nem szűnt meg, állítólag egész jó retro moziműsor lett
a fidesz hazugsággyár szűnt meg
de ha ez hiányzik neked tuti vannak mentett hírműsorok lehet nézegetni
amúgy neked a petigyerek küldte már a behívót? mert már lassan 3 hónapja kormányoznak aztán a vitya megmondta hogy háborúba kell menni ha nem ő lesz a kormányzó
és ha az igazmondó vitya megmonta akkor az úgy is van
ugye?
amúgymeg 16 év szarát kell eltüntetni, gondolhatod hogy ez nem fog menni mindenféle bűz és szardarabok nélkül.......
Igen, lezajlott egy második privatizáció, csak nem így nevezték. Az első ellen nem volt kifogásod? Akkor mindent külföldi kézbe játszottak, a birka nép meg tapsolt hozzá... aztán amikor kezdtek felébreni, antalljózsi azt mondta erre: "tetszettek volna forradalmat csinálni"...
Igen, te vagy a proli, meg az idóta, de ha ezt belátnád, akkor nem lennél az... ez a klasszikus 22-es csapda.
a mérték nem mindegy....
de
én azt várom el hogy ne lopjanak, keressenek jól, akár a rokonok is, de ne lopjanak ezer milliárdokat
ha csak pár 10 milla csurran cseppen akkor már hatalmasat lépnénk előre pénzügyi téren
amúgy én biztos vagyok hogy a népharag el fogja söpörni ezt a kisembert ha ugyanúgy beleszarik a nép szájába mint a vitya
Még annyit te nagyon széleslátókörű, hogy mi a bánatos, radai rossebet kérjek számon a megválasztott gyökereken, ha nem azt, hogy szart sem tartottak be azokból amikkel elcsábították a tömegeket?
Valamint ha rosszul sáfárkodtak a rájuk írott közvagyonnal?
Mert a magánnyugdíj, MNB vagyon, sokszorosan túlárazott közbeszerzések, út és ingatlanprojektek.
Állami ingatlanok magánkézben játszása............ááá, meddig soroljam?
De nektek ez mind rendben van, mert ilyen a politika.
De én vagyok a proli meg az idióta.
Semmi gond.
Én nem sértegetlek, de észrevétlen manipulálták az agyadat... a fideszt ott ütötték, ahol tudták, rágalmazták, megvádolták mindennel* - pont azért, hogy elforduljanak tőle... aztán onnan már tökmind1, kire szavazol, ha nem rá. Így nyerették meg a selyemmajommal a bulit... segített ebben a féccbukk, az ilyen vályi félék, azaria, meg úgy általában az összes buzi meg zsidó. Meg is lett az eredmény
* sajna sok igaz belőle, de ez már egy másik könyv lenne, hosszú távon ki fog derülni, melyik lett volna jobb: hagyni őket tovább lopni, vagy ez a nagy ballibsi térnyerés?
Szerintem te másik müsort nézel. Illetve semmit nem nézel csak a szokásos trágyahordos szobeszédek. Hacsak töredékét néznéd a parlamenti megnyilvánulásoknak, a többnyire sumák intézkedéseknek, pl kossuth rádio megszünt létezni, csak tiszás szo csö, m1 eddig se néztem de az is megszünt, beszántottak oéyan müsorokat ami a határon tuli magyarsággal foglalkozott, (ezekböl néutem párat jo müsorok voltak) határontuliak szdsz korszakbeli megtagadása (román belügy orbán anitátol) aztán néhány olyan intézkedés ami jogállamban elképzelhetetlen....meg csomo minden, de kb az átlag tiszás szintjére keveredtél. Nem nézel nem olvasol csak a süket mantrát szivod magadba
Loptak rengeteget, ez nem vitás... van olyan hülye, aki azt gondolja, hogy ezek nem fognak? 🤣 Olyan ez mint a sakk: előbb a megfelelő saját figurákat pozícióba juttatni, után jön a sakk, majd röviddel később a matt.
Sajna a legtöbb ember nem tud sakkozni, na azokat most bevitték a faszerdőbe, tátott szájjal... csak a tömeg engem is besodort ☹️
Ezért mondom, hogy lófasz volt s nem rendszerváltás.
Azért vajda mert egy retkes cigány.
A tiszázás számomra nagyobb sértés mint ha fideszesnek titulálnál.
A többit meg hagyjuk, nem fogok beleállni a sértegetésbe.
Az MHM-re behúztam, mert reggelente tükörbe nézek.
De legyél te a széleslátókörű!
amíg nincs bizonyítva az ellenkezője addig el kell hinni a dolgokat, most a peti ember a messiás benne van minden remény
vityának is hittünk, 4 évig nagyon, utána másik 4 évig kevésbé, utána meg már semennyire
de lassan kinyomozzák hogy miket csináltak
szerintem év végéig lesz pár érdekes eset
az összes sunyi szerződést csak nem sikerült ledarálni
Na itt se valtozott semmi,csak a bálna valkásos lett mégjobban.
A benya meg már a madarasbsn is a vedett aron lesz,par napig.
Es sehol a messias altal kovetelt,majd programba tett afacsokkentese az uzemanyagnak.
Vályinak kéne ezt kijarnia ezt a kapinál,de baszik ra.
Ingerült vagy, és faxságokat beszélsz, nem tudom, mivel váltottam ezt ki, általában engedékeny vagyok az idiótákkal, mert tapasztalat, hamarabb szabadulok 🤣
Ez a "vajdázás" meg "lopnak" meg "hazudnak" - na az ilyenek miatt tudott ez a libsi báb most választást nyerni, a hozzád hasonlóan "széles látókörűek" segítségével.
Azt értsd már meg, hogy aki 88-90-ben politizált, az csak az MSZMP-KISZ-ből jöhetett, mert nem volt más...
Orbán és koleszos bandája szerepét vitatni a rendszerváltásban: nagy ostobaságra vall.
Eriggyél mán a faszomba ezzel a tiszázással bazdmeg!
A vajda ezekkel kampányolt 2010 előtt.
Sőt fröcsögve tolta.
Aztán 16 évig meg kuss volt róla.
Erről szólt a történet s nem másról.
Lövészklubok voltak a komcsik alatt is.
Az önvédelem meg gyakorlatilag illegális.
Remélem egyszer megtapasztalod!
Ez is nagyon "tiszásra" sikerült... 90 óta qrva sok minden megváltozott, elő lehet ollózni 20-30 éves "mondásokat" nyilván már egyik se aktuális - de prolikat hergelni pont megfelelő.
300 Ft ejró? 360, na bumm.
27% ÁFA? már akkor se értettem, miért lett a 25 helyett ennyi, de a nagy közgazdászok biztos kiszámolták, hog ennyi kell a kőccségvetésbe.
Üanyag jövedéki? minden ejrópai országban ennyi vagy több...
Lövészklub? 2-ben vagyok tag, 3 lőfegyverem van itthon 😃 ez 15 évvel ezelőtt lehetetlen volt.
Önvédelem? Módosítottak sokat rajta, nincs meg?
Jól "megmagyaráztad" a szélkakas mivoltát.
Rendszerváltó mi?
Azért törölték el a korhatárt, mert kellettek az elvtársak.
Tele voltak exmszp-s tetvekkel.
Persze a "rendszerváltó" meg "reformkommunista" címkéket bőszen aggatták.
Mindegy.
Egy vaknak a hajnali napsugarakat minek?!
Ez nagyon szűk látókörű, majdnem "tiszás" megközelítés...
Kisz-es, persze, mert aki akkor politizált, csak az lehetett - de abból lett rendszerváltó... és nyilván "demokratának" kellett lennie, hogy a szocilalista (komcsi?) rendszert lecserélje. Liberális, az volt mindig is, csak mára a "liberális" definíciója erősen megváltozott, ami akkor liberális volt (legalábbis pl. nekem) az ma inkább jobbos nemzeti.
Az eléggé egybites "gondolkodásra" vall, hogy ha a cigány ámokfutás nem tetszett, akkor az mszp-s biztosan bejött.
A cukorgyárakat meg nem megvették, hanem egy dél-amcsi, eu-s megállapodás a nádcukor okán kinyírta a répacukrot árilag.
Amit keresel azok a cementgyárak.
"Lassan" eléred szabadlaci szintjét.
Csak így tovább!